Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?
+39
Kall
Mustlasplika
Tupsu003
Lote35
karu11
naxy
Tipu
muffyns28
myway
Monique
liisbett
p2rnakas
Mannu:)
Ro-Ro
imeline
Cms
Mirr
Gettukas
armsake
tirtzzz
Cat
Lehise
effike
mercaa
VäikeTama
killukepäikest
pariisitar
HoneyMoon
Pärlike
Ivika25
lemming
Soulshaker
Paradiisilind
liisa003
Maria
kats
Bibi
mannu03
Kaja
43 posters
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?
Kõige rohkem meeldis mulle kohvi lõhn, kuigi suur kohvisõber pole ma olnud Hästi läksid peale ka mandariinid, hapukurgid, tomatid, õunad( need kõige rohelisemad ja kõige hapumad).
Külaline- Külaline
Minul oli suuur punase veini isu (sinnani jõin alati ainult valget).
Sel ajal olid linna peal suured kirsisiidri plakatid üleval, need ajasid ka vesistama.
Ühesõnaga keelatud vili tundus magus
Kaltsiumi ja magneesiumi tablette võtsin. Nende lõhn ja maitse olid mmmmm... Oleks tahtnud neid kommi asemel süüa, aga võis ainult ühe päevas võtta. :cray:
Sel ajal olid linna peal suured kirsisiidri plakatid üleval, need ajasid ka vesistama.
Ühesõnaga keelatud vili tundus magus
Kaltsiumi ja magneesiumi tablette võtsin. Nende lõhn ja maitse olid mmmmm... Oleks tahtnud neid kommi asemel süüa, aga võis ainult ühe päevas võtta. :cray:
Külaline- Külaline
Minul oli kogu raseduse aja isu hautatud või keedetud juurviljade ja köögiviljade järele. Viimasel kuul olin jälle võimeline šokolaadi sööma, aga muidu ei läinud mu lemmikmaiustus mul absoluutselt alla.
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
Mul oli meeletu söögiisu. Lihtsalt ma pidin pidevalt sööma. See ajas paha olla ära jne. Aga vahet suurt ei olnud mida. Lihtsalt "Andke süüa!!!!"
Esimese rasedusega oli vaieldamatud lemmikud vürtsikilu leib ja mandariinid.
Teisega alguses toitusin ainult(peaaegu) kapsapirukatest ja puljongist, ning lõpus oleks õlle nimel olnud nõus tapma
Kolmandaga alguses õunad(meeletutes kogustes), hot dogid ,maksapasteet..lõpus polnud isusid.
...ja nüüd neljas...täitsa algul oli porganimehu eluksvajalik ,aga praegu katsun ükskõik mida sees säilitada(otseselt ei tahaks üldse ,kuid sunnin) :iconnet:
Teisega alguses toitusin ainult(peaaegu) kapsapirukatest ja puljongist, ning lõpus oleks õlle nimel olnud nõus tapma
Kolmandaga alguses õunad(meeletutes kogustes), hot dogid ,maksapasteet..lõpus polnud isusid.
...ja nüüd neljas...täitsa algul oli porganimehu eluksvajalik ,aga praegu katsun ükskõik mida sees säilitada(otseselt ei tahaks üldse ,kuid sunnin) :iconnet:
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Mina tahtsin kanaburgerit hesburgerist, see oli imelikul kombel suhtkoht ainus asi, mis sisse ka jäi alguse poole. Aga keskel pool kuskil maitses täiega vorstisai (ikka selline kus ühe saiaviilu paksune vorstiviil oli kahe saia vahele pandud) ja kõrvale jogurt. Vorstisaia kõrvale maitseb jogurt siiani.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Alguses ei tahtnud midagi, isegi vesi ei jäänud sisse. Aga pärast isutas hapukurgi, mandariinide, hesburgeri krevetiwrapi ja tortilla järgi, vahel tahtsin burksi ja hot dogi ka. Lõpus oli suur magusaisu, aga ma ei andnud sellele isule järgi, viimasel kahel kuul hoidusin suhkrust täiesti.
p2rnakas- Postituste arv : 234
Registration date : 13/08/2009
liisbett- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Minul otseselt isusid ei ole olnud, aga selleks, et kõrvetisi leevendada, sõin alguses jäätist, nüüd olen jääkuubikute peale üle läinud Mees pani mulle nimeks jääpurustaja. :hahaha:
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minul oli esimese rasedusega kaks hästi suurt isu: majonees ja õlu Hellmans`i majoneesi lisasin peaaegu, et igale poole. Võileiva tegin ka majoneesiga. Nüüd ei taha ma seda Hellmans`i majoneesi üldse. Kasutan teise tootja oma. Õlu, mmmmmmmmmmmmmmm, see tundus raseduse ajal lausa jumalate jook olevat. Niiii hea! Koguaeg oli külmkapis olemas Baltika 0.
Ja muidugi oli väga in ka BigMac eine ja hiinatoit. Mmmmmmmmmmm...
Aga praegu...? Hmm, sööks koguaeg ja kõike. Erilisi isusid pole, no majoneesi tahan jälle
Ja muidugi oli väga in ka BigMac eine ja hiinatoit. Mmmmmmmmmmm...
Aga praegu...? Hmm, sööks koguaeg ja kõike. Erilisi isusid pole, no majoneesi tahan jälle
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Registration date : 16/02/2009
Esimese raseduse ajal sõin vaid piimatooteid.Ja kõike,mida sai valmistada piimast.
Teise raseduse ajal sõin pea kolm pakki päevas kõige kangemat mynthonit.See oli kommi eest nüüd ei taha sele lõhnagi tunda ,veel vähem süüa...
Teise raseduse ajal sõin pea kolm pakki päevas kõige kangemat mynthonit.See oli kommi eest nüüd ei taha sele lõhnagi tunda ,veel vähem süüa...
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Esimene kuu-kaks kui oli selline öka olla, siis aitas tõesti söömine mul seda paha tunnet ära ajada :smaili: Ja no eks ma siis sõingi pidevalt midagi Tööl olid sahtlid näkse täis :muie: Üks naistearst soovitas mulle sedasi teha, et ennem kui hommikul voodist püsti tõusen pean midagi sööma ja siis pole kohe tõustes süda paha. Ja muide minul see toimiski Panin juba õhtul omale banaani voodi juurde või lasin mehel midagi tuua
Eriti meeldis mulle raseduse aeg suitsuvorst, happpuuu kurk, happppuu jõhvika mahl Vahepeal isutas ka apelsini mahla järgi..ja hästi palju sõin ka ploome, kiivisid ja hapusid õunu. Eriti meeldis mulle õunamark Braeburn
Näiteks täiesti jäledust tekitas terve raseduse aeg mulle värske kurk, mais, pikkpoiss, kanafileepihvid, kohvi lõhn :iconnet: :iconnet: :iconnet: Just kõik need asjad, mida ma muidu enne rasedust väga armastasin Tööl pidin iga päev okset tagasi hoidma kui teised kohvi tegid omale. Jooksin kohe toast minema :fou: Ja kui kuskil salatis maisi märkasin või kurki haistsin, siis oli sama teema
Õnneks läks mul ses suhtes hästi, et kogu raseduse aeg oksendasin ainult 1 korra. Kuigi iiveldas alguses ikka meeletult
Eriti meeldis mulle raseduse aeg suitsuvorst, happpuuu kurk, happppuu jõhvika mahl Vahepeal isutas ka apelsini mahla järgi..ja hästi palju sõin ka ploome, kiivisid ja hapusid õunu. Eriti meeldis mulle õunamark Braeburn
Näiteks täiesti jäledust tekitas terve raseduse aeg mulle värske kurk, mais, pikkpoiss, kanafileepihvid, kohvi lõhn :iconnet: :iconnet: :iconnet: Just kõik need asjad, mida ma muidu enne rasedust väga armastasin Tööl pidin iga päev okset tagasi hoidma kui teised kohvi tegid omale. Jooksin kohe toast minema :fou: Ja kui kuskil salatis maisi märkasin või kurki haistsin, siis oli sama teema
Õnneks läks mul ses suhtes hästi, et kogu raseduse aeg oksendasin ainult 1 korra. Kuigi iiveldas alguses ikka meeletult
Mingeid erilisi isusid just polnud. Aga kõht oli lõpus tühi pidevalt. Aga ühel hommikul kui ärkasin tekkis mul jube isu kurgi-hapukoore salati järgi. Nii et ma ei saanud sellest mõttest enne lahti kui käisin poes ja ostsin vajalikud asjad ja tegin kodus salati valmis ning pistsin nahka.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Hapukapsas,saiakate,sõõrikud,soolakõrsikud:)
karu11- Postituste arv : 22
Registration date : 03/02/2011
Erinevate raseduste ajal erinevad asjad isutasid, aga ühine nimetaja oli "hapud asjad". Tüdrukutega läks magus ka peale, aga mingi aeg tahtsin kalja, seda õiget, mida polnud alati saada Aga liha oleks vist võinud menüüst üldse välja jätta, kuidagi raske oli olla pärast. Toorsalatid läksid iga kell ja igasugustes kogustes
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Esimese rasedusega sõin tooreid kartuleid, hommikul nii kui silmad lahti tegin koorisin 5-6 kartulit ja siis krõmpsutasin kõik sisse ja nektariin oli teine mis mulle hullult meeldis
Nüüd teise rasedusega veel ühtegi isu pole tekkinud.
Nüüd teise rasedusega veel ühtegi isu pole tekkinud.
Õunad ja kogu aeg, neiuga sõin meeletutes kogustes õunamoosi ja pojaga tooreid õunu.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mulle meenus, et suurema poisi ajal jõin kõik hapukapsa purgid vedelikust kuivaks
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Esimese raseduse ajal meeldisid hapud õunad. Praegu muutuvad isud iga päev, midagi kindlat on väga raske välja tuua.
Kall- Postituste arv : 6
Registration date : 09/05/2012
Esimese rasedusega tahtsin tigusid, kuigi ma polnud neid mitte kunagi enne saanud. Rohelised õunad meeldisid ka. Süüa võisin nii soolast, haput kui ka magusat.
Teise rasedusega meeldib mulle jubedalt sibul, eriti marineeritult ja toorelt. Toored aiasaadused, eriti tikrid ja õunad. Marineeritud kurgid on taas IN. Süüa ihkan soolast ja eriti haput, magusast ei hooli üldse.
Teise rasedusega meeldib mulle jubedalt sibul, eriti marineeritult ja toorelt. Toored aiasaadused, eriti tikrid ja õunad. Marineeritud kurgid on taas IN. Süüa ihkan soolast ja eriti haput, magusast ei hooli üldse.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul olid raseduse ajal perioodid, esimene periood kestis umbes kuu aega, siis sõin iga päev vähemalt ühe kapsapea ära Nagu jänes olin
Kui kapsaperiood üle läks, siis tuli sidruniperiood Iga õhtu sõin 3 sidrunit, ilma suhkruta, sõin seda nagu mandariini, teistel oli jube paha vaadata kuidas mina neid hapusid viile endale kõrist alla kugistasin See periood kestis ka kuskil kuu aega.
Ja edasi olin kõigesööja
Kui kapsaperiood üle läks, siis tuli sidruniperiood Iga õhtu sõin 3 sidrunit, ilma suhkruta, sõin seda nagu mandariini, teistel oli jube paha vaadata kuidas mina neid hapusid viile endale kõrist alla kugistasin See periood kestis ka kuskil kuu aega.
Ja edasi olin kõigesööja
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Hapukurki,jäätist ja kummikomme võisin lõputul süüa.
e4- Postituste arv : 54
Registration date : 05/12/2012
Esimese rasedusega tahtsin köike magusat,siis jälle soolast ja vahepeal söin mölemat korraga.Vöisin süüa torti koos soolase kringliga.No problem:)Nüüd tahaks ainult liha liha liha
Yksik25- Postituste arv : 8
Registration date : 22/05/2013
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Seks raseduse ajal
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Juuste värvimisest raseduse ajal
» Kas vaja(si)te raseduse ajal lisarauda?
» Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Juuste värvimisest raseduse ajal
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2