O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oled sa armukade inimene?

+16
Marianne
Cat
naxy
Monique
Lehise
kats
Mirhel
riinu83
HoneyMoon
Soulshaker
Mannu:)
mitike
Bibi
Pärlike
Kaja
armsake
20 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Oled sa armukade inimene? Empty Oled sa armukade inimene?

Postitamine  armsake Nelj 11 Juun 2009, 13:50

Küsimus siis pealkirjas.
Tunnistan ausalt, et mina olen. Viimasel ajal õnneks mitte, aga mehega kooselu keskel olin ikka nii armukade, et õudne. Esimesel aastal ei olnud kusjuures, see tuli nii äkki ja ma muutusin ikka väga-väga armukadedaks, isegi kallistada ei lubanud tal sõbrannasid sünnipäevade puhul :10: Ei tea, mis vahepeal sisse lõi, nii armukadedust täis et jube, nüüd õnneks on mõistus koju tulnud. Vahel harva lööb mingi kõlks küll ja kadedususs tuleb jälle peale, kuigi mitte kunagi pole mees kordagi selleks põhjust andnud ja õnneks ei ole ta mu peale armukadeduse pärast pahane Oled sa armukade inimene? 633777
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Oled sa armukade inimene? Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Oled sa armukade inimene? Empty Re: Oled sa armukade inimene?

Postitamine  Kaja Nelj 11 Juun 2009, 14:12

Ma olen ka. Või mingit paar esimest aastat olin küll. Nüüd olen kuidagi rahulikum ja normaalsem. Oled sa armukade inimene? 173454 :fou:
Kaja
Kaja
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1292

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 11 Juun 2009, 14:31

Mina ilmselt armukade pole. Tean neid naisi, kelledega mu mees läbi saab ja need on igati :smaili: Samuti olen kursis, millised naisterahvad mu mehele meeldivad ja vahel isegi arutleme, kui tänaval või kuskil mõnda kena tütarlast näeme, et kas see on tema "maitse" järgi või mitte. Kuni ta mulle saladust ei tee, kelledega ta suhtleb ning millised naised talle sümpaatsed on, mina probleemi ei näe, aga kui hakkaks mingi salatsemine ja vassimine pihta, siis ilmselt lööksin küll turja püsti.
Armukade olen pigem mehe töö ja kooli peale, et ta nii vähe perega olla saab. Kuna tal pidevalt aega napib, olen vahel põhjendamatult armukade ka tema sõprade peale, kui ta vabadel hetkedel vahel nendega kohtuda tahab, selle asemel, et perega koos olla. Aga tema hõivatus on muidugi pluss selles mõttes, et tal lihtsalt polekski aega teiste naistega semmida :01:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Bibi Nelj 11 Juun 2009, 14:59

Mina ei ole ka armukade ja õnneks mees ka mitte :chees: Vastatikune usaldus ja teineteise mõistmine paneb asjad paika.
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 900

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Nelj 11 Juun 2009, 16:09

Ohhooo kui armukade ma vahepeal olin Oled sa armukade inimene? 273423 Oled sa armukade inimene? 998953 ( aga osad naised ikka on ussid ka )peale lapse sündi olen selle koha pealt nagu teine inimene (õnneks). Elu on lill Oled sa armukade inimene? 61639
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mannu:) Nelj 11 Juun 2009, 16:18

Mul sama lugu siis, mis Pärlikesega. Et pigem olen armukade tema töö ja sõprade peale. Ja vahel isegi selle maja peale, mida ta ehitab, et me seal koos elada saaksime, kuna selle arvelt tal meie jaoks aega napib. Nõme küll, aga mis teha :01:
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 581

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 11 Juun 2009, 20:20

Ma olen ka armukade, kuna mu eks oli täis siga siis olen paratamatult koguaeg valvel.
Eks vene veri on omalt poolt see mis verd keemas hoiab Oled sa armukade inimene? 841625
Kuigi mu laste isa pole iialgi selleks põhjust andnud, et teda milleski kahtlustada.

Truudus on juhuse puudus.. :whist: Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 11 Juun 2009, 21:11

Soulshaker kirjutas:

Truudus on juhuse puudus.. :whist: Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.
Ma just ootasin, et keegi midagi sellist ütleks- paha on hakata teiste mulle lõhkuma kui ainuke teisitimõleja oleksin. Tutvusringkonnas tean ikka ainult ühel käel loetud pereisasid kes moraalinorme painutanud poleks.... paraku. See, et naine ei tea, ei tähenda, et ei peta. Loomulikult ei käinud see eelkõnelejate peresuhete kohta- jummel hoidku, ei tea ma ju ei teie mehi, teid ega muud tähtsat, et midagi järeldada.
NB! Ei ole mu tuttavad miskid liiderdajad verinoored elupõletajad Oled sa armukade inimene? 662237 lihtsalt elu on selline, et kohati veab libedale teele...

Ehk siis olen jah armukade, täie raha eest ikka Oled sa armukade inimene? 66281 10 aastat pole mees ära veel jooksnud- nii, et pahaks vist ei pane Oled sa armukade inimene? 527939
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  riinu83 Nelj 11 Juun 2009, 21:27

Mina olen armukade küll :01: Kõige ja kõigi peale Oled sa armukade inimene? 662237 Ma näen abikaasat nii harva ja siis olen kade küll, kui keegi ta mul ära "röövib". Mehega just paar päeva tagasi rääkisime mu armukadedusest. Ta ütles, et vahel käib närvidele küll, aga minuga koosolemine on seda väärt. Minu mehe suust, kes sõnu ei armasta, oli seda meeletult armas kuulda :01:
riinu83
riinu83
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 305
Registration date : 22/05/2009

http://riin-meisterdab.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 11 Juun 2009, 21:44

Oi olen küll, aga 6,5aasta jooksul olen saanud olla armukade vaid paar korda.. Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas Oled sa armukade inimene? 662237 ja vot koppa ette ei viska.. Oled sa armukade inimene? 848853
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Bibi Nelj 11 Juun 2009, 21:52

Mirhel kirjutas:Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas Oled sa armukade inimene? 662237 ja vot koppa ette ei viska.. Oled sa armukade inimene? 848853
Mirhel see jutt käiks nagu minu ja minu mehe kohta 100%. Oled sa armukade inimene? 662237

Viimati muutis seda Bibi (Nelj 11 Juun 2009, 23:36). Kokku muudetud 1 kord
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 900

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 11 Juun 2009, 21:55

Bibi kirjutas:
Mirhel kirjutas:Oi olen küll, aga 6,5aasta jooksul olen saanud olla armukade vaid paar korda.. Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas Oled sa armukade inimene? 662237 ja vot koppa ette ei viska.. Oled sa armukade inimene? 848853
Mirhel see jutt käiks nagu minu ja minu mehe kohta 100%. Oled sa armukade inimene? 662237

icc Oled sa armukade inimene? 662237
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 11 Juun 2009, 23:10

Jah võib olla juhuse puudus või mis iganes see truudus, aga ka kasvatuse ja iskliku moraali ning vahel ka religioossuse küsimus. Minu tutvusringkond on hästi valitud ja selles on terve hulk inimesi, kes ei tarbi tilkagi alkoholi ning peavad au sees abielu ja peresuhteid. Mina abiellusin süütuna ja abikaasal oli olnud enne mind vaid üks suhe, kust ta tegelikult ka abielu lootis, kusjuures seegi oli pärast kahekümnendat eluaastat ja sellega tahan öelda, et oleme oma käigud teinud kaalutletult ja plaaniga pühenduda. Ma ei taha nüüd muidugi päris naiivsena näida ja loomulikult ma tean, et keegi ei saa isegi enda peale garantiid anda, et ta ühel hetkel "ära ei pööra", aga ma leian, et on ülekohtune hinnata kõiki mehi ühesuguse mõõdupuuga. Milles on süüdi need mehed, kes tõesti kodu ja pereväärtusi hoida püüavad, mis tänapäeva maailmas kerge pole, et neid pannakse ühte patta kõikvõimlike tiivaripsutajatega? Maailm on meie ümber tihti just selline, millisena teda ise näeme - inimestele kellede jaoks on "lootus lollide lohutus" ei saagi olla kuskil eredat päikesekiirt ega neile kes leiavad, et "truudus on juhuse puudus" usaldusväärset armastussuhet!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Reede 12 Juun 2009, 13:07

Pärlikese jutus kah iva sees. Eks see ole jah igaühe oma kogemus mingist oma maailmanurgast. Kindlasti ei vihjanud ma oma postituses, et kõik mehed teevad nii või naa...see oleks sama tark öelda, kui, et ükski naine ei ole autoroolis asjalik vms. Ja tegelikult tuli selle armukadeduse teemaga mul pähe veel see "põhjus" miks armukade olla- minu jaoks näiteks polegi petmine ainult suguühe või kirglikud suudlemised- panen petmise alla ka palju teisi asju (pigem emotsionaalseid siis). Ja nagu välja tuli, saab täiesti edualt olla armukade ka sõprade, töö, vaba aja veetmismeetodite ja kõige muu peale. Oled sa armukade inimene? 173454
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 12 Juun 2009, 13:21

Nõustun, honeymoon, et see emotsionaalne petmine on üks eriti salakaval oht, sest kui üheöö-suhe võib jääda tõesti üheks rumalaks kõrvalhüppeks, on emotsionaalsest sidemest alguse saanud läbimised need, mis tavaliselt mehi (või miks mitte ka naisi) otsustavalt pere juurest lahkuma panevad.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Reede 12 Juun 2009, 14:12

Mina olen küll armukade Oled sa armukade inimene? 173454, alguse olin ikka väga aga nüüd enam asi nii hull ei ole :fou:
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lehise Reede 12 Juun 2009, 14:37

Mina olen ka üpris armukade, vahepeal olin kohe eriti. Nüüd olen õnneks veidi maha rahunenud Oled sa armukade inimene? 662237
Lehise
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1157

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 15 Nov 2009, 14:39

Mina ei ole armukade, kuna tean, kellega mees suhtleb. Tema tunneb minu sõpru ka, usaladame teineteist ja anname ka vabadust üksinda välja minna ja sõpradega olla. Ta mul ka õnneks suur pidutseja ei ole ja joob harva. Käime enamasti koos kuskil. Mu eksmees oli kohutavalt armukade, ja mind õudsalt häiris see, kuna ei ole kellelegi selleks põhjust andnud.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 05 Jan 2010, 11:19

Kunagi olin aga nüüd õnneks enam mitte. Minu arvates tekitab armukadedus rohkem pahandust kui asi seda väärt on. Ja pole ka põhjust armukade olla Oled sa armukade inimene? 824600
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 05 Jan 2010, 11:23

Olen Oled sa armukade inimene? 47188
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 05 Jan 2010, 12:02

Mina olen armukade, isegi liiga palju Oled sa armukade inimene? 147380
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 05 Jan 2010, 13:14

Näide elust enesest- viimane kord, kui mees pidus käis, tuli tagasi ja võõrad parfüümid juures. Draama.
Järgmisel päeval avastasin, et ka tütre ja poja riietel sama lõhn küljes Oled sa armukade inimene? 142980 Uue pesuloputusvahendi lõhn oli. Oled sa armukade inimene? 142980 Teevad siis neid nii naistelõhnalisi. Oled sa armukade inimene? 441331 No ja väike keretäis kulub ikka mehele ära, küll ta kunagi midagi teeb /või tegi/või mõtles teha.

Viimati muutis seda HoneyMoon (Teis 05 Jan 2010, 14:21). Kokku muudetud 1 kord
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 05 Jan 2010, 14:12

Mina olen armukade.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 05 Jan 2010, 14:48

Honeymoon Oled sa armukade inimene? 249607 kuidas mees sellele reageeris:)?
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 05 Jan 2010, 15:57

Soulshaker kirjutas:

Truudus on juhuse puudus.. Oled sa armukade inimene? 183948 Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.

Mina sellesse ei usu. Inimesed on ikka jube erinevad ning ka suhted on erinevad.
Mul oleks olnud oioi kui palju võimalusi aga olen alati kohe öelnud, et mul mees kodus olemas kui asi rohkem kui sõbralikuks muutub. Mu noormees on kõige lahedam mees üldse maailmas. Oled sa armukade inimene? 28787 Tema pärast viskuks või kaljult alla.
Ning ma usun, et ta tunneb sama mida mina. Oled sa armukade inimene? 535815

Aga armukade olen küll.. vägavägaväga Oled sa armukade inimene? 824600 Ja tema ka sest meil on jube tugev omanditunne tekkinud. Oled sa armukade inimene? 120947
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

- Similar topics