Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Ma igatsen juba ammu juuksurisse, aga nüüd jäi Laura haigeks ja ma ei saa teda lasteaeda viia ja pean kodus istuma, niiet ei juuksurile siis praegu.
Ega ma polegi aastaid juuksuris käinud, viimati lõikas mul juukseid seesamune tädi kes Moniquelgi lõikab aga nüüd tehaks midagi änksimat. Mul olnud aegadest ammustest lühikesed juuksed, mees nii tahab et lõikaksin imelühikese poisipea, pidi mulle hästi sobima, aga poisipeaga nii palju tööd, silu hommikuti ja pidev lõikamine kuna soeng kasvab kiiresti välja.
Ega ma polegi aastaid juuksuris käinud, viimati lõikas mul juukseid seesamune tädi kes Moniquelgi lõikab aga nüüd tehaks midagi änksimat. Mul olnud aegadest ammustest lühikesed juuksed, mees nii tahab et lõikaksin imelühikese poisipea, pidi mulle hästi sobima, aga poisipeaga nii palju tööd, silu hommikuti ja pidev lõikamine kuna soeng kasvab kiiresti välja.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lühikeste juustega on jah palju rohkem jamamist. Kui ma tuka lühikeseks olen lasknud, on ka nii, et igal hommikul tõustes turritab ja püsti
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul on ka kunagi tukk olnud, aga enam ei lase teha, sest mul juukselahk otsaees ja siis ei hoia üldse ilusti. Normaalse tuka saamiseks peaksin iga päev sirgendama, seda ka ei taha. Eks siis olen oma "sada aastat" vana soenguga edasi. Pikkadele juustele vist ei annagi eriti midagi muud teha kui järku. Aga see mul juba on, nii et...
Mul on ka aastaid juba järkus, ainult pikkust muutnud
Kuulan huviga!accra kirjutas:Ei no Loksa ,ma parem ei räägi sellest kohast .
Ma käisin nüüd lõpuks juuksuris ära!
Lasksin juuri värvida ja lõigati otsasid ka natuke.. öeldi, et Iiiiiissand Jumal kui ebaühtlased otsad!! Katkised ei olnud aga jube ebaühtlased olevat olnud. Viimati käisin lõikamas eelmise aasta augustis.
Ja siis oligi see Loksa juuksur.
Samas, mu ämmale tehakse seal alati väga lahedaid soenguid!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Leidsin lõpuks ideaalse jääkuubikutevormi:Jääkuubikuvorm, kus tulevad kuubikud välja ilma igasugu nippe kasutamata Selle imevidina sain siis Prismast.
Nüüd andke teada, kus kohast saan lapsele nagi. Soovitavalt siis lapseteemalist, kolme riputusaasaga ja võimalikult soodsalt. Netist olen vaadanud, 30 euri on ikka liiga palju.
Nüüd andke teada, kus kohast saan lapsele nagi. Soovitavalt siis lapseteemalist, kolme riputusaasaga ja võimalikult soodsalt. Netist olen vaadanud, 30 euri on ikka liiga palju.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
IKEAst saab küll kahe riputusaasaga kuid kolme öökulliga:
Selle ma ostan ise ka siis kui tüdruk sündinud on.
Ernstil on juba Ikea krokotilliga nagi olemas.
Samas, saab ka ise teha!
Ma tegin mehega sellise kingituseks:
Puidust alus ära hööveldada või saab ka käsitsi muidugi liivapaberiga vehkida. Siis pilt peale joonistada ja nagisid, kruvisid müüakse ehituspoodides.
Voila!
Selle ma ostan ise ka siis kui tüdruk sündinud on.
Ernstil on juba Ikea krokotilliga nagi olemas.
Samas, saab ka ise teha!
Ma tegin mehega sellise kingituseks:
Puidust alus ära hööveldada või saab ka käsitsi muidugi liivapaberiga vehkida. Siis pilt peale joonistada ja nagisid, kruvisid müüakse ehituspoodides.
Voila!
Marianne- Moderaator
Triibuliine kirjutas:Leidsin lõpuks ideaalse jääkuubikutevormi:Jääkuubikuvorm, kus tulevad kuubikud välja ilma igasugu nippe kasutamata Selle imevidina sain siis Prismast.
Koduextras võib küll saada (tartus vähemalt olen näinud)
Isetegemise mõte on lahe aga ma ei oska vist ikka. Noo laiskus/saamatus on mu teine nimi
Mis see Ikea oma muidu maksab? Heameelega tahaks midagi roooosat
Pean siis koduekstrasse vaatama minema millalgi.
Huumor ma ütlen.
Sain hommikul Tallinkist kirja ,et vaadake oma adre üle ,et siis nad saavad selle jõulukaardi saata. Nuh aga mina sisse ei saand jne.
Nüüd aga tuli välja ,et mul üldse pole Tallinkis kontot .Mis siis ,et mees kunagi ühtis meid ja mul isegi olid mingid punktid .
Ühesõnaga peale mitut aasta on mul kah lootus isiklik kaart saada(kaua ma sõidan kas mehe või ema kaardiga),st eks vaatab paari nd pärast.
Ahh ja mis peamine kui ma neil kuskil andmebaasis ei ole aga kuidas nad siis ise mo uut adre teatsid .
Sain hommikul Tallinkist kirja ,et vaadake oma adre üle ,et siis nad saavad selle jõulukaardi saata. Nuh aga mina sisse ei saand jne.
Nüüd aga tuli välja ,et mul üldse pole Tallinkis kontot .Mis siis ,et mees kunagi ühtis meid ja mul isegi olid mingid punktid .
Ühesõnaga peale mitut aasta on mul kah lootus isiklik kaart saada(kaua ma sõidan kas mehe või ema kaardiga),st eks vaatab paari nd pärast.
Ahh ja mis peamine kui ma neil kuskil andmebaasis ei ole aga kuidas nad siis ise mo uut adre teatsid .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Uhh hea ,et praegu läpakas maha ei põeld aga mikrost olen vist ilma.
Igatahes 2 pistikut ühe päevaga suutsin kärssama ajada.
Nüüd selline tunne ,et kohe läheb põlema ,täna magan küll nagu süte peal ja loodan ,et homme elektrik jõuab mo juurde.
Igatahes 2 pistikut ühe päevaga suutsin kärssama ajada.
Nüüd selline tunne ,et kohe läheb põlema ,täna magan küll nagu süte peal ja loodan ,et homme elektrik jõuab mo juurde.
accra- Moderaator
-
Appi accra
Ma täna võtsin ennast kokku ja tegin energia lepingu lõpuks oma nimele. Varsti vaja hakata nagunii ju seda paketti valima.
Ma täna võtsin ennast kokku ja tegin energia lepingu lõpuks oma nimele. Varsti vaja hakata nagunii ju seda paketti valima.
Ma andsin aga peale ostu esimest korda näidu ära,siiani maksnud keskmise järgi.Nuh ja loomulikult sain mõnus 250.- arve .
Seda paketti aga pole veel valind ja 10nda detsembrini veel nõksa aega. Eks ma pean korralikult süvenema asja ja kah ära valima.
Aga siis mitte täna .
Seda paketti aga pole veel valind ja 10nda detsembrini veel nõksa aega. Eks ma pean korralikult süvenema asja ja kah ära valima.
Aga siis mitte täna .
accra- Moderaator
-
Polegi veel neid pakkumisi ja pakette vaadanud. Arvatavasti jätan viimasele minutile.
Ohsaa, kus siin on jutt lahti läinud
Juuksuriteemast. Ma olen iseenda juuksur - lõikan, värvin kodus. Ma ei usalda lihtsalt kedagi teist. Ja kui keeran mingi supi kokku, saan ainult ennast süüdistada
Ma koguaeg mõtlesin, et hakkan tubliks, teen lapsele ise püreed. No ei viitsinud. Olen laisk ja mugav. Nüüd juba vaikselt hakkan kodutoiduga harjutama. Täna sai frikadellisuppi ja oi, mis isuga sõi. Uskumatu lausa.
Juuksuriteemast. Ma olen iseenda juuksur - lõikan, värvin kodus. Ma ei usalda lihtsalt kedagi teist. Ja kui keeran mingi supi kokku, saan ainult ennast süüdistada
Ma koguaeg mõtlesin, et hakkan tubliks, teen lapsele ise püreed. No ei viitsinud. Olen laisk ja mugav. Nüüd juba vaikselt hakkan kodutoiduga harjutama. Täna sai frikadellisuppi ja oi, mis isuga sõi. Uskumatu lausa.
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Triibuliine kirjutas:Isetegemise mõte on lahe aga ma ei oska vist ikka. Noo laiskus/saamatus on mu teine nimi
3.99€
Marianne- Moderaator
Mina pole ka ennast jõudnud nende energiapakkujate pakettidega kurssi jõudnud viia
Marianne kirjutas:Triibuliine kirjutas:Isetegemise mõte on lahe aga ma ei oska vist ikka. Noo laiskus/saamatus on mu teine nimi
3.99€
See päris soodne ju. Leiaks Eestist kah midagi nii ilusat ja soodsat
Monique, kas teil korteriühistu ei tegele elektripaketi valimisega? Meie majas pole sellest midagi juttu olnud, enne võiks ikka majaelanikele ka mainida, kui valimiseks läheb...
Annan siia nurka ka teada, et foorumis on käimas uus auhinnamäng, võtke kindlasti osa ja kutsuge ka oma tuttavaid! See mäng on alles üks väga tore algus, sest uuest aastast loodame loosi teel iga kuu kedagi aktiivsete kasutajate seast mõne põneva auhinnaga premeerida
http://www.omaklubi.net/t3824-toysee-auhinnamang-1511-15122012
http://www.omaklubi.net/t3824-toysee-auhinnamang-1511-15122012
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
saby kirjutas:Monique, kas teil korteriühistu ei tegele elektripaketi valimisega? Meie majas pole sellest midagi juttu olnud, enne võiks ikka majaelanikele ka mainida, kui valimiseks läheb...
saby ausalt öeldes mul pole õrna aimu ka ma kuagilt kuulsin, et iga korter peab ise tegelema, aga äkki mul vale info
See kelle nimele arve tuleb see ikka valib. Mul siin ja eelmises on elekter minu nimel ja mina ka valin uue.
Just täna lugesin kuskilt jälle ,et ärge kiirustage valimisega.
Just täna lugesin kuskilt jälle ,et ärge kiirustage valimisega.
accra- Moderaator
-
Ma ainult kerge pilguga need elektripakkujad üle käinud, pole veel otsust teinud, usun et see tuleb ka sinna viimase minuti kanti
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mul elekrti leping olemas. Sugulane aitas ära valida.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meil üürikas valib omanik vist. Pole süvenenud sellesse väga, sest enamus selliseid otsuseid teeb nii või naa mees. Eks me saa targemaks jälle, kui omanikuga kunagi näeme.
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 40