O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)

4 posters

Go down

Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) Empty Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)

Postitamine  Cat Esm 05 Nov 2012, 11:22

Väike tahvel shokolaadi teleka ees, kinos tops popkorni, tööl pakike küpsiseid, vorstiviil enne õhtusööki... Kes meist ei ole murdunud söögiaegade vahel? Ja otse loomulikult valime me esmajärjekorras midagi rasvast ja harva midagi lahjat. Samal ajal, kui me peaksime oma talje eest hoolitsema, otsime me seda enam võimalusi, et mitte näksida. Ônnelikul kombel on olemas palju nippe, mida kasutada, selleks, et loobuda näksimisest söögiaegade vahel. On aeg seda jagada!
1. Ma ei lähe kunagi kodust välja ilma oma veepudelita, niipea, kui ma tunnen, et nälg hakkab pitsitama, ma võtan oma veepudeli välja ja joon, lugedes mõttes 15'ni. Kes tahab veele maitset anda, võib lisada vette natuke sidrunimahla.
2. Iga nädal ostan ma kaks kilo õunu ja alati enne kodust väljumist pistan ma ühe õuna oma käekotti. Niipea, kui ma tunnen vajadust näksida, hammustan ma parem oma õuna. Ja mis peamine, õun on väga hea tervisele!
3. Neile, kes ei armasta hommikusööki ja kes loomulikult kell 11 tunnevad suurt nälga ja pistavad siis suhu kõik, mis ette jääb - tõuske natuke varem ja võtke endale 15 minutit, selleks, et teha endale hea hommikusöök, mis aitab teil vastu pidada kuni lõnani.
4. Nipp: niipea , kui tunnete näksimise vajadust, helistage parimale sõbrannale ja lobisege natuke. Pange tähele, niipea, kui te olete telefonitoru maha pannud, on teil näksimine meelest läinud.
5. Hea nipp, mis aitab hästi näksimise vastu on hambad ära pesta, tavaliselt aitab see tõhusalt hoiduda näksima minemist.
6. Selleks, et mitte lasta end ahvatleda, ärge ostkegi ahvatlusi koju! Selle asemel ostke porgandiviile, kurki, tomatit... kõike seda, mida võite rahuliku südamega näksida.
7. Leidke üles põhjus, miks te näksite, tavaliselt on selleks stress. Seega, võidelge stressi vastu! Niipea, kui tunnete, et stress hakkab võitu saama, minge jooksma või pange muusika põhja ja tantsige ennast tühjaks!
Miks mitte, pange ennast kirja trenni, see aitab hoida mõtted näksimisest eemal.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) Empty Re: Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)

Postitamine  Lote35 Esm 05 Nov 2012, 14:01

Oijahhh...see jutt võttis kohe ohkama Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 824600 Mitte, et ma seda ei teaks, muidugi tean, aga huvitav, milline lahendus oleks neile inimestele, kes öösel töötavad? Teadupärast pidi õhtune söömine olema üks peamistest põhjustest, miks nn kõhurasvast lahti ei saa... Ja siis kui normaalsed inimesed hommikusööki söövad, siis mina alles magan Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 908934
Ühesõnaga-mul on elurütm täiesti peapeal Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 142980
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) Empty Re: Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast)

Postitamine  Iirlane Esm 05 Nov 2012, 20:14

Sellise toreda teema leidsin Facebookist. Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 547149
Ma just maadlen selle probleemiga.
Näksimise põhjuseks on pigem halb harjumus midagi närida. Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 142980
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 05 Nov 2012, 20:32

Samad sõnad, mis IIrlasel - maadlen just käesoleval hetkel selle paha kombega ning põhjuseks lihtsalt harjumus Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) 633777
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Nipid, mis aitavad näksimise vastu (maast ja ilmast) Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics