Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)
Väike tahvel shokolaadi teleka ees, kinos tops popkorni, tööl pakike küpsiseid, vorstiviil enne õhtusööki... Kes meist ei ole murdunud söögiaegade vahel? Ja otse loomulikult valime me esmajärjekorras midagi rasvast ja harva midagi lahjat. Samal ajal, kui me peaksime oma talje eest hoolitsema, otsime me seda enam võimalusi, et mitte näksida. Ônnelikul kombel on olemas palju nippe, mida kasutada, selleks, et loobuda näksimisest söögiaegade vahel. On aeg seda jagada!
1. Ma ei lähe kunagi kodust välja ilma oma veepudelita, niipea, kui ma tunnen, et nälg hakkab pitsitama, ma võtan oma veepudeli välja ja joon, lugedes mõttes 15'ni. Kes tahab veele maitset anda, võib lisada vette natuke sidrunimahla.
2. Iga nädal ostan ma kaks kilo õunu ja alati enne kodust väljumist pistan ma ühe õuna oma käekotti. Niipea, kui ma tunnen vajadust näksida, hammustan ma parem oma õuna. Ja mis peamine, õun on väga hea tervisele!
3. Neile, kes ei armasta hommikusööki ja kes loomulikult kell 11 tunnevad suurt nälga ja pistavad siis suhu kõik, mis ette jääb - tõuske natuke varem ja võtke endale 15 minutit, selleks, et teha endale hea hommikusöök, mis aitab teil vastu pidada kuni lõnani.
4. Nipp: niipea , kui tunnete näksimise vajadust, helistage parimale sõbrannale ja lobisege natuke. Pange tähele, niipea, kui te olete telefonitoru maha pannud, on teil näksimine meelest läinud.
5. Hea nipp, mis aitab hästi näksimise vastu on hambad ära pesta, tavaliselt aitab see tõhusalt hoiduda näksima minemist.
6. Selleks, et mitte lasta end ahvatleda, ärge ostkegi ahvatlusi koju! Selle asemel ostke porgandiviile, kurki, tomatit... kõike seda, mida võite rahuliku südamega näksida.
7. Leidke üles põhjus, miks te näksite, tavaliselt on selleks stress. Seega, võidelge stressi vastu! Niipea, kui tunnete, et stress hakkab võitu saama, minge jooksma või pange muusika põhja ja tantsige ennast tühjaks!
Miks mitte, pange ennast kirja trenni, see aitab hoida mõtted näksimisest eemal.
1. Ma ei lähe kunagi kodust välja ilma oma veepudelita, niipea, kui ma tunnen, et nälg hakkab pitsitama, ma võtan oma veepudeli välja ja joon, lugedes mõttes 15'ni. Kes tahab veele maitset anda, võib lisada vette natuke sidrunimahla.
2. Iga nädal ostan ma kaks kilo õunu ja alati enne kodust väljumist pistan ma ühe õuna oma käekotti. Niipea, kui ma tunnen vajadust näksida, hammustan ma parem oma õuna. Ja mis peamine, õun on väga hea tervisele!
3. Neile, kes ei armasta hommikusööki ja kes loomulikult kell 11 tunnevad suurt nälga ja pistavad siis suhu kõik, mis ette jääb - tõuske natuke varem ja võtke endale 15 minutit, selleks, et teha endale hea hommikusöök, mis aitab teil vastu pidada kuni lõnani.
4. Nipp: niipea , kui tunnete näksimise vajadust, helistage parimale sõbrannale ja lobisege natuke. Pange tähele, niipea, kui te olete telefonitoru maha pannud, on teil näksimine meelest läinud.
5. Hea nipp, mis aitab hästi näksimise vastu on hambad ära pesta, tavaliselt aitab see tõhusalt hoiduda näksima minemist.
6. Selleks, et mitte lasta end ahvatleda, ärge ostkegi ahvatlusi koju! Selle asemel ostke porgandiviile, kurki, tomatit... kõike seda, mida võite rahuliku südamega näksida.
7. Leidke üles põhjus, miks te näksite, tavaliselt on selleks stress. Seega, võidelge stressi vastu! Niipea, kui tunnete, et stress hakkab võitu saama, minge jooksma või pange muusika põhja ja tantsige ennast tühjaks!
Miks mitte, pange ennast kirja trenni, see aitab hoida mõtted näksimisest eemal.
Re: Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)
Oijahhh...see jutt võttis kohe ohkama Mitte, et ma seda ei teaks, muidugi tean, aga huvitav, milline lahendus oleks neile inimestele, kes öösel töötavad? Teadupärast pidi õhtune söömine olema üks peamistest põhjustest, miks nn kõhurasvast lahti ei saa... Ja siis kui normaalsed inimesed hommikusööki söövad, siis mina alles magan
Ühesõnaga-mul on elurütm täiesti peapeal
Ühesõnaga-mul on elurütm täiesti peapeal
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Sellise toreda teema leidsin Facebookist.
Ma just maadlen selle probleemiga.
Näksimise põhjuseks on pigem halb harjumus midagi närida.
Ma just maadlen selle probleemiga.
Näksimise põhjuseks on pigem halb harjumus midagi närida.
Samad sõnad, mis IIrlasel - maadlen just käesoleval hetkel selle paha kombega ning põhjuseks lihtsalt harjumus
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Similar topics
» Kuidas Steffi lapse sai! (Omaklubi maast ja ilmast)
» Kuulsus lapse isaks (Omaklubi maast ja ilmast)
» Parasiitussid aitavad allergiaga võidelda.
» Külmast ilmast
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
» Kuulsus lapse isaks (Omaklubi maast ja ilmast)
» Parasiitussid aitavad allergiaga võidelda.
» Külmast ilmast
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1