Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'60
+4
minake
mannu03
Triibuliine
accra
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'60
Hommik.
Mul lapsed aias ja rõdu koristatud. Kokku 6 kotti prügi viidud. Jube kuidas igast pahna koguneb ja no ikka seda jura veel siin jagub.
Üldse peaks kuhugi kirbukale minema ,et kolust lahti saada.
Mul lapsed aias ja rõdu koristatud. Kokku 6 kotti prügi viidud. Jube kuidas igast pahna koguneb ja no ikka seda jura veel siin jagub.
Üldse peaks kuhugi kirbukale minema ,et kolust lahti saada.
accra- Moderaator
-
Hommik!
Oh ära räägigi, ma ikka mitu korda aastas võtan ennast kokku ja külma südamega viskan minema/annan ära asju mida ma pole mitte kunagi kasutanud. Kuigi ma pole üldse selline inimene, kes muretseb igasugu pahna endale koju. Mida vähem seda parem
Oh ära räägigi, ma ikka mitu korda aastas võtan ennast kokku ja külma südamega viskan minema/annan ära asju mida ma pole mitte kunagi kasutanud. Kuigi ma pole üldse selline inimene, kes muretseb igasugu pahna endale koju. Mida vähem seda parem
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul eila lapsed said koti asju mis me viime sinna Sõbralt sõbrale poodi jälle . Müügiks asju poiss leidis aga siis õde avastas ,et ei tema tahab neid ikka . Igatahes 10 minta hiljem olid need põrandal ja keegi huvi ei tund .
accra- Moderaator
-
Ma olen piiranud mänguasjade koju muretsemist. Näiteks on meil mänguasjakast, mida isegi ei avata. Lapsel pole aimugi mis asju sealt leida võiks. Sama hästi võiks ükspäev see kast kaduda, preili ei saaks arugi.
Aga näiteks lastejoonistusse upun küll varsti, ei mina raatsi neid ära visata. Ükskõik kui mõtetu kriiitseldus see pole aga ikkagi MINU lapse tehtud.
Aga näiteks lastejoonistusse upun küll varsti, ei mina raatsi neid ära visata. Ükskõik kui mõtetu kriiitseldus see pole aga ikkagi MINU lapse tehtud.
Päevast, jälle üks palav päev
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Õhtust.
Ma sain ka täna suvitada.. olin terve nv tööl ei näinudki õieti päikest.. mõnus!!! Selleks nv plaanid tehtud kui ilus ilm siis telkima, võrtsu äärde.
Ma sain ka täna suvitada.. olin terve nv tööl ei näinudki õieti päikest.. mõnus!!! Selleks nv plaanid tehtud kui ilus ilm siis telkima, võrtsu äärde.
Hommik!
Tänu sellele, et siin pooleööni üleval olen, magasin hommikul sisse. Napilt jõudsin preili enne hommikusööki lastekasse viia.
See-eest aga tuba edeneb
Tänu sellele, et siin pooleööni üleval olen, magasin hommikul sisse. Napilt jõudsin preili enne hommikusööki lastekasse viia.
See-eest aga tuba edeneb
Hommik!
Täna saab veel lebotada..homme juba tööle Kindlasti lähen õue ilma nautima ja veel ennast kõrvetama
Täna saab veel lebotada..homme juba tööle Kindlasti lähen õue ilma nautima ja veel ennast kõrvetama
Hommik.
Lapsed aias ja poes käidud. Loomulikult jäin ma vene mutikeste ette kes pidid vajalikuks kiita üle poe ,et ma olen nagu päike ja kõik naised võiskid kleite kanda koguaeg .
Nüüd aga peaks veel õhema kleidi selga ajama ja välja minema.
Lapsed aias ja poes käidud. Loomulikult jäin ma vene mutikeste ette kes pidid vajalikuks kiita üle poe ,et ma olen nagu päike ja kõik naised võiskid kleite kanda koguaeg .
Nüüd aga peaks veel õhema kleidi selga ajama ja välja minema.
accra- Moderaator
-
Ma kah üle pika-pika-pika aja siin...
Minu elu on teinud 180-kraadise pöörde vahepeal. Ei, mehele ma pole läinud uuesti ja elan endiselt koos lastega üksi, kuigi jah, lähedane ja väga kallis sõber on mu elus olemas. Varsti saab meil poolteist aastat koosolemist täis. Kooseluga ei kiirusta. Küll aeg loksutab asjad paika, kui õige aeg kätte jõuab. Aga ometi on mu elus toimunud suur-suur muutus, mis ühtepidi eemaldas meie elust osa probleeme, aga teistpidi... on asjalood väga halvad ja see halb kaalub üles hea.
Mu vanem tütar lahkus meie juurest ja jagab oma elu nüüd oma isa, tolle elukaaslase ja elukaaslase väikese tütrega. Ma ei lasku põhjustesse, miks... Ta on läinud ja muuta ei saa enam midagi. Tütre lahkumisest põhjustatud halbu tagajärgi proovin nüüd lappida psühhiaatrite-psühholoogide abiga. Olen ise stressis, kuid proovin sellega toime tulla. Kõige kehvemad on asjalood mu pisitütrega, kes on ainult 4-aastane ja nii sügavas stressis, et vahel ma tunnen, et ei jaksa... Süda murdub, nähes iga päev oma väikese lapse hingevalu, kannatusi ja hirme. Pea iga õhtu nutan end magama, sest tunnen end jõuetuna aitamaks oma last. Sellega toimetulek on nii meeletult keeruline ja oleme püüdnud tagada lapsele tema ümber nii palju turvalisust kui võimalik, aga ometi tundub, et jääb väheks. Elame nüüd siis kolmekesi, mina ja mu kaks nooremat last. Meile on toeks minu vanemad, mu vanaema ja lähem sugulastering, ka mu noorima lapse isa. Ometi tunnen, et olen justkui ihuüksi.
Minu elu on teinud 180-kraadise pöörde vahepeal. Ei, mehele ma pole läinud uuesti ja elan endiselt koos lastega üksi, kuigi jah, lähedane ja väga kallis sõber on mu elus olemas. Varsti saab meil poolteist aastat koosolemist täis. Kooseluga ei kiirusta. Küll aeg loksutab asjad paika, kui õige aeg kätte jõuab. Aga ometi on mu elus toimunud suur-suur muutus, mis ühtepidi eemaldas meie elust osa probleeme, aga teistpidi... on asjalood väga halvad ja see halb kaalub üles hea.
Mu vanem tütar lahkus meie juurest ja jagab oma elu nüüd oma isa, tolle elukaaslase ja elukaaslase väikese tütrega. Ma ei lasku põhjustesse, miks... Ta on läinud ja muuta ei saa enam midagi. Tütre lahkumisest põhjustatud halbu tagajärgi proovin nüüd lappida psühhiaatrite-psühholoogide abiga. Olen ise stressis, kuid proovin sellega toime tulla. Kõige kehvemad on asjalood mu pisitütrega, kes on ainult 4-aastane ja nii sügavas stressis, et vahel ma tunnen, et ei jaksa... Süda murdub, nähes iga päev oma väikese lapse hingevalu, kannatusi ja hirme. Pea iga õhtu nutan end magama, sest tunnen end jõuetuna aitamaks oma last. Sellega toimetulek on nii meeletult keeruline ja oleme püüdnud tagada lapsele tema ümber nii palju turvalisust kui võimalik, aga ometi tundub, et jääb väheks. Elame nüüd siis kolmekesi, mina ja mu kaks nooremat last. Meile on toeks minu vanemad, mu vanaema ja lähem sugulastering, ka mu noorima lapse isa. Ometi tunnen, et olen justkui ihuüksi.
Õhtust.
siq29 ära hirmuta, ma alguses lugesin...seda kõikse hullemat Aga kui sa tahad võid meiega alati rääkida
Anders lõpetas täna teise klassi kiitusega, puhta viieline
siq29 ära hirmuta, ma alguses lugesin...seda kõikse hullemat Aga kui sa tahad võid meiega alati rääkida
Anders lõpetas täna teise klassi kiitusega, puhta viieline
Õhtust!
Siq pai, pai.
Minake, tubli poiss Sul.
Mul lapsed nüüd tudus, saab hakata mööblit kokku panema.
Siq pai, pai.
Minake, tubli poiss Sul.
Mul lapsed nüüd tudus, saab hakata mööblit kokku panema.
accra- Moderaator
-
Hommik, nii mõnus on koolivaheaeg saab kaua magada:bye213:
Siq räägi hästi palju oma mõtetest, see aitab nii Sind kui ka oma lapsi. Jumal tänatud, et Sul vanemad toeks on. Pea vastu!!
Need kes nunnud on, võiksid SIIA minu tibule "like" panna
Need kes nunnud on, võiksid SIIA minu tibule "like" panna
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Siq ega see kerge olukord pole .Endal ka ühest küljest on kõik hästi,aga samas on üks kes ei taha kuidagi teiste õnne pealt vaadata ja kiusab nii kus saab.Pai sulle ja kalli-kalli .
Me täna käisime siis pargis ratastega sõitmas. Tundub ,et rattad kaenlasse ja 4ndalt alla ja pärast üles on mo uus trenn. Poisi ratas kaalub kerge 20kg ja eidu oma 12kg vist . Eidul veel nukud ja kerge ehtekraam kaasas . Muskel sügiseks punni .
Nüüd aga võtan ahjusoojad mandlisaiakesed ja kruusi külma piima ja diivanile kerra.
Nüüd aga võtan ahjusoojad mandlisaiakesed ja kruusi külma piima ja diivanile kerra.
accra- Moderaator
-
Suutsin kopsupõletiku kuskilt üles noppida... Lihtsalt õudne. Eelmisel ööl tõusis palavik ja hommikul lisandus õhupuudus. Nohu ja veidi valus kurk, mis paar päeva enne tulid, ei andnud küll aimu, et midagi tõsisemat võiks tulla. Igatahes arstile ma täna läksin ja diagnoosi sain. Nüüd kaks nädalat vähemalt haiguslehel.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'49
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'52
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'39
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'63
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'80
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'52
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'39
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'63
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'80
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9