Salaja registreerimisest.
+13
carissime
minake
mary
-apple-
keivi
mitike
babyapple
Pärlike
armsake
pariisitar
imeline
Soulshaker
HoneyMoon
17 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Salaja registreerimisest.
Huvitav, kas siin on ka kedagi, kes on mõtisklenud salaja registreerimisest? :hmmm: Mida rohkem ma selle peale mõtlen, seda rohkem hakkab see mõte mulle meeldima. :muie: Oleme elukaaslasega koos olnud juba 7 aastat. Päris pikk aeg. Tuleks nagu ära juba otsustada. See oleks ju veel imelikum, kui abielluksime siis, kui oleme juba näiteks 18 aastat koos elanud. Oleme muidu ka varem pulmadest rääkinud, aga tegudeni pole veel jõudnud Elukaaslane on tahtnud alati suurt süldikat Mina aga rahulikumat. Ma tahaks vist isegi pulma, kus oleks vaid meie kaks ja väike tütreke . Peale tütre sündi on elukaaslane ka leplikumaks muutunud. Arvatavasti tuleb meil salapulm. Püüan nüüd siis endale sisendada, et see tähtis päev kuulub ju ainult meile. Ükskõik mis arvaksid meie sugulased ja sõbrad. Äkki kunagi tuleb ka see suur pidu mida teised ootavad
Peaks vist kuupäeva peale mõtlema hakkama :hmmm:
Nats pikk ja keeruline sai, aga südamel hakkas kergem
Peaks vist kuupäeva peale mõtlema hakkama :hmmm:
Nats pikk ja keeruline sai, aga südamel hakkas kergem
Viimati muutis seda Patty (Reede 31 Juul 2009, 20:42). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Re: Salaja registreerimisest.
Vahva! Oi ma teeks ka pulmad! Ühed salapulmad ja ühed suuremad pulmad.... kui juba abielus poleks Aga seda ma ei tahtnud öelda tegelikult.
Kui sa ise tunned, et sulle sobiks selline variant siis tore ju- intiimne, rahulik, päev endile... /meil olid ka peaaegu omaette pulmad/.
Lihtsalt infoks (kuigi kõik juba teavad ilmselt seda)- kuu aega on peale paberite sisseviimist see aeg mis antakse "mõtlemiseks" ehk siis kui kuupäeva valid, peate arvestama, et vähemalt kuu enne lähete pabereid täitma per.büroosse :smaili:
Kui sa ise tunned, et sulle sobiks selline variant siis tore ju- intiimne, rahulik, päev endile... /meil olid ka peaaegu omaette pulmad/.
Lihtsalt infoks (kuigi kõik juba teavad ilmselt seda)- kuu aega on peale paberite sisseviimist see aeg mis antakse "mõtlemiseks" ehk siis kui kuupäeva valid, peate arvestama, et vähemalt kuu enne lähete pabereid täitma per.büroosse :smaili:
meie tahtsime salaja teha mehega, aga kuna me tahtsime et MEIE p2ev j22ks kohe peale minu sünnip2eva siis r22kisin omale emale, et oli selline plaan. Kuna j2rgmine p2ev oleks olnud meil viimane p2ev et avaldus viia nii et saaksime selle p2eva, aga meil polnud seda riigilõivu raha võtta kohe ja ema aitas. Kuid kuna mehe õel olid kohe kuu p2rast meid pulmad tulekul mida nad juba aasta planeerisid ja plaanisid meiega midagi oma pulmas teha siis pidime mehe vanematele ka r22kima, et nende pulmas miski n2ssu ei l2heks (tahtsid pulmad meile maha m2ngida)
seega ei tulnud nii v2ga salajane see kuid siiski oli põhimõtteliselt MEIE p2ev.
aga nüüd plaanime vaikselt et meie p2eva ka saaks teistega jaga justkui uusi pulmi ehk siis abieluvande v2rskendamine
seega ei tulnud nii v2ga salajane see kuid siiski oli põhimõtteliselt MEIE p2ev.
aga nüüd plaanime vaikselt et meie p2eva ka saaks teistega jaga justkui uusi pulmi ehk siis abieluvande v2rskendamine
Külaline- Külaline
Meie jaoks oleks olnud kahekesi registreerimine nagu vargus.
Ok ilma suure peota aga kindlasti vanematega ja õdede-vendadega.
Mehe tädipoeg abiellus salaja. Käisid kahekesi õnnepalees. Ei pilte ei midagi. Isegi vanemad said nädal hiljem teada. Iroonia veel, et nad elavad per büroost üle tee.
No niii nõme mulje jäi sellest kõigest Ostnud endale vähemalt uued riided ja palganud fotograaf...
Ok ilma suure peota aga kindlasti vanematega ja õdede-vendadega.
Mehe tädipoeg abiellus salaja. Käisid kahekesi õnnepalees. Ei pilte ei midagi. Isegi vanemad said nädal hiljem teada. Iroonia veel, et nad elavad per büroost üle tee.
No niii nõme mulje jäi sellest kõigest Ostnud endale vähemalt uued riided ja palganud fotograaf...
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Minu arvates võib küll kahekesi asja ära teha. Nt minu jaoks on asi juba ammu lihtsalt vormistamise küsimus. Mul on juba kaks last ja oleks lihtsalt ilus kui me kõik kannaks ühte ja sama perekonnanime. Mul on kogu asi juba välja mõeldud ka. Ma abielluks hoopis Eestist väljas (kaugel palmisaarel) ja veedaks seal 2 nädalat romantiliselt mesinädalaid. Milleks kulutada metsikuid summasid inimeste toitmisele ja meelelahutamisele, olles ise tohutus stressis kogu peo kulgemise koha pealt, kui mul on võimalus kõike nautida koos oma kalli abikaasaga kuskil kaugel ja olla vaid teineteise jaoks? See päev on ju tegelikult MEIE päev mitte meie külaliste. Homme lähen lihtsalt pulma kus pruut on kõik ise organiseerinud ja no ta ei ole enam pehmelt öeldes korras.... Väga über stressis.
Ma arrrrrrrrmastan oma pulmakorraldust isegi kui vahel juhe koos on
Ja hind kahekesi palmisaarel või suur pidu sõpradega läks sama kalliks.
Ja hind kahekesi palmisaarel või suur pidu sõpradega läks sama kalliks.
Oi ma oleks rahul, kui ma saaks oma pulmad palmisaarele minekuga sama raha eest 2ra korraldada :girlsh: Kunagi unistasime ka hullust peost, aga siis l8i mul bloki ette, kui arvutasime kokku, kui palju see maksma l2heb. Kogu see raha oleks l2inud 150 inimese toitmisele ja l8bustamisele ja paraja spektaakli korraldamisele. Ma armastan oma l2hedasi s8pru ja nende jaoks mul t8esti rahast kahju pole, seega otsustasime, et teemegi yksp2ev oma v2ikese pulma koos parimate s8prade ja vanematega yhel ilusal palmisaarel. Kes saab, see tuleb, kes ei saa Mu kleit seisab juba aasta aega kapis ainult et ma kardan, et ta mulle enam selga ei l2he
Soulshaker, olen juba ammu tahtnud kysida, et mis te oma kylalistele soogiks pakute? Sul ju see vahva mereteema, pead sellest ka soogi osas kinni?
Soulshaker, olen juba ammu tahtnud kysida, et mis te oma kylalistele soogiks pakute? Sul ju see vahva mereteema, pead sellest ka soogi osas kinni?
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mees mul tahtis ka alguses vaikselt kahekesi, aga mina polnud nõus, sest minu arvates peab vähemlt pere koos meiega olema. Õnneks sain oma tahtmise Meil suuri kulutusi ka õnneks ei tule ja korraldamine on minu jaoks väga hea tegevus :smaili:
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Arvamusi salapulma teemadel on erinevaid. Lõppkokkuvõttes olen mina seda meelt, et igaüks võiks saada m idagi ligilähedast oma unistuste pulmale ja kui selleks on salapulm, siis tuleks see päev just sellisel kombel 100% nauditavaks muuta, öelgu ja arvaku teised, mida tahes.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Olen Pärlikesega nõus - see on pruutpaari otsus ja soov ja kui nemad on õnnelikud sellisel viisil abielluda, siis andku aga minna.
Meil oli klassikaline pulm klassikalise mõisas ja klassikalise toiduga.
Ilus oli.
Ja nüüd on nii tore neid 9 aasta taguseid pilte vaadata. Küll aeg lendab...:muie:
Meil oli klassikaline pulm klassikalise mõisas ja klassikalise toiduga.
Ilus oli.
Ja nüüd on nii tore neid 9 aasta taguseid pilte vaadata. Küll aeg lendab...:muie:
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mul oli sala registreerimine. Olime mehega juba 6 a koos olnud ja ka sellest rääkinud, aga olime kindlad et maja valmis saamine on tähtsam ja raha läks kõik sinna. Jäin rasedaks ja siis mees arvas et nüüd peaks ikka ära tegeme aga ma ei tahtnud rasedana abielluda :01: Aga raseduse lõpus lõi mingi kapriis välja ja ühe tuttava hõbepulmas leppisime kokku et teeme salaja registreerimise. Seal büroos aga naisterahvas pani meile ikka südamele et vanemad peaksid ikka olema kohal see neile väga tähtis.Aga kuna jah 1 kuu on mõtlemis aega oli esimene vaba kuupäev 5.sept.tuli mul idee et hommikul käime registreerimas ja õhtul peame sünnipäeva (mul 4.sept. mehel 8.sept) Nii tegimegi. Sünnipäevalised olid kohal ja muutusid juba uudishimulikuks et kus siis sünnipäeva lapsed on Ja kui me siis tulime sõrmuste ja piltidega oli üllatus ikka väga suur. Osad kes hilinesid ja mind kleidis ei näinud siis ei tahtnud kuidagi oskuda A et registreerimisel olid kohal siis vanemad ja õed ja fotograaf(sugulane ja muidu ka ikka külaline pulmas), nad olid ka ainukesed kes asjast teadsid. Üllatus läks korda :smaili:
Aga kui oleks mingi muu kuupäev olnud siis oleks nii mõnus olnud kuskil kahekesi MEIE päeva nautida.
Mulle väga meeldib mõte et pulm on meie päev mitte kahe suguvõsa kokkutulek Teiste pulmad võivad olla kasvõi 500 külalisega, igaühe enda unistus peaks täituma sellel päeval.
Aga kui oleks mingi muu kuupäev olnud siis oleks nii mõnus olnud kuskil kahekesi MEIE päeva nautida.
Mulle väga meeldib mõte et pulm on meie päev mitte kahe suguvõsa kokkutulek Teiste pulmad võivad olla kasvõi 500 külalisega, igaühe enda unistus peaks täituma sellel päeval.
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
See on küll väljaspool teemat, aga 5. september on minu sünnipäev vennal on mul 6.september ja mehevennal 8.september
Aga tõesti, mõnel määrel oleks hea omaette, aga see on igaühe oma otsustada. Ilus üllatus sõpradele mitike
Aga tõesti, mõnel määrel oleks hea omaette, aga see on igaühe oma otsustada. Ilus üllatus sõpradele mitike
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Soulshaker...ma pidasingi tegelt seda silmas, et mina parema meelega raiskaks need kümmed või sajad tuhanded über ägeda reisi peale. Ei pidanud kindlasti seda silmas, et kuidas odavamalt saaks. Ma kuulun nende hulka kes arvab, et kui juba siis juba! Aga nagu juba ammu teada siis teoorias olen ka kõva sõna, tegudest jääb puudu. Eile käisin kallite sõprade pülmas Sausti mõisas. VÕRRATU! Pulm oli super ja koht on fantastiline. Mina vana piripilliliisu nutsin nende õnnest nagu segane. Liiga ilus! Ma ei tea mis ma siis oma pulmas veel teeksin. See Maarika Martinson rääkis nii ilusti jne jne.
pariisitar kirjutas:
Meil tuleb suht lihtne toit aga tort on mere teemaline, samuti restorani ja lauakaunistused ja no kala saab ka mitmes variandis
Aga oit on lihtne seapraad ja värske kartul vaagnatel :01:
Ma olen nagu kits kahe heinakuhja vahel
Olen mõelnud, et teeks registreerimise Eestis kahekesi ja siis soojale maale mesinädalatele. Eile käisin aga sõbranna pulmas Vihula mõisas, mis oli nii nii ilus ja romantiline, et tekkis tahtmine ise midagi sellist korraldada. Kõik oli lihtsalt nii suurepärane
Olen mõelnud, et teeks registreerimise Eestis kahekesi ja siis soojale maale mesinädalatele. Eile käisin aga sõbranna pulmas Vihula mõisas, mis oli nii nii ilus ja romantiline, et tekkis tahtmine ise midagi sellist korraldada. Kõik oli lihtsalt nii suurepärane
keivi- Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009
Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. Aga kuna me ei saaks mitte kunagi rahaliselt lubada endale mitmeid tuhandeid kroone maksvaid pulmasid, siis peab leppima kas lihtsalt registreerimisega või tuleb üldse mitte abielluda. Laenu ka pulmade jaoks ju võtma ei hakka. Ja kui kutsuda lähimad sugulased, siis keda eelistada. :hmmm:
Igatahes panite mind mõtlema, kas ikka on mõtet registreerida, või ootan veel veits. Äkki siiski veab loteriiga
Igatahes panite mind mõtlema, kas ikka on mõtet registreerida, või ootan veel veits. Äkki siiski veab loteriiga
Viimati muutis seda Patty (Püh 02 Aug 2009, 19:58). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Aga Patty, ilusad pulmad nii maksimaalselt paarikümnele lähedasele sugulasele saab ka mitmete kümnete tuhandeteta, kui olla leidlik. Olen viimasel ajal tegelenud väga palju pulmakorralduse alaste artiklite tõlkimisega siit-sealt maailmast ja võin pea pandiks anda, et nii saab (ja seda ka jättes stiilse, kuid mitte koonerdava, mulje). Arvestama peab muidugi, et toidulaud on asi, kust palju kokku hoida ei saa, kuid kõiges muus on vaja lihtsalt leidlikkust, teadlikkust eri variantidest ning pealehakkamist. Lisaks pole tänapäeval viisakusreeglite vastane, et pulmakink edastatakse rahatähtedes (kui panna kutsele soov näha seda pangaarvel, võite koguda juba omajagu enne tähtpäeva). Loomulikult võid sa ka abielluda privaatselt kaaslasega, kuid teiste arvamuse pärast või suhtumise pärast, et ilus pulm on üüratukallis, ei maksa teineteisele ametlikult pühendumisest loobuda.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Patty kirjutas:Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. Aga kuna me ei saaks mitte kunagi rahaliselt lubada endale mitmeid tuhandeid kroone maksvaid pulmasid, siis peab leppima kas lihtsalt registreerimisega või tuleb üldse mitte abielluda. Laenu ka pulmade jaoks ju võtma ei hakka. Ja kui kutsuda lähimad sugulased, siis keda eelistada. :hmmm:
Oi oi. Kle, ära nüüd abiellumata küll jäta. Kui sa nii väga pidu tahad siis saab selle ja võimaluse tekkimisel ka hiljem teha. Mina nt omast vaatevinklist vaatan nii: kui on suur tahe abielluda ja raha ei ole siis teeme selle kahekesi ära ja teeme nt oma kodus sugulastele õhtusöögi (samas viimane ei ole üldse kohustuslik, ega vajalik). Kui on raha siis kas reis ainult meile nagu ennem kirjutasin, või suur pidu.
Meil alles mehe sugulane abiellus salaja.Kuidagi eriti nõme oli, nagu siin eelpool kirjeldatud ei fotograafi, ei erilisi riideid no mitte muhvigi.
Kusjuures , kui nad meie registreerimisel käisid, siis oli nende abiellumisest juttu, siis mainiti et nemad juba nii vaikselt ei tee, kui siis juba suurelt! Vot sulle suurelt nüüd.Ausalt nõme maitse on kogu sel asjal juures nüüd
Kusjuures , kui nad meie registreerimisel käisid, siis oli nende abiellumisest juttu, siis mainiti et nemad juba nii vaikselt ei tee, kui siis juba suurelt! Vot sulle suurelt nüüd.Ausalt nõme maitse on kogu sel asjal juures nüüd
-apple-- Postituste arv : 298
-apple- kirjutas:Meil alles mehe sugulane abiellus salaja.Kuidagi eriti nõme oli, nagu siin eelpool kirjeldatud ei fotograafi, ei erilisi riideid no mitte muhvigi.
Aga apple.....mis on olulisem?
1. Sina saad peole.
2. Nemad on õnnelikud.
...selle teema üle võiks küll vist lõputult vaielda ja põhi point on see, et õigus ei ole kellelgi...
Abiellumine on kahe inimese enda asi. Kuidas? Kus? Kui suur pidu? Ja palju külalisi? Need, kes tahavad suurt pidu, võivad selle ju teha. Aga osa inimesi soovivad väikest ja rahulikku pulma. Ei saa kedagi arvustada. Ma ei hakka ju maha tegema suure pulmaga inimesi, kuigi ise suurt pulma ei teeks
Külaline- Külaline
Aga apple.....mis on olulisem?
1. Sina saad peole.
2. Nemad on õnnelikud.
...selle teema üle võiks küll vist lõputult vaielda ja põhi point on see, et õigus ei ole kellelgi... [/quote]
Point läks sinust mööda aga vahet pole, nagu sa ütlesid , et õigus pole kellegil
1. Sina saad peole.
2. Nemad on õnnelikud.
...selle teema üle võiks küll vist lõputult vaielda ja põhi point on see, et õigus ei ole kellelgi... [/quote]
Point läks sinust mööda aga vahet pole, nagu sa ütlesid , et õigus pole kellegil
-apple-- Postituste arv : 298
Meie plaanime salajasi pulmi, eile sai kuupäev ka paika pandud. Käime registreerime ära ja sõidame siis Kalvi mõisa kahekesi romantilist õhtut nautima.
Ma ei saa küll aru, miks on nõme, kui otsustatakse suure pulmapeo asemel ainult kahekesi seda teha. See ju kahe inimese sündmus. Samuti nagu lapse sünd ju, sinna ma ka ei kutsu ju kogu suguvõsa kokku.
Aga samas ma ei kritseeri ka suure pulmapeo pidajaid, peamine, et need kaks inimest on sel päeval õnnelikud.
Ma ei saa küll aru, miks on nõme, kui otsustatakse suure pulmapeo asemel ainult kahekesi seda teha. See ju kahe inimese sündmus. Samuti nagu lapse sünd ju, sinna ma ka ei kutsu ju kogu suguvõsa kokku.
Aga samas ma ei kritseeri ka suure pulmapeo pidajaid, peamine, et need kaks inimest on sel päeval õnnelikud.
Meie tegime mehega salajase registreerimise selle aasta 3 septembril, ja see kõik toimus ikka väga salaja, teadis ainult minu õde ja mehe parim sõber. Teised said teada päev pärast registreerimist kui me tähtsamad inimesed grillima kutsusime ja siis uudise teatavaks tegime. Siiamaani on neid ütlejaid veel, et miks me salaja tegime aga selline oli meie soov ja tahe ja rahaline seis. Osad sugulased ja tuttavad ei tea siiamaanigi, et me mehega abielus.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
meil mehega oli ka nö salajane pulm, teadsid vaid minu vanemad ja tema vanemad ja õde. Teised said alles siis teada kui orkutis n2gid pilti ,et asi juba meil tehtud. Ja meile mehega meeldis see p2ev tunudvalt paremini kui kuu aja p2rast suures pulmas olles. Me saime vabalt peale registreerimist v2ikse seikluse teha mööda ilusaid ja kauneid paiku ilma et mingi hullem rahvamass koguaeg sul ümber sagimas. See oli tõesti ainult MEIE p2ev mida me kolmekesi nautisime ikka t2iel rinnal. Eks meil on plaan teha ka kiriklik versioon, siis seda jah me jagame ka l2hisugulaste ja paari parima sõbra/sõbrannaga. Kuid esmast registreerimist ei kavatsenud me küll mitte kellegiga jagada
saaksin aru kui mõruda maitse j2taks suhu see, kui su hea sõber teatab et tal toimuvad pulmad ja lisab juurde et sina ei ole kutsutud, kuna plaan on vaid pere keskel ja nende sõpradega see t2histada kellega ta natuke rohkem suhtleb ( ja sina oled kui tühi paljas õhk, kuigi aitad inimest igal sammul ja iga probleemi korral ) algul meil oli sellest suht ükskõik kuna nad tallinnlased, eks k2is mõte et nad teadsid et me pisikese lapsega nii kaugele ei taha sõita. Kuid s**a maitse tekkis alles siis suhu kui piltidel n2gid, et nad abiellusid TARTUS. aga eks mis seal ikka.
seega kui inimene abiellub vaikselt, ilma peota. see ei ole mitte midagi selle kõrval kui su oma hea sõber teatab et sa ei ole keegi et tema suuremas pulmas osa võtta! Nii et salaja abiellujad , kõige paremat ja romantilisemat p2eva teile sel p2eval
saaksin aru kui mõruda maitse j2taks suhu see, kui su hea sõber teatab et tal toimuvad pulmad ja lisab juurde et sina ei ole kutsutud, kuna plaan on vaid pere keskel ja nende sõpradega see t2histada kellega ta natuke rohkem suhtleb ( ja sina oled kui tühi paljas õhk, kuigi aitad inimest igal sammul ja iga probleemi korral ) algul meil oli sellest suht ükskõik kuna nad tallinnlased, eks k2is mõte et nad teadsid et me pisikese lapsega nii kaugele ei taha sõita. Kuid s**a maitse tekkis alles siis suhu kui piltidel n2gid, et nad abiellusid TARTUS. aga eks mis seal ikka.
seega kui inimene abiellub vaikselt, ilma peota. see ei ole mitte midagi selle kõrval kui su oma hea sõber teatab et sa ei ole keegi et tema suuremas pulmas osa võtta! Nii et salaja abiellujad , kõige paremat ja romantilisemat p2eva teile sel p2eval
Külaline- Külaline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2