O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?

+39
Kall
Mustlasplika
Tupsu003
Lote35
karu11
naxy
Tipu
muffyns28
myway
Monique
liisbett
p2rnakas
Mannu:)
Ro-Ro
imeline
Cms
Mirr
Gettukas
armsake
tirtzzz
Cat
Lehise
effike
mercaa
VäikeTama
killukepäikest
pariisitar
HoneyMoon
Pärlike
Ivika25
lemming
Soulshaker
Paradiisilind
liisa003
Maria
kats
Bibi
mannu03
Kaja
43 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 Empty Re: Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?

Postitamine  Külaline Püh 23 Aug 2009, 20:01

Kõige rohkem meeldis mulle kohvi lõhn, kuigi suur kohvisõber pole ma olnud Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 662237 Hästi läksid peale ka mandariinid, hapukurgid, tomatid, õunad( need kõige rohelisemad ja kõige hapumad).
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 Empty Re: Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?

Postitamine  Külaline Püh 23 Aug 2009, 20:49

Minul oli suuur punase veini isu (sinnani jõin alati ainult valget).
Sel ajal olid linna peal suured kirsisiidri plakatid üleval, need ajasid ka vesistama.

Ühesõnaga keelatud vili tundus magus Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 173454

Kaltsiumi ja magneesiumi tablette võtsin. Nende lõhn ja maitse olid mmmmm... Oleks tahtnud neid kommi asemel süüa, aga võis ainult ühe päevas võtta. :cray:
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Püh 23 Aug 2009, 22:02

Minul oli kogu raseduse aja isu hautatud või keedetud juurviljade ja köögiviljade järele. Viimasel kuul olin jälle võimeline šokolaadi sööma, aga muidu ei läinud mu lemmikmaiustus mul absoluutselt alla.
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Esm 24 Aug 2009, 07:52

Mul oli meeletu söögiisu. Lihtsalt ma pidin pidevalt sööma. See ajas paha olla ära jne. Aga vahet suurt ei olnud mida. Lihtsalt "Andke süüa!!!!" 😠
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Esm 24 Aug 2009, 15:00

Esimese rasedusega oli vaieldamatud lemmikud vürtsikilu leib ja mandariinid.
Teisega alguses toitusin ainult(peaaegu) kapsapirukatest ja puljongist, ning lõpus oleks õlle nimel olnud nõus tapma Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 173454
Kolmandaga alguses õunad(meeletutes kogustes), hot dogid ,maksapasteet..lõpus polnud isusid.
...ja nüüd neljas...täitsa algul oli porganimehu eluksvajalik Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 662237 ,aga praegu katsun ükskõik mida sees säilitada(otseselt ei tahaks üldse ,kuid sunnin) :iconnet:
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mannu:) Esm 24 Aug 2009, 20:37

Mina tahtsin kanaburgerit hesburgerist, see oli imelikul kombel suhtkoht ainus asi, mis sisse ka jäi alguse poole. Aga keskel pool kuskil maitses täiega vorstisai (ikka selline kus ühe saiaviilu paksune vorstiviil oli kahe saia vahele pandud) ja kõrvale jogurt. Vorstisaia kõrvale maitseb jogurt siiani.
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  p2rnakas Teis 25 Aug 2009, 09:07

Alguses ei tahtnud midagi, isegi vesi ei jäänud sisse. Aga pärast isutas hapukurgi, mandariinide, hesburgeri krevetiwrapi ja tortilla järgi, vahel tahtsin burksi ja hot dogi ka. Lõpus oli suur magusaisu, aga ma ei andnud sellele isule järgi, viimasel kahel kuul hoidusin suhkrust täiesti.
p2rnakas
p2rnakas

Postituste arv : 234
Registration date : 13/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Teis 25 Aug 2009, 09:08

mul oli tohutu kala isu. ja magusat tahtsin ka meeletult

liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 22 Sept 2009, 19:09

Minul otseselt isusid ei ole olnud, aga selleks, et kõrvetisi leevendada, sõin alguses jäätist, nüüd olen jääkuubikute peale üle läinud Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 662237 Mees pani mulle nimeks jääpurustaja. :hahaha:
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Kolm 14 Okt 2009, 21:42

Minul oli esimese rasedusega kaks hästi suurt isu: majonees ja õlu Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Hellmans`i majoneesi lisasin peaaegu, et igale poole. Võileiva tegin ka majoneesiga. Nüüd ei taha ma seda Hellmans`i majoneesi üldse. Kasutan teise tootja oma. Õlu, mmmmmmmmmmmmmmm, see tundus raseduse ajal lausa jumalate jook olevat. Niiii hea! Koguaeg oli külmkapis olemas Baltika 0.
Ja muidugi oli väga in ka BigMac eine ja hiinatoit. Mmmmmmmmmmm...

Aga praegu...? Hmm, sööks koguaeg ja kõike. Erilisi isusid pole, no majoneesi tahan jälle Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Kolm 14 Okt 2009, 21:56

Esimese raseduse ajal sõin vaid piimatooteid.Ja kõike,mida sai valmistada piimast.

Teise raseduse ajal sõin pea kolm pakki päevas kõige kangemat mynthonit.See oli kommi eest Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 173454 nüüd ei taha sele lõhnagi tunda ,veel vähem süüa...
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Kolm 14 Okt 2009, 23:53

Esimene kuu-kaks kui oli selline öka olla, siis aitas tõesti söömine mul seda paha tunnet ära ajada :smaili: Ja no eks ma siis sõingi pidevalt midagi Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 633777 Tööl olid sahtlid näkse täis :muie: Üks naistearst soovitas mulle sedasi teha, et ennem kui hommikul voodist püsti tõusen pean midagi sööma ja siis pole kohe tõustes süda paha. Ja muide minul see toimiski Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 848853 Panin juba õhtul omale banaani voodi juurde või lasin mehel midagi tuua Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 527939
Eriti meeldis mulle raseduse aeg suitsuvorst, happpuuu kurk, happppuu jõhvika mahl Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 394294 Vahepeal isutas ka apelsini mahla järgi..ja hästi palju sõin ka ploome, kiivisid ja hapusid õunu. Eriti meeldis mulle õunamark Braeburn Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 394294 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 394294 Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 394294
Näiteks täiesti jäledust tekitas terve raseduse aeg mulle värske kurk, mais, pikkpoiss, kanafileepihvid, kohvi lõhn :iconnet: :iconnet: :iconnet: Just kõik need asjad, mida ma muidu enne rasedust väga armastasin Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 329369 Tööl pidin iga päev okset tagasi hoidma kui teised kohvi tegid omale. Jooksin kohe toast minema :fou: Ja kui kuskil salatis maisi märkasin või kurki haistsin, siis oli sama teema Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 662237
Õnneks läks mul ses suhtes hästi, et kogu raseduse aeg oksendasin ainult 1 korra. Kuigi iiveldas alguses ikka meeletult Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 412917
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Laup 21 Nov 2009, 10:38

Mingeid erilisi isusid just polnud. Aga kõht oli lõpus tühi pidevalt. Aga ühel hommikul kui ärkasin tekkis mul jube isu kurgi-hapukoore salati järgi. Nii et ma ei saanud sellest mõttest enne lahti kui käisin poes ja ostsin vajalikud asjad ja tegin kodus salati valmis ning pistsin nahka.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  karu11 Laup 26 Veeb 2011, 16:20

Hapukapsas,saiakate,sõõrikud,soolakõrsikud:) Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 296785
karu11
karu11

Postituste arv : 22
Registration date : 03/02/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Laup 26 Veeb 2011, 19:07

Erinevate raseduste ajal erinevad asjad isutasid, aga ühine nimetaja oli "hapud asjad". Tüdrukutega läks magus ka peale, aga mingi aeg tahtsin kalja, seda õiget, mida polnud alati saada Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Aga liha oleks vist võinud menüüst üldse välja jätta, kuidagi raske oli olla pärast. Toorsalatid läksid iga kell ja igasugustes kogustes Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 296785
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tupsu003 Reede 15 Juun 2012, 18:42

Esimese rasedusega sõin tooreid kartuleid, hommikul nii kui silmad lahti tegin koorisin 5-6 kartulit ja siis krõmpsutasin kõik sisse ja nektariin oli teine mis mulle hullult meeldis Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 866508

Nüüd teise rasedusega veel ühtegi isu pole tekkinud.
Tupsu003
Tupsu003
abimoderaator

Postituste arv : 2114
Registration date : 10/01/2012

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001811496966

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Reede 15 Juun 2012, 20:58

Õunad ja kogu aeg, neiuga sõin meeletutes kogustes õunamoosi ja pojaga tooreid õunu. Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Püh 17 Juun 2012, 23:22

Mulle meenus, et suurema poisi ajal jõin kõik hapukapsa purgid vedelikust kuivaks Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 296785
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kall Esm 18 Juun 2012, 21:42

Esimese raseduse ajal meeldisid hapud õunad. Praegu muutuvad isud iga päev, midagi kindlat on väga raske välja tuua.
Kall
Kall

Postituste arv : 6
Registration date : 09/05/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Triibuliine Esm 20 Aug 2012, 19:03

Esimese rasedusega tahtsin tigusid, kuigi ma polnud neid mitte kunagi enne saanud. Rohelised õunad meeldisid ka. Süüa võisin nii soolast, haput kui ka magusat.

Teise rasedusega meeldib mulle jubedalt sibul, eriti marineeritult ja toorelt. Toored aiasaadused, eriti tikrid ja õunad. Marineeritud kurgid on taas IN. Süüa ihkan soolast ja eriti haput, magusast ei hooli üldse.
Triibuliine
Triibuliine
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristi0310 Teis 21 Aug 2012, 08:26

Mul olid raseduse ajal perioodid, esimene periood kestis umbes kuu aega, siis sõin iga päev vähemalt ühe kapsapea ära Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Nagu jänes olin Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600
Kui kapsaperiood üle läks, siis tuli sidruniperiood Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600 Iga õhtu sõin 3 sidrunit, ilma suhkruta, sõin seda nagu mandariini, teistel oli jube paha vaadata kuidas mina neid hapusid viile endale kõrist alla kugistasin Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 296785 See periood kestis ka kuskil kuu aega.
Ja edasi olin kõigesööja Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600
kristi0310
kristi0310
abimoderaator

Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  e4 Laup 08 Dets 2012, 18:31

Hapukurki,jäätist ja kummikomme võisin lõputul süüa. Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 824600
e4
e4

Postituste arv : 54
Registration date : 05/12/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Yksik25 Teis 18 Juun 2013, 14:50

Esimese rasedusega tahtsin köike magusat,siis jälle soolast ja vahepeal söin mölemat korraga.Vöisin süüa torti koos soolase kringliga.No problem:)Nüüd tahaks ainult liha liha liha

Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli? - Page 2 866508
Yksik25
Yksik25

Postituste arv : 8
Registration date : 22/05/2013

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics