Tartu Naiste Varjupaigale 2011
+14
Siki
Paradiisilind
ˇmiio23
pariisitar
Soulshaker
Monique
Heily
armsake
janee
tirtzzz
Pärlike
accra
erlex
HoneyMoon
18 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tartu Naiste Varjupaigale 2011
Aga kena ju! Pane siis vaikselt liikuma kirbuturg! Aitäh aitäh aitäh Nii armsake oledarmsake kirjutas:Kui siis võtaksin ainult enda vastutuse alla see nö kirbuturu teema. Käsitöö ja ehete jaoks peaksid ikka eraldi inimesed olema. Mul üksi kolme asja kohta arvestust pidada/aru anda ja kontrollida on raske ma arvan.
Ma pole ise käsitöö- ega ehtemeister, aga nõustun HoneyMooniga, et ka need asjad võiks juba liikuda (mida varem alustame, seda rohkem head teha jõuame ), nii et võin ühe neist enda kanda võtta, kui tõesti meisterdajate endi seas pole neid, kes rahaga tegeleda sooviksid...
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Super! Või võib need 2 äkki kokku lausa panna? Vaata oma silma järgi, Pärlike ja tõmba käima! Nii tore!Pärlike kirjutas:Ma pole ise käsitöö- ega ehtemeister, aga nõustun HoneyMooniga, et ka need asjad võiks juba liikuda (mida varem alustame, seda rohkem head teha jõuame ), nii et võin ühe neist enda kanda võtta, kui tõesti meisterdajate endi seas pole neid, kes rahaga tegeleda sooviksid...
Tegin esimeses postituses pisikese muudatuse (sinna tekitan ka nimekirja, kui kätte saame)
Jaa! Tuli ka nimekiri, (esimeses postituses) tagasihoidlik,nagu alati. Kindlasti tahaks sellel aastal koguda natuke ka "lisaraha"- jooksvate murede lahendamiseks seal ja vajaliku ostmiseks. Usaldame neid tõesti täpselt nii palju, et julgeme ka übrikus kinki viia. Nüüd kõik oma parem pool minast ette ja aitama!
Ma organiseeriks mõne voodipesukomplekti.
Ühe äkki lastemeelse ja ühe täiskasvanutele.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Super, ma usun, et seda kraami kulub seal alati. Panen sulle privasse adre, kuhu saata pakk.Soulshaker kirjutas:Ma organiseeriks mõne voodipesukomplekti.
Vaikne, vaikne on siin nurgas...natuke ehk liiga vaikne....
Tegelikult sattus minuni selline tore inimene, kes pakkus Tartus (eeldusel, et saame asja aetud enne 20 dets) ruume päris kirbuturu pidamiseks. Tahan teada enne talle vastamist, kas oleks müüma tulejaid, ostma tulejaid/ flaierite jagajaid.... TEATA ENDAST VÕIMALIKULT RUTTU, KUI SAAKSID OSALEDA sest üritus vajab natuke koordineerimist ja teadete jagamisega tuleks kohe alustada!
Tegelikult sattus minuni selline tore inimene, kes pakkus Tartus (eeldusel, et saame asja aetud enne 20 dets) ruume päris kirbuturu pidamiseks. Tahan teada enne talle vastamist, kas oleks müüma tulejaid, ostma tulejaid/ flaierite jagajaid.... TEATA ENDAST VÕIMALIKULT RUTTU, KUI SAAKSID OSALEDA sest üritus vajab natuke koordineerimist ja teadete jagamisega tuleks kohe alustada!
Mul on nii kahu, et ma ei ole osav nobenäpp ja ei saa võtta osa käsitöölaadast, paraku on ka Tartu minu jaoks kaugel, et osaleda kirbuturul Ometi tahaksin oma panuse anda HoneyMoon, ma paluksin kontonumbrit, et saaksin teha ülekande
Küsin ka oma elukaaslaselt, et kui nende restoranil on võimalik, siis äkki aitavad nad rahaliselt
Ma loodan tõesti, et saame neile toredatele naistele teha ilusa kingituse ka sellel aastal
Küsin ka oma elukaaslaselt, et kui nende restoranil on võimalik, siis äkki aitavad nad rahaliselt
Ma loodan tõesti, et saame neile toredatele naistele teha ilusa kingituse ka sellel aastal
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
ˇmiio23 ja tirzz- arve number tuleb täna õhtul! (olen maal ja siin pole andmeid aga kindlasti KOHE kui linna jõuan, saadan)
ja Tirzzu algatus väga õige- kui tunnete mõnda firma juhti/omanikku või julgete niisama küsida, küsige muidugi "tugevamatelt" ka. Kindlasti paneme ka siia suure tänu neile firmadele üles!
ja Tirzzu algatus väga õige- kui tunnete mõnda firma juhti/omanikku või julgete niisama küsida, küsige muidugi "tugevamatelt" ka. Kindlasti paneme ka siia suure tänu neile firmadele üles!
Mina tahaks ka konto numbrit!
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mis kuupäevaks ülekande peaks tegema? Ma olen hetkel võõra arvuti taga, enda arvuti streigib ja mees on ka veel mitu päeva nii kaugel
Hea oleks 20 asjad lukku saada (ühe päeva pean arvutama ka kauba otsimiseks mööda linna poodidest). Sellel korral pole nimekirjatäitjad ka veel arvamust avaldanud, mida nemad saata tahaks.... (esimeses postituses nimekirjast siis)...ˇmiio23 kirjutas:Mis kuupäevaks ülekande peaks tegema? Ma olen hetkel võõra arvuti taga, enda arvuti streigib ja mees on ka veel mitu päeva nii kaugel
Mina panen oma usinad käed tööle nädalavahetusel ja siis saab mõned ehted müüki. (enne pean mõned ehteosad ära ootama postis)
Külaline- Külaline
Üllatavalt vaikne sellel aastal...kas nimekirjaga ka keegi aidata tahab? Seni pakutud ainult seinaplaate.....
mina saaksin saata ühe seina külge kinnitatava pesukuivatusresti ja kindlasti saaks midagi veel saata.Wc paberit ja magusat ka midagi
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
NII. Kuna siin sedapuhku kahjuks asjad ei liigu eriti, siis hakkan jupi kaupa hõikama:
Kes leiab enda peres selle võimaluse, et aidata varjupaika 1 paki pesupulbriga? (olenevalt paki suurusest oleks vaja siia rohkem kui 1 nimi....)
Aitäh:
*Heily
*
*
Kes leiab enda peres selle võimaluse, et aidata varjupaika 1 paki pesupulbriga? (olenevalt paki suurusest oleks vaja siia rohkem kui 1 nimi....)
Aitäh:
*Heily
*
*
Viimati muutis seda HoneyMoon (Laup 03 Dets 2011, 19:43). Kokku muudetud 1 kord
Nii minul hakkas juba häbi (arvestades kui aktiivselt on varasematel aastatel asi toiminud), seega minu poolt ikkagi lisaks muule üks väike pakk pesupulbrit ka.
Ma võtan enda kanda siis Pesemisvahendid nii dušširuumis kui köögis.
Midagi magusat lisan kah kindlalt,plaan eraldi port piparkooke kohe neile teha .
Midagi magusat lisan kah kindlalt,plaan eraldi port piparkooke kohe neile teha .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Super! Pesuvahendeid ilmselt võib keegi veel 1 portsu saata...need säilivad kaua. Accrale tähh - saab ometi liikuma asi!
Kui palju hambaharju ja -pastasid minna võib? Ma võtaksin vastavalt sellele mingi osa enda peale...
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Super, Pärlike! Kui palju ,ei oska öelda. Kuna need säilivad kenasti ja iga inimene vajab ikka oma hambaharja, siis ilmselt nii, nagu sul võimalik on. Pakun, et kaks- kolm inimest jätaks selle osa peale ka.
Hambaharjad/pastad:
*Pärlike
*
*
Hambaharjad/pastad:
*Pärlike
*
*
Pesuvahendite all ikka peate ju silmas ,et dušigeele/shampoone ja svamme ?
Kööki nt Fairyt,svamme?
Ma hetkel just mõtlen ,et palju ma neid kokku ostan ,et 4 x 500ml dusigeele aitab ?
Siis shampooni 2 x 400ml .
Nuh ja siis nuustikuid peoga .
Aitab ?
Kööki nt Fairyt,svamme?
Ma hetkel just mõtlen ,et palju ma neid kokku ostan ,et 4 x 500ml dusigeele aitab ?
Siis shampooni 2 x 400ml .
Nuh ja siis nuustikuid peoga .
Aitab ?
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Mina saan ühe samasuguse paki nuustikuid saata, mis eelmisel aastal, 16 tükki vist on pakis
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Heategevuslik käsitöölaat 2011. Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
» Tartu Naiste Varjupaigale
» Tartu Naiste Varjupaigale 2012
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik "kirbuturg". Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale.
» Tartu Naiste Varjupaigale
» Tartu Naiste Varjupaigale 2012
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik "kirbuturg". Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5