O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pissipott

4 posters

Go down

Pissipott Empty Pissipott

Postitamine  aniitram Esm 07 Jan 2013, 22:32

Kas lapsele pissipotti valides peaks midagi kindlat ka silmas pidama? Peaks midagi kindlasti vältima? Milliseid potte eelistate, omaklubikad?
Või pole absoluutselt vahet, millesse laps pissib? Pissipott 824600

Vastab see tõele, et poistel on vaja kõrgema esiosaga potti? On kellelgi kogemusi?
On keegi ka biolagunevat potti kasutanud ja tõesti hiljem lapsega koos selle lillepeenrasse maha matnud, nagu soovitatakse ? Pissipott 824600

Kas laulev pott on abiks või tüütuseks?

aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Pissipott Empty Re: Pissipott

Postitamine  mannu03 Esm 07 Jan 2013, 22:39

Meil selline tavaline loomakujuline pott .Väiksem ava,et laps potil istudes auku ei kukuks selline pisema pepuga preili Pissipott 824600 ostsime laulva,aga pärast esimest laulu pidin patarei välja kiskuma.Kuna uskumatu,aga laps hakkas poti kartma seega ma ei soovita laulvat.Kulus ikka aega kui me ta uuesti potile saime Pissipott 866508
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Teis 08 Jan 2013, 09:27

Mul siis kellel nii poiss kui tüdruk on old 3 potti.

Esimene oli Chicco pissipott .

Kui preila sündis siis sai ostetud juurde Ikea pott ja see siiani kasutuses.

Preila kõige suurem lemmik aga on Pissipott 2ic8j8j

Algul tegin hullult maha seda aga kui preila ja ka poiss keeldusid põõsasse minemast ei jäänd muud üle.
Eidu on end saand kergendatud nii keset poodi kui trollis ,rannas ,lõvi puuri ees ja metsas Pissipott 824600 .
Mahub ilusti mo suurde käekotti ja egas niisamagi pole hull seda käeotsas tassida.

Nüüd aga piilun SELLIST .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Pissipott Tiitli23
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Triibuliine Teis 08 Jan 2013, 09:51

Meil täiesti tavaline pissipott. Ilma mingite suuremate äärteta. Kuna mul tütar, siis ei tundnud äärtest kah puudust. Netis kolades jäi silma, et poiste puhul peaks ees ikka mingi kõrgem äär olema. Enda kogemused puuduvad. Potti valides olin kindlal arvamusel, et laulvat potti ma majja ei taha. Olen kuulnud, et need võivad last tõesti ehmatada nagu mannu mainis ja võib juhtuda, et need potid jäävadki laulma. Isegi, kui midagi sees pole.

Isiklikult olen arvamusel, et vahet pole, mis pott on, tähtis on õigel ajal lapsele potti tutvustada. Ise ma sellega ei kiirustanud. Võtsin chillilt ja laps hakkas väga ilusti potil käima. Mingeid suuri kisasid meil polnud. Meile sobis pigem natuke hiljem, kui liiga varem. Aga see muidugi oleneb eelkõige lastest kah. Mõni juba varakult valmis potil oma häda tegema. Praegu kasutab preili suurt potti juba pool aastat kindlasti (ilma lasteistmeta). Muide ise avaldas soovi suurel potil käia.
Triibuliine
Triibuliine
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles