Hoidised !!!! (September)
+3
anka
ˇmiio23
accra
7 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Hoidised !!!! (September)
Seekord teeme hoidiseid,siia sobivad nii magusad kui soolased.Peaasi ,et on purgis/pudelis .
Osalejad :
Accra
miio23
anka
siq29
Pärlike
Viimati muutis seda accra (Nelj 29 Sept 2011, 17:50). Kokku muudetud 6 korda
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Mul plaan olemas mida tegema hakkan.Reedel ema pidi mulle purke tooma ja siis vaatab kui palju ja mida ma täpselt teen.
Eila poes käisin vaatamas purke ,jah on küll väga ilusad aga no mida hinda 2.- purgi eest .
Ma parem natsa kannatan ja käin tuttavate kapinurgad läbi ,et saada ilusaid väikseid moosipurke.
Hetkel siis plaan üks küüslauke marineerida.
Teiseks tomateid ja kolmandaks segu kus on kurk,tomat,küüslauk,lillkapsas,sibul,porgand.
Eila poes käisin vaatamas purke ,jah on küll väga ilusad aga no mida hinda 2.- purgi eest .
Ma parem natsa kannatan ja käin tuttavate kapinurgad läbi ,et saada ilusaid väikseid moosipurke.
Hetkel siis plaan üks küüslauke marineerida.
Teiseks tomateid ja kolmandaks segu kus on kurk,tomat,küüslauk,lillkapsas,sibul,porgand.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
mina proovin teha seda:
SALAT RIISIGA
½ kg riisi
½ l õli
½ kg sibulat
½ kg porgandit
½ kg paprikat
3–4 kg tomatit
soola
peenikest pipart
Peske riis ja kuivatage, siis pange 20 minutiks keema. Seejärel lisage sektoriteks lõigatud tomatid, viilustatud sibulad, riivitud porgandid ja tükeldatud paprikad. Maitsestage soola-pipraga. Tõstke valmis salat purki, mis sulgege õhukindlalt. Säilib hästi ja maitseb veel paremini.
Eks näis, kuidas õnnestub
SALAT RIISIGA
½ kg riisi
½ l õli
½ kg sibulat
½ kg porgandit
½ kg paprikat
3–4 kg tomatit
soola
peenikest pipart
Peske riis ja kuivatage, siis pange 20 minutiks keema. Seejärel lisage sektoriteks lõigatud tomatid, viilustatud sibulad, riivitud porgandid ja tükeldatud paprikad. Maitsestage soola-pipraga. Tõstke valmis salat purki, mis sulgege õhukindlalt. Säilib hästi ja maitseb veel paremini.
Eks näis, kuidas õnnestub
Re: Hoidised !!!! (September)
Mina tegin täna pohla-õunamoosi Pool tundi tagasi said purgid täis ja nüüd mõnulevad vatiteki all
Re: Hoidised !!!! (September)
anka aga pane ka pilt ja retsept.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Sain nüüd oma pohla-õunamoosi pildile
Vaja:
2,2 kg pohli
u 2 kg puhastatud ja hakitud õunu
1 kg suhkrut
400 ml vett
Juhend:
pohlad veega keema lasta ja veidi keeta (ma korjasin veidi peale tekkinud vahu ära). Siis lisasin osade kaupa õunu (kuna puhastasin neid paralleelselt keetmisega), kuni kõik õunad said potti. vahepeal korjasin jälle vahtu ära. Keetsin kuni õun oli pehme. Siis lasin saumiksriga kõik ühtlaseks massiks ja uuesti podisema. Lisasin suhkru ja podises veel veidi. Siis kuumalt kuumadesse purkidesse (purgid olid moosi keetmise ajal kenasti ahjus soojas) ja kaaned kinni ning tagurpidi vativesti alla mõnulema.
Ühe purgi oleme nüüdsest juba ära söönud Osa läks piimakisselli peale ja osa lihtsalt leiva/saia peale
Vaja:
2,2 kg pohli
u 2 kg puhastatud ja hakitud õunu
1 kg suhkrut
400 ml vett
Juhend:
pohlad veega keema lasta ja veidi keeta (ma korjasin veidi peale tekkinud vahu ära). Siis lisasin osade kaupa õunu (kuna puhastasin neid paralleelselt keetmisega), kuni kõik õunad said potti. vahepeal korjasin jälle vahtu ära. Keetsin kuni õun oli pehme. Siis lasin saumiksriga kõik ühtlaseks massiks ja uuesti podisema. Lisasin suhkru ja podises veel veidi. Siis kuumalt kuumadesse purkidesse (purgid olid moosi keetmise ajal kenasti ahjus soojas) ja kaaned kinni ning tagurpidi vativesti alla mõnulema.
Ühe purgi oleme nüüdsest juba ära söönud Osa läks piimakisselli peale ja osa lihtsalt leiva/saia peale
Re: Hoidised !!!! (September)
Minu hoidised siis siin
Eila õhtal marineerisin ka kuuseriisikaid aga neid pildil pole.
Esiteks tegin Marineeritud Tomatid purgis .
Siis Kurk-Tomat-Porgand-Lillkapsas-Sibul .
Lõpuks aga Marineeritud männiriisikad! .
Eila õhtal marineerisin ka kuuseriisikaid aga neid pildil pole.
Esiteks tegin Marineeritud Tomatid purgis .
Siis Kurk-Tomat-Porgand-Lillkapsas-Sibul .
Lõpuks aga Marineeritud männiriisikad! .
Viimati muutis seda accra (Reede 09 Sept 2011, 21:37). Kokku muudetud 1 kord
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Kuuseriisikad tegin selle retsepti järgi.
1kg seeni
2-3tl soola
6-8 tera pipart
1 loorberileht
50-80g 30% äädikat
1 sibul
1/2tl suhkrut
2 klaasi vett
Puhastatud seened kuumutada vees koos soola ja maitseainetega 15-20 min. Sibul lisada kuumutamise lõpupoole. Äädikaga keeta 3-5 min. Purki ja kinni. Seeni tuleb keemise ajal pidevalt liigutada.
1kg seeni
2-3tl soola
6-8 tera pipart
1 loorberileht
50-80g 30% äädikat
1 sibul
1/2tl suhkrut
2 klaasi vett
Puhastatud seened kuumutada vees koos soola ja maitseainetega 15-20 min. Sibul lisada kuumutamise lõpupoole. Äädikaga keeta 3-5 min. Purki ja kinni. Seeni tuleb keemise ajal pidevalt liigutada.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Ma ka osaleks selles koostegemises! Augustis tehtud hoidised vist arvesse ei lähe, aga kas septembri omad lähevad, mis juba tehtud? Mul sahvrisse kogunenud hetke seisuga 174 purki nänni, nii augusti kui ka septembri tegemised, häämeelega näitaks kõik ära (suurema pildiga siis septembri omad), sest kõik on pildile mul püütud kenasti. Ja muidugi tuleb juurde ka, tänagi on plaanis tomatipüree!
Re: Hoidised !!!! (September)
siq29 aga loomulikult palun pilte ja retsepte.
Äkki saavad teised kah inspiritatsiooni (haahaa) ,st ma nii tahaks veel midagi teha aga lampi päris ei julge.
Äkki saavad teised kah inspiritatsiooni (haahaa) ,st ma nii tahaks veel midagi teha aga lampi päris ei julge.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Ütlen kohe alguses ära, et ühtegi asja ma kindla retsepti järgi ei teinud. Maitseained ja koostisosade kogused on kõik suhteliselt umbes ja tunde järgi pandud. Osade hoidiste puhul on küll retsept eeskujuks olnud, aga näpuga rida ei ajanud.
***
Ploomimoosid: Ploomid puhastasin kividest ja tükeldasin, seejärel lasin saumikseriga sodiks. Suhkrut läks kilo ploomisodi kohta umbes pool kilo, teisel pildil olevad moosid said natuke vähemgi suhkrut. Aga mõnusalt hapukas tulemus, kõigile meeldis, isegi rohkem, kui siirupjalt magusad moosid.
Pohla-õunamoos: Retsept oli selline: 1.5 kg pohli, 1.5 kg puhastatud tükeldatud õunu, 1 kg suhkrut, 2-3 dl vett. Minul läks suhkrut tiba vähem, sest sai otsa lihtsalt sel hetkel. Pohlad lasin saumikseriga sodiks, õunad läksid potti tükeldatuna.
Hautatud kukeseened: Puhastatud ja hakitud kukekad, hakitud sibul, õli, sool. Kogused maitse ja tunde järgi. Hautasin pannil üleliigse vedeliku välja, jättes tulemuse siiski parajalt-mõnusalt tatiseks ja siis purkidesse.
"Läti salat": Algne retsept: 2,5 kg kurke, 1 kg sibulaid, 100 g suhkrut, 100 ml 9% äädikat, 100 ml õli, 1 spl soola, jahvatatud koriandrit. Mina ei pannud koriandrit, muud asjad nagu ikka minu puhul, maitse järgi. Kurgid ja sibulad lõikasin ratasteks. Kõik asjad panin potti ja keetsin, kuni kurk muutis värvi, seejärel hoidis purkidesse. Teisel pildil olev salat on koos küüslauguga, mida panin ikka tunde järgi.
Põldoa-tomatimögin: Kuivatatud ja ööpäev leotatud põldoad, hakitud tomat, sibul, suhkur, äädikas, sool, küüslauk, paprikapulber. Maitsestatud tunde järgi ja keetsin vist terve igaviku, enne kui oad enam-vähem pehmeks sain.
Aedoakaunad tomatipürees: Õpetus asub SIIN.
Tomatipüree: Maitserohelise ja küüslauguga. Tomatid on koos kestadega saumikseriga sodiks aetud. Kasutasin paprikapulbrit, basiilikut, peterselli, tilli, soola, äädikat, suhkrut, isegi lihaüldmaitseainet panin... Ärge koguseid küsige palun, ma ei mäleta enam... Keetsin päris kaua, tunde järgi.
Pangesalat minu moodi: Kurk, sibul, porgand, sool, suhkur, äädikas. Ühtegi retsepti ei olnud, tegin umbes ja täitsa söödav tuli. Tagantjärgi mõtlen, et oleksin võinud lasta kokkusegatud koostisosadel ööpäevakese niisama seista ja siis alles keeta. Järgmine kord proovingi nii.
Tomati-kõrvitsasalat basiilikuga: Tükeldatud tomat ja kõrvits, basiilik, suhkur, äädikas, sool, paprikapulber.
Tomati-kõrvitsasalat küüslauguga: Tükeldatud tomat ja kõrvits, küüslauk, suhkur, äädikas, sool, paprikapulber.
Rohelise tomati-kõrvitsasalat: Tükeldatud roheline tomat ja kõrvits, suhkur, sool, äädikas, basiilik, petersell ja till.
Tomatimögin minu vanaema moodi: Tomat, kurk, porgand, sibul, sool, suhkur, äädikas, loorber, terapipar.
Tomatimögin paprikapulbriga: Tomat, kurk, porgand, sibul, sool, suhkur, äädikas, paprikapulber.
Pildid on klikitavad.
***
Ma loodan, et mäletasin õigesti neid tehtud asju. Kui mingi koostisosa kuhugi panemata jäi ja meelde tuleb, siis lisan.
Hetkel on pliidil tomatipüree sibulaga. Pildi lisan lähipäevil.
***
Ploomimoosid: Ploomid puhastasin kividest ja tükeldasin, seejärel lasin saumikseriga sodiks. Suhkrut läks kilo ploomisodi kohta umbes pool kilo, teisel pildil olevad moosid said natuke vähemgi suhkrut. Aga mõnusalt hapukas tulemus, kõigile meeldis, isegi rohkem, kui siirupjalt magusad moosid.
Pohla-õunamoos: Retsept oli selline: 1.5 kg pohli, 1.5 kg puhastatud tükeldatud õunu, 1 kg suhkrut, 2-3 dl vett. Minul läks suhkrut tiba vähem, sest sai otsa lihtsalt sel hetkel. Pohlad lasin saumikseriga sodiks, õunad läksid potti tükeldatuna.
Hautatud kukeseened: Puhastatud ja hakitud kukekad, hakitud sibul, õli, sool. Kogused maitse ja tunde järgi. Hautasin pannil üleliigse vedeliku välja, jättes tulemuse siiski parajalt-mõnusalt tatiseks ja siis purkidesse.
"Läti salat": Algne retsept: 2,5 kg kurke, 1 kg sibulaid, 100 g suhkrut, 100 ml 9% äädikat, 100 ml õli, 1 spl soola, jahvatatud koriandrit. Mina ei pannud koriandrit, muud asjad nagu ikka minu puhul, maitse järgi. Kurgid ja sibulad lõikasin ratasteks. Kõik asjad panin potti ja keetsin, kuni kurk muutis värvi, seejärel hoidis purkidesse. Teisel pildil olev salat on koos küüslauguga, mida panin ikka tunde järgi.
Põldoa-tomatimögin: Kuivatatud ja ööpäev leotatud põldoad, hakitud tomat, sibul, suhkur, äädikas, sool, küüslauk, paprikapulber. Maitsestatud tunde järgi ja keetsin vist terve igaviku, enne kui oad enam-vähem pehmeks sain.
Aedoakaunad tomatipürees: Õpetus asub SIIN.
Tomatipüree: Maitserohelise ja küüslauguga. Tomatid on koos kestadega saumikseriga sodiks aetud. Kasutasin paprikapulbrit, basiilikut, peterselli, tilli, soola, äädikat, suhkrut, isegi lihaüldmaitseainet panin... Ärge koguseid küsige palun, ma ei mäleta enam... Keetsin päris kaua, tunde järgi.
Pangesalat minu moodi: Kurk, sibul, porgand, sool, suhkur, äädikas. Ühtegi retsepti ei olnud, tegin umbes ja täitsa söödav tuli. Tagantjärgi mõtlen, et oleksin võinud lasta kokkusegatud koostisosadel ööpäevakese niisama seista ja siis alles keeta. Järgmine kord proovingi nii.
Tomati-kõrvitsasalat basiilikuga: Tükeldatud tomat ja kõrvits, basiilik, suhkur, äädikas, sool, paprikapulber.
Tomati-kõrvitsasalat küüslauguga: Tükeldatud tomat ja kõrvits, küüslauk, suhkur, äädikas, sool, paprikapulber.
Rohelise tomati-kõrvitsasalat: Tükeldatud roheline tomat ja kõrvits, suhkur, sool, äädikas, basiilik, petersell ja till.
Tomatimögin minu vanaema moodi: Tomat, kurk, porgand, sibul, sool, suhkur, äädikas, loorber, terapipar.
Tomatimögin paprikapulbriga: Tomat, kurk, porgand, sibul, sool, suhkur, äädikas, paprikapulber.
Pildid on klikitavad.
***
Ma loodan, et mäletasin õigesti neid tehtud asju. Kui mingi koostisosa kuhugi panemata jäi ja meelde tuleb, siis lisan.
Hetkel on pliidil tomatipüree sibulaga. Pildi lisan lähipäevil.
Viimati muutis seda siq29 (Esm 12 Sept 2011, 16:01). Kokku muudetud 1 kord
Re: Hoidised !!!! (September)
Hakkasin pohla-õunamoosi tegema ja saumikser otsustas mitte töötada.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Age : 37
Asukoht : Viljandimaa
Registration date : 12/08/2010
Re: Hoidised !!!! (September)
Mustlasplika kirjutas:Hakkasin pohla-õunamoosi tegema ja saumikser otsustas mitte töötada.
Minu saumikser logiseb juba sellest püreestamisest. Ei ole see mõeldud nii suurte koguste purustamiseks. Talvel plaanin osta omale korraliku köögikombaini. Siis saan vähemalt järgmisel suvel teoks teha idee, mis pähe kargas - tomatipüree porgandiga. Porgand on ju ka vaja kuidagi purustada/püreestada ja praegu selleks võimalust ei ole.
Re: Hoidised !!!! (September)
Siq29, sa oled nii nii tubli perenaine, niipalju asju sisse teinud Kuidas sa seda tomati-kõrvitsa hoidist tegid? Kas need tuleks koos keema panna, kas kõrvits jääb sihuke kuidagi tükki v pigem just keeb katki? Tuli ka tahtmine seda proovida
krissu787- Postituste arv : 246
Asukoht : Lõuna-Eesti
Registration date : 07/07/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Ma tegin eile ploomimoosi ja täna vaja tomati-sibulasalatit purki panna.
Õhtul saab äkki ploomimoosist pilte ka
Õhtul saab äkki ploomimoosist pilte ka
Re: Hoidised !!!! (September)
Mul õnneks mees tegi korda ja sain ikka moosi ära purustada. Mees ütles, et nii mõnus kreemias on. Hommiku sõid neiuga pannkookidega. Ja Siq on tõseti väga tubli, ma rohkem keedan moose, aga selles jään ka sulle alla.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Age : 37
Asukoht : Viljandimaa
Registration date : 12/08/2010
Re: Hoidised !!!! (September)
krissu787 kirjutas:Kuidas sa seda tomati-kõrvitsa hoidist tegid? Kas need tuleks koos keema panna, kas kõrvits jääb sihuke kuidagi tükki v pigem just keeb katki? Tuli ka tahtmine seda proovida
Mina panin koos keema. Kõrvits jäi jah rohkem tükki, väga puruks ei keenudki. Võid lisada ka sibulat, porgandit... maitse asi, kuidas kellelegi meeldib. Soola, suhkrut ja äädikat lisasin täiesti maitse järgi. Pigem panin algul natuke vähem ja peale maitsmist siis lisasin veel, kui oli vaja. Maitserohelist võib alati panna ja mina olen selline, kes lisab seda alati kohe südamest, mõnuga! Oleneb muidugi, missuguse salati ma eesmärgiks olen seadnud. Mul ju ka üks versioon tomati-kõrvitsaslatit on küüslauguga ja teine maitserohelisega.
Mulle meeldivad sellised salatid just seepärast, et neid võib lisada sisuliselt igale poole. Mina panen neid suppidesse, kastmetesse, ühepajatoitudesse. Samuti on nad head niisama keedukartuli kõrvale süüa.
Re: Hoidised !!!! (September)
anka so tomati mögin ajas mega isu peale .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
See tomati-sibulasalat näeb tõesti hea välja! Anka, millega sa seda maitsestasid?
Re: Hoidised !!!! (September)
See mu mehe kadunud vanaema retsept:
1kg tomateid
400g sibulaid ratasteks
2 tl soola
2 spl suhkrut
2tl 30% äädikat
0,5tl peent pipart
6 tera pipart
5 nelki
segada
seista 2 tundi
purki (tihedalt ja hästi täis
hoida jahedas
1kg tomateid
400g sibulaid ratasteks
2 tl soola
2 spl suhkrut
2tl 30% äädikat
0,5tl peent pipart
6 tera pipart
5 nelki
segada
seista 2 tundi
purki (tihedalt ja hästi täis
hoida jahedas
Re: Hoidised !!!! (September)
Nii mul peedid podisevad potis .
Egas ju muud pole teha kui lapsed magavad .
Õhtuks panen pildi ja retsepti-kui juhuslikult untsu ei keera .
Marineeritud punasepeet
Kaua on mõõdas taas minu viimasest postitusest. Kuna oleme hakanud vanu häid blogitud retsepte kasutama, siis ei olegi siia lehele väga palju midagi lisada. Aga tahaksin jagada nüüd väga head peedisalati retsepti, mida ma juba lapsepõlves lemmikuks pidasin. Tegemist siis marinaadis kuumutatud peedisalatiga, mis pannakse purki. Väga maitsev õhtusöökide kõrvale salatina.
4 kg punast peeti
20 dl vett
5 dl suhkrut
12 spl 30% äädikat
1 tl soola
Keeda peedid ( ise keedan alati 1 h ) ja kalla ära kuum vesi ning vala peale külm, et "ehmataks" peedil koore lahti (hiljem on lihtsam koorida). Jahuta peet ja koori ja tükelda 1cm x 1cm kuubikuteks.
Samal ajal pane keema vesi, lisa sinna suhkur, äädikas ja sool. Kui marinaad keeb, lisa tükeldatud peet keevasse marinaadi ja lase uuesti salatil keemis temperatuurini ning eemalda ka tekkiv vaht. Panna purkidesse kuumalt ja kaas peale. Salatit hoida jahedas.
Egas ju muud pole teha kui lapsed magavad .
Õhtuks panen pildi ja retsepti-kui juhuslikult untsu ei keera .
Marineeritud punasepeet
Kaua on mõõdas taas minu viimasest postitusest. Kuna oleme hakanud vanu häid blogitud retsepte kasutama, siis ei olegi siia lehele väga palju midagi lisada. Aga tahaksin jagada nüüd väga head peedisalati retsepti, mida ma juba lapsepõlves lemmikuks pidasin. Tegemist siis marinaadis kuumutatud peedisalatiga, mis pannakse purki. Väga maitsev õhtusöökide kõrvale salatina.
4 kg punast peeti
20 dl vett
5 dl suhkrut
12 spl 30% äädikat
1 tl soola
Keeda peedid ( ise keedan alati 1 h ) ja kalla ära kuum vesi ning vala peale külm, et "ehmataks" peedil koore lahti (hiljem on lihtsam koorida). Jahuta peet ja koori ja tükelda 1cm x 1cm kuubikuteks.
Samal ajal pane keema vesi, lisa sinna suhkur, äädikas ja sool. Kui marinaad keeb, lisa tükeldatud peet keevasse marinaadi ja lase uuesti salatil keemis temperatuurini ning eemalda ka tekkiv vaht. Panna purkidesse kuumalt ja kaas peale. Salatit hoida jahedas.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Age : 41
Asukoht : Joensuu
Registration date : 16/02/2009
Re: Hoidised !!!! (September)
Täna panin veidi valekirsisiirupit ka purki - homme klõpsan mõne pildi ja lisan retsepti ka
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Hoidised !! ( september & oktoober )
» Hoidised
» Kastmed !!! (23.august - 20.september)
» Seened !!! (September 2014)
» Fotoralli uus teema "Sünnipäev" 7-14 september
» Hoidised
» Kastmed !!! (23.august - 20.september)
» Seened !!! (September 2014)
» Fotoralli uus teema "Sünnipäev" 7-14 september
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Kolm 15 Juun 2016, 08:45 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.138
Esm 15 Juun 2015, 12:41 by Mustlasplika
» Sassy vesi
Kolm 27 Mai 2015, 13:48 by Mustlasplika
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.137
Reede 24 Apr 2015, 10:14 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.136
Reede 17 Apr 2015, 23:30 by Triibuliine
» Suvikõrvitsa tagliatelle
Reede 17 Apr 2015, 18:54 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
Esm 13 Apr 2015, 21:39 by Triibuliine
» Hommiku pirukas .
Püh 12 Apr 2015, 09:18 by accra
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.134
Reede 03 Apr 2015, 14:04 by Triibuliine
» Mis raamatut te hetkel loete?
Kolm 01 Apr 2015, 20:59 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.133
Teis 31 Märts 2015, 21:39 by Triibuliine
» Mis värvi on Teie laste silmad?
Püh 29 Märts 2015, 22:46 by Mustlasplika
» Kas sulle meeldib saunas käia?
Püh 29 Märts 2015, 22:44 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.132
Reede 27 Märts 2015, 08:44 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.131
Teis 24 Märts 2015, 20:06 by Triibuliine