O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

šokolaadibrownied

Go down

šokolaadibrownied Empty šokolaadibrownied

Postitamine  HoneyMoon Teis 22 Veeb 2011, 18:55

šokolaadibrownied Brownie


Vaja:
320g võid (soolata)
360g tumedat kvaliteetset šokolaadi
6 muna
4 dl suhkurt
1sl vanilliekstrakti
4 dl jahu
1 tlsoola
1,2 dl valge šokolaadi nööpe või tükke
1,2 dl poolmaguse šokolaadi nööpe või tükke


Valmistamine: Kasuta küpsetusvormi (mõõtmetega 29 × 23 × 5 cm), mille ääred ja põhi on küpsetuspaberiga vooderdatud Eelkuumuta ahi 175 kraadini. Sulata või ja tume šokolaad suures raske põhjaga potis (või vesivannil) madalal kuumusel. Sega kausis või suures mõõtekannus muna, peensuhkur ja vanilliekstrakt. Lase šokolaadisegul veidi jahtuda ja lisa siis muna- ja suhkrusegu ning sega korralikult läbi. Raputa segu sisse jahu ja sool. Seejärel sega juurde valge šokolaadi ja poolmagusa šokolaadi nööbid või tükid. Sega läbi ja kalla brownie-segu vooderdatud vormi. Küpseta umbes 25 minutit. (Minul kulus õige küpsusastme saamiseks pea 35 min).Brownie‘d on valmis, kui ülemine osa on kuivanud veidi helepruuniks, aga keskosa on tume, tihke ja veniv. Ka sellise suure ahjutäie puhul tuleb küpsetisel pidevalt silma peal hoida, sest veniv mass muutub kuivaks vaid mõne minutiga. Samuti tuleb meeles pidada, et brownie‘d küpsevad edasi ka ahjust välja võetuna jahtudes. Nigella kokandussaate retsept.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

šokolaadibrownied Tiitli23
Postituste arv : 3447
Age : 44
Asukoht : Tartu
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Tagasi üles


 
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele