Oled sa armukade inimene?
+16
Marianne
Cat
naxy
Monique
Lehise
kats
Mirhel
riinu83
HoneyMoon
Soulshaker
Mannu:)
mitike
Bibi
Pärlike
Kaja
armsake
20 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Psühholoogia :: Armukadedus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Oled sa armukade inimene?
Küsimus siis pealkirjas.
Tunnistan ausalt, et mina olen. Viimasel ajal õnneks mitte, aga mehega kooselu keskel olin ikka nii armukade, et õudne. Esimesel aastal ei olnud kusjuures, see tuli nii äkki ja ma muutusin ikka väga-väga armukadedaks, isegi kallistada ei lubanud tal sõbrannasid sünnipäevade puhul :10: Ei tea, mis vahepeal sisse lõi, nii armukadedust täis et jube, nüüd õnneks on mõistus koju tulnud. Vahel harva lööb mingi kõlks küll ja kadedususs tuleb jälle peale, kuigi mitte kunagi pole mees kordagi selleks põhjust andnud ja õnneks ei ole ta mu peale armukadeduse pärast pahane
Tunnistan ausalt, et mina olen. Viimasel ajal õnneks mitte, aga mehega kooselu keskel olin ikka nii armukade, et õudne. Esimesel aastal ei olnud kusjuures, see tuli nii äkki ja ma muutusin ikka väga-väga armukadedaks, isegi kallistada ei lubanud tal sõbrannasid sünnipäevade puhul :10: Ei tea, mis vahepeal sisse lõi, nii armukadedust täis et jube, nüüd õnneks on mõistus koju tulnud. Vahel harva lööb mingi kõlks küll ja kadedususs tuleb jälle peale, kuigi mitte kunagi pole mees kordagi selleks põhjust andnud ja õnneks ei ole ta mu peale armukadeduse pärast pahane
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Re: Oled sa armukade inimene?
Ma olen ka. Või mingit paar esimest aastat olin küll. Nüüd olen kuidagi rahulikum ja normaalsem. :fou:
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Mina ilmselt armukade pole. Tean neid naisi, kelledega mu mees läbi saab ja need on igati :smaili: Samuti olen kursis, millised naisterahvad mu mehele meeldivad ja vahel isegi arutleme, kui tänaval või kuskil mõnda kena tütarlast näeme, et kas see on tema "maitse" järgi või mitte. Kuni ta mulle saladust ei tee, kelledega ta suhtleb ning millised naised talle sümpaatsed on, mina probleemi ei näe, aga kui hakkaks mingi salatsemine ja vassimine pihta, siis ilmselt lööksin küll turja püsti.
Armukade olen pigem mehe töö ja kooli peale, et ta nii vähe perega olla saab. Kuna tal pidevalt aega napib, olen vahel põhjendamatult armukade ka tema sõprade peale, kui ta vabadel hetkedel vahel nendega kohtuda tahab, selle asemel, et perega koos olla. Aga tema hõivatus on muidugi pluss selles mõttes, et tal lihtsalt polekski aega teiste naistega semmida :01:
Armukade olen pigem mehe töö ja kooli peale, et ta nii vähe perega olla saab. Kuna tal pidevalt aega napib, olen vahel põhjendamatult armukade ka tema sõprade peale, kui ta vabadel hetkedel vahel nendega kohtuda tahab, selle asemel, et perega koos olla. Aga tema hõivatus on muidugi pluss selles mõttes, et tal lihtsalt polekski aega teiste naistega semmida :01:
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina ei ole ka armukade ja õnneks mees ka mitte :chees: Vastatikune usaldus ja teineteise mõistmine paneb asjad paika.
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Ohhooo kui armukade ma vahepeal olin ( aga osad naised ikka on ussid ka )peale lapse sündi olen selle koha pealt nagu teine inimene (õnneks). Elu on lill
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Mul sama lugu siis, mis Pärlikesega. Et pigem olen armukade tema töö ja sõprade peale. Ja vahel isegi selle maja peale, mida ta ehitab, et me seal koos elada saaksime, kuna selle arvelt tal meie jaoks aega napib. Nõme küll, aga mis teha :01:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Ma olen ka armukade, kuna mu eks oli täis siga siis olen paratamatult koguaeg valvel.
Eks vene veri on omalt poolt see mis verd keemas hoiab
Kuigi mu laste isa pole iialgi selleks põhjust andnud, et teda milleski kahtlustada.
Truudus on juhuse puudus.. :whist: Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.
Eks vene veri on omalt poolt see mis verd keemas hoiab
Kuigi mu laste isa pole iialgi selleks põhjust andnud, et teda milleski kahtlustada.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ma just ootasin, et keegi midagi sellist ütleks- paha on hakata teiste mulle lõhkuma kui ainuke teisitimõleja oleksin. Tutvusringkonnas tean ikka ainult ühel käel loetud pereisasid kes moraalinorme painutanud poleks.... paraku. See, et naine ei tea, ei tähenda, et ei peta. Loomulikult ei käinud see eelkõnelejate peresuhete kohta- jummel hoidku, ei tea ma ju ei teie mehi, teid ega muud tähtsat, et midagi järeldada.Soulshaker kirjutas:
NB! Ei ole mu tuttavad miskid liiderdajad verinoored elupõletajad lihtsalt elu on selline, et kohati veab libedale teele...
Ehk siis olen jah armukade, täie raha eest ikka 10 aastat pole mees ära veel jooksnud- nii, et pahaks vist ei pane
Mina olen armukade küll :01: Kõige ja kõigi peale Ma näen abikaasat nii harva ja siis olen kade küll, kui keegi ta mul ära "röövib". Mehega just paar päeva tagasi rääkisime mu armukadedusest. Ta ütles, et vahel käib närvidele küll, aga minuga koosolemine on seda väärt. Minu mehe suust, kes sõnu ei armasta, oli seda meeletult armas kuulda :01:
Oi olen küll, aga 6,5aasta jooksul olen saanud olla armukade vaid paar korda.. Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas ja vot koppa ette ei viska..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Mirhel see jutt käiks nagu minu ja minu mehe kohta 100%.Mirhel kirjutas:Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas ja vot koppa ette ei viska..
Viimati muutis seda Bibi (Nelj 11 Juun 2009, 23:36). Kokku muudetud 1 kord
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Bibi kirjutas:Mirhel see jutt käiks nagu minu ja minu mehe kohta 100%.Mirhel kirjutas:Oi olen küll, aga 6,5aasta jooksul olen saanud olla armukade vaid paar korda.. Lihtsalt mul mees on teistsugune. Ta ei käi sõpradega väljas, ega pidutse. Meil ühised sõbrad, kellel ka pered, seega käime alati koos, terve perega. Ei mäletagi, et mees oleks kuskil õhtul välja läinud. Töötasime ka varem koos. Nagu sukk ja saabas ja vot koppa ette ei viska..
icc
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Jah võib olla juhuse puudus või mis iganes see truudus, aga ka kasvatuse ja iskliku moraali ning vahel ka religioossuse küsimus. Minu tutvusringkond on hästi valitud ja selles on terve hulk inimesi, kes ei tarbi tilkagi alkoholi ning peavad au sees abielu ja peresuhteid. Mina abiellusin süütuna ja abikaasal oli olnud enne mind vaid üks suhe, kust ta tegelikult ka abielu lootis, kusjuures seegi oli pärast kahekümnendat eluaastat ja sellega tahan öelda, et oleme oma käigud teinud kaalutletult ja plaaniga pühenduda. Ma ei taha nüüd muidugi päris naiivsena näida ja loomulikult ma tean, et keegi ei saa isegi enda peale garantiid anda, et ta ühel hetkel "ära ei pööra", aga ma leian, et on ülekohtune hinnata kõiki mehi ühesuguse mõõdupuuga. Milles on süüdi need mehed, kes tõesti kodu ja pereväärtusi hoida püüavad, mis tänapäeva maailmas kerge pole, et neid pannakse ühte patta kõikvõimlike tiivaripsutajatega? Maailm on meie ümber tihti just selline, millisena teda ise näeme - inimestele kellede jaoks on "lootus lollide lohutus" ei saagi olla kuskil eredat päikesekiirt ega neile kes leiavad, et "truudus on juhuse puudus" usaldusväärset armastussuhet!
-
Pärlikese jutus kah iva sees. Eks see ole jah igaühe oma kogemus mingist oma maailmanurgast. Kindlasti ei vihjanud ma oma postituses, et kõik mehed teevad nii või naa...see oleks sama tark öelda, kui, et ükski naine ei ole autoroolis asjalik vms. Ja tegelikult tuli selle armukadeduse teemaga mul pähe veel see "põhjus" miks armukade olla- minu jaoks näiteks polegi petmine ainult suguühe või kirglikud suudlemised- panen petmise alla ka palju teisi asju (pigem emotsionaalseid siis). Ja nagu välja tuli, saab täiesti edualt olla armukade ka sõprade, töö, vaba aja veetmismeetodite ja kõige muu peale.
Nõustun, honeymoon, et see emotsionaalne petmine on üks eriti salakaval oht, sest kui üheöö-suhe võib jääda tõesti üheks rumalaks kõrvalhüppeks, on emotsionaalsest sidemest alguse saanud läbimised need, mis tavaliselt mehi (või miks mitte ka naisi) otsustavalt pere juurest lahkuma panevad.
-
Mina olen küll armukade , alguse olin ikka väga aga nüüd enam asi nii hull ei ole :fou:
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Mina olen ka üpris armukade, vahepeal olin kohe eriti. Nüüd olen õnneks veidi maha rahunenud
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Mina ei ole armukade, kuna tean, kellega mees suhtleb. Tema tunneb minu sõpru ka, usaladame teineteist ja anname ka vabadust üksinda välja minna ja sõpradega olla. Ta mul ka õnneks suur pidutseja ei ole ja joob harva. Käime enamasti koos kuskil. Mu eksmees oli kohutavalt armukade, ja mind õudsalt häiris see, kuna ei ole kellelegi selleks põhjust andnud.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kunagi olin aga nüüd õnneks enam mitte. Minu arvates tekitab armukadedus rohkem pahandust kui asi seda väärt on. Ja pole ka põhjust armukade olla
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Näide elust enesest- viimane kord, kui mees pidus käis, tuli tagasi ja võõrad parfüümid juures. Draama.
Järgmisel päeval avastasin, et ka tütre ja poja riietel sama lõhn küljes Uue pesuloputusvahendi lõhn oli. Teevad siis neid nii naistelõhnalisi. No ja väike keretäis kulub ikka mehele ära, küll ta kunagi midagi teeb /või tegi/või mõtles teha.
Järgmisel päeval avastasin, et ka tütre ja poja riietel sama lõhn küljes Uue pesuloputusvahendi lõhn oli. Teevad siis neid nii naistelõhnalisi. No ja väike keretäis kulub ikka mehele ära, küll ta kunagi midagi teeb /või tegi/või mõtles teha.
Viimati muutis seda HoneyMoon (Teis 05 Jan 2010, 14:21). Kokku muudetud 1 kord
Honeymoon kuidas mees sellele reageeris:)?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Soulshaker kirjutas:
Truudus on juhuse puudus.. Puhtalt minu isiklik arvamus ja veendumus.
Mina sellesse ei usu. Inimesed on ikka jube erinevad ning ka suhted on erinevad.
Mul oleks olnud oioi kui palju võimalusi aga olen alati kohe öelnud, et mul mees kodus olemas kui asi rohkem kui sõbralikuks muutub. Mu noormees on kõige lahedam mees üldse maailmas. Tema pärast viskuks või kaljult alla.
Ning ma usun, et ta tunneb sama mida mina.
Aga armukade olen küll.. vägavägaväga Ja tema ka sest meil on jube tugev omanditunne tekkinud.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kas oled õnnelik inimene?
» Kas oled fotogeeniline?
» Kas oled oma eluga rahul?
» Oled sa solaariumi fänn?
» Kas oled ilmaga rahul?
» Kas oled fotogeeniline?
» Kas oled oma eluga rahul?