O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oled sa armukade inimene?

+16
Marianne
Cat
naxy
Monique
Lehise
kats
Mirhel
riinu83
HoneyMoon
Soulshaker
Mannu:)
mitike
Bibi
Pärlike
Kaja
armsake
20 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Oled sa armukade inimene? - Page 2 Empty Re: Oled sa armukade inimene?

Postitamine  HoneyMoon Teis 05 Jan 2010, 17:52

Monique kirjutas:Honeymoon Oled sa armukade inimene? - Page 2 249607 kuidas mees sellele reageeris:)?
Oled sa armukade inimene? - Page 2 142980 nagu ikka- kuulas ära, proovis öelda, et pole teinud, tegi suitsu ja puges ruttu magama. /mis ei tähenda, et mina veel siis lõpetasin draamaga/ Oled sa armukade inimene? - Page 2 23572
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Oled sa armukade inimene? - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 05 Jan 2010, 18:05

HoneyMoon kirjutas:
Monique kirjutas:Honeymoon Oled sa armukade inimene? - Page 2 249607 kuidas mees sellele reageeris:)?
Oled sa armukade inimene? - Page 2 142980 nagu ikka- kuulas ära, proovis öelda, et pole teinud, tegi suitsu ja puges ruttu magama. /mis ei tähenda, et mina veel siis lõpetasin draamaga/ Oled sa armukade inimene? - Page 2 23572

Oled sa armukade inimene? - Page 2 888847
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 05 Jan 2010, 18:21

Marianne kirjutas:
Soulshaker kirjutas:

Truudus on juhuse puudus.. Oled sa armukade inimene? - Page 2 183948 Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.

Mina sellesse ei usu. Inimesed on ikka jube erinevad ning ka suhted on erinevad.
Mul oleks olnud oioi kui palju võimalusi aga olen alati kohe öelnud, et mul mees kodus olemas kui asi rohkem kui sõbralikuks muutub. Mu noormees on kõige lahedam mees üldse maailmas. Oled sa armukade inimene? - Page 2 28787 Tema pärast viskuks või kaljult alla.
Ning ma usun, et ta tunneb sama mida mina. Oled sa armukade inimene? - Page 2 535815

Aga armukade olen küll.. vägavägaväga Oled sa armukade inimene? - Page 2 824600 Ja tema ka sest meil on jube tugev omanditunne tekkinud. Oled sa armukade inimene? - Page 2 120947

Ega ma ei räägigi igast võimalusest kinni haaramisest. Tegelt see on palju pikem jutt.
Lihtsalt ma usun sellesse, et enamik asju juhtub siin elus kummaliste asjade kokkulangemisel.
Me pole täna need kes me oime eile.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Teis 05 Jan 2010, 18:23

Mina olin üsna armukade - seda seeõttu, et mu kõige esimene suhe oli põrssast noormehega. See tegi ettevaatlikuks, aga nüüdseks olen maha rahunenud.
Mina olen pigem seda usku, et kahtlustada oskab see, kes ise teeb/teeks... Oled sa armukade inimene? - Page 2 633777 . Kuna minu mees on samuti suhteliselt tagasihoidlikult armukade (kui siis mu töö peale, nagu minagi tema töö peale ja vahel sõprade; ahjaa, ühe naabrimehe suhtes nokib ka mind, sest korra mainisin, et see täitsa sümpaatne tüüp on), siis ei näe ka mina põhjust kadetsemiseks. Usaldame teineteist ning räägime kõigest.
lumemari

Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 06 Jan 2010, 14:12

lumemari kirjutas: ahjaa, ühe naabrimehe suhtes nokib ka mind, sest korra mainisin, et see täitsa sümpaatne tüüp on), siis ei näe ka mina põhjust kadetsemiseks. Usaldame teineteist ning räägime kõigest.

Meil on ka naabrimehe naljad! Oled sa armukade inimene? - Page 2 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Nelj 07 Jan 2010, 02:08

Mina ei ole armukade ja mu mees ka ei ole. Omame mõlemad nii meessoost kui ka naissoost sõpru ja usaldame teineteist. Vahel ainult, kui ta juba kolmandat tundi msni-s oma ühe naistuttavaga tolle kaksikutest ja tööst räägib, siis müksan teda heatahtlikult ja õrnalt ribidesse, et kuule, su isiklik sõbranna tahab ka tähelepanu veidi Oled sa armukade inimene? - Page 2 824600 Ja seda müksamist ei tule väga tihti ette.

Viimati muutis seda siq29 (Kolm 15 Sept 2010, 10:29). Kokku muudetud 1 kord
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Oled sa armukade inimene? - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Teis 14 Sept 2010, 00:19

Olen armukade aga proovin seda varjata Oled sa armukade inimene? - Page 2 824600 Eelmises suhtes olin koos täieliku seaga ja eks see ka mõjutab. Olen 100% nõus selle väitega, et truudus on juhuste puudus.
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Kolm 15 Sept 2010, 07:32

Ma ilmselt ikka olen veidi armukade Oled sa armukade inimene? - Page 2 824600 vähemalt seni pole armukadeduseks mu abikaasa vähimatki põhjust andnud.
Aga eelmise mehega oli seda armukadedust veidi tunda, vbl isegi rohkem kui ma oleksin tahtnud. Aga mõlemal juhul olen oma mehi usaldanud 100% ja esimesel korral lõppes see kehvasti. Ma ei pannud isegi tähele, kui meie suhe läbi sai, kuna tema elas juba mõnda aega kaksikelu Oled sa armukade inimene? - Page 2 232488
Aga oma praegust meest usaldan sellegipoolest. Ja nõustun ka eelpool nimetatud väitega, et truudus on juhuse puudus!
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics