Kas armuke on lubatud?
+12
karu11
Mõrumantsik
soe suur süda
miskipoleendine
Pärlike
erlex
Monique
muffyns28
siq29
Soulshaker
Aivar375
tixit
16 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kas armuke on lubatud?
Re: Kas armuke on lubatud?
Ei ole armukest pidanud.
Aga usun, et mingis eluetapis on see vajalik. Eriti nende puhul kes kooselu alustanud enne sarvede maha jooksmist. Minu eelmine suhe lõppes armukse pärast. Poleks seda olnud oleks vast abielus präägu.
Aga siiski tean inimesi kellel on armuke olnud. Enamus suhteid on lõppenud. Üksikud kes on oma kallima juurde ikka jäänud. Kuigi ma ei saa aru kuidas nii saab.
Nii palju võiks veel öelda, et mul on olnud mõttetu üheöösuhe kui ise olen suhtes olnud.
Aga usun, et mingis eluetapis on see vajalik. Eriti nende puhul kes kooselu alustanud enne sarvede maha jooksmist. Minu eelmine suhe lõppes armukse pärast. Poleks seda olnud oleks vast abielus präägu.
Aga siiski tean inimesi kellel on armuke olnud. Enamus suhteid on lõppenud. Üksikud kes on oma kallima juurde ikka jäänud. Kuigi ma ei saa aru kuidas nii saab.
Nii palju võiks veel öelda, et mul on olnud mõttetu üheöösuhe kui ise olen suhtes olnud.
Aivar375- Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010
Mina seda armukese teemat ei mõista.
Ok juhtub kuskil peol, joogise peaga jne aga see kui süstemaatiliselt petetakse see on
Mis näoga ma oma abikaasale otsa vaataks, kui ma teda regulaarselt petaks
Peab ikka väga osav ja külma südamega näitleja olema.
Vot see on asi, mida ma iial ei andestaks.
Üheöösuhte veel võibolla/tõenäoliselt annaks andeks aga armukese pidamist ei iial
Ok juhtub kuskil peol, joogise peaga jne aga see kui süstemaatiliselt petetakse see on
Mis näoga ma oma abikaasale otsa vaataks, kui ma teda regulaarselt petaks
Peab ikka väga osav ja külma südamega näitleja olema.
Vot see on asi, mida ma iial ei andestaks.
Üheöösuhte veel võibolla/tõenäoliselt annaks andeks aga armukese pidamist ei iial
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Mina ka ei mõista seda armukese pidamist ja ei hakka kunagi mõistma! Kui ühel partneril tekib armuke, on kooselus midagi väga mäda. Miks siis üldse jätkata seda kooselu??? Miks ei võinud enne armukese soetamist kooselu ära lõpetada??? Kui ikka tekib isu teise suhte järele, pole ju enam mõtet peret mängida. Kooselu lõpetamine enne armukese soetamist on minu ajoks vähem valusam kui see, et avastan, et mehel on juba pikemat aega armuke olnud.
Mees ja naine on koos vabast tahtest. Ja kui on otsustatud ühiselt elu jätkata, siis võiks teineteist ikka nii palju austada, et armukest ei võeta. Kui see tahtmine tekib, tuleks läbi mõelda, mis on kooselus nii valesti, et on tahtmine armuke võtta ja mõelda tuleks ka, et kas ikkagi mitte võtta armukest ja proovida kooselu päästa või minna lahku ja alles siis uut suhet (püsivat või ajutist) alustada.
Võibolla ma tundun liiga imelik, aga see on minu arvamus asjast.
Mees ja naine on koos vabast tahtest. Ja kui on otsustatud ühiselt elu jätkata, siis võiks teineteist ikka nii palju austada, et armukest ei võeta. Kui see tahtmine tekib, tuleks läbi mõelda, mis on kooselus nii valesti, et on tahtmine armuke võtta ja mõelda tuleks ka, et kas ikkagi mitte võtta armukest ja proovida kooselu päästa või minna lahku ja alles siis uut suhet (püsivat või ajutist) alustada.
Võibolla ma tundun liiga imelik, aga see on minu arvamus asjast.
Eks see ole lõputu ja lai teema,millel diskuteerida.Nii palju kui on inimesi on ka sel teemal arvamusi,kogemusi.
Omast kogemusest võin öelda,et alati ei pea kahe inimese vahelised suhted jamad olema kui petma minnakse... On kogemusi(petjaks mees) ja suht valusaid...
Ja on olemas ka erinevaid petmis viise,nt. emotsionaalne petmine(copisin delfist): |
Naisteajakirjades ja naistele suunatud uudisteportaalides ning foorumites jookseb igapäevaselt läbi petmise ja truudusetuse teema. Kas mu mees petab mind? Jäin oma mehele vahele… Tal on teine… Mul on teine…
See, millest räägitakse on füüsiline truudusetus ja me kõik teame, kui hävitav mõju võib sellel ühele paarisuhtele olla. Kuid petmine võib jääda ka emotsionaalsele tasandile. Suheteid uurivate psühholoogide suust kõlab viimastel aegadel üha enam sõnapaar: emotsionaalne truudusetus.
Emotsionaalset truudusetust lihtne varjata siltide taha nagu „lihtsalt sõprus“ ja „süütu flirt“, sest midagi käegakatsutavat ja tõestatavalt halba ei olegi nagu juhtunud, kuid hoolimata sellest võib ka emotsionaalne truudusetus pikemas perspektiivis suhte hävitada. Seega tasub endale selgeks teha, kust jookseb piir.
Kuidas emotsionaalne truudusetus alguse saab?
Keegi meist ilmselt ei planeeri emotsionaalselt truudusetuks hakata. Emotsionaalne truudusetus saab reeglina alguse lihtsalt headest suhetest — näiteks lobisemistest kolleegide või muu meile tavapärase seltskonnaringiga — ning kasvab hiilivalt millekski enamaks kui „lihtsalt sõbrad“ olemine. Ühised söömaajad, ärireisid, kohtumised omandavad uue mõõtme kui sa hakkad tegema lisapingutusi, et igal võimalikul juhul just seda ühte inimest kohata.
Sa mõtled üha enam ja enam oma „sõbra“ peale, kuni sellest areneb tõeline emotsionaalne seotus. Tihtipeale ei pruugi sa ise seda märgatagi. Seega tasubki endale selgeks teha ning meelde jätta esmased emotsionaalsele truudusetusele viitavad märgid:
Esimesed ohumärgid:
* sagedane “süütu“ flirt vastassoo esindajatega
* sa jagad meeleldi nalju ja kuulujutte oma kolleegidega või vastassoost sõpradega, kuid mitte oma partneriga
* veedad üha rohkem aega kodust väljas ning üha vähem aega oma partneriga
* pead ikka veel regulaarselt sidet oma endise poiss- või tüdruksõbraga. Tihtipeale saab emotsionaalne truudusetus alguse just suhetest oma kunagiste armsamatega
* kulutad näiteks vastassoost kolleegile sobiva kingituse leidmiseks sama palju aega ja raha, kui oma partnerile kingi leidmiseks
Need on esimesed tillukesed sammud sel libedal teel. Kui aga teeskled sageli, et oled vallaline (kuigi ei ole); saadad salajasi sõnumeid või e-kirju; avaldad oma elu intiimseid saladusi sulle meeldivale (vastassoost) inimesele ning valetad oma partnerile, et sa ei ole selle inimesega kohtunud, siis võib sind juba emotsionaalseks petjaks nimetada.
Tõsised ohumärgid:
* arutad oma „sõbraga“ oma suhte ning oma partneri (ja tema vigade) üle
* teed oma partnerit teiste silmis maha — näiteks ka koos väljas olles viskad tema üle halba nalja või tood avalikult teiste ees tema nõrku külgi või vigu jutuks
* jagad oma sügavamaidki hirme ja ootusi, lootusi ja unistusi oma „sõbraga“ — see on esmane märk tõsisemast emotsionaalsest lähedusest
* käid oma „sõbraga“ lõuna- või õhtusöökidel, kuid oma partnerile sellest ei räägi.
* tunned end süüdi, et sõbraga nii palju aega koos veedad, ning see sunnib sind partneri ees salatsema
* naudid enam „sõbraga“ veedetud aega, kui oma partneriga koos veedetud hetki
* paned oma arvutile, selles olevatele failidele ning internetilehekülgedele salasõnad
* jätad oma partneri ootama ning veedad aega oma „sõbraga“
* unustad „sõbraga“ aega veetes oma partneriga kokkulepitud kokkusaamise
* olles vahekorras oma partneriga, kujutled tema asemele oma „sõpra“ — kõik kõrvalhüpped algavad peast ning fantaasiaseks võib tekitada veel suurema soovi seda ka tõeliselt proovida
Miks on emotsionaalne truudusetus/petmine ohtlik?
Paljud ilmselt mõtlevad siinkohal, et mis siis selles kõiges nii hullu on, tegelikult ei ole ju meie vahel midagi juhtunud. Samas aga on uuringutest selgunud, et enam kui 80% truudusetutest inimestest teevad kõrvalehüppeid just nendega, kes alguses neile “ainult sõbrad” või „lihtsalt lahedad töökaaslased“ olid.
Ja ka siis kui emotsionaalne truudusetus otseselt füüsilise petmiseni ei vii, on sellel suhtele siiski laastav mõju — sul jätkub oma partneri jaoks üha vähem aega ning rääkides teisele oma suhete probleemidest ja oma partneri vigadest, hakkad sa ka ise neid üha „suurematena“ nägema. Sõbraga koos veedetud aeg tundub lahe ja põnev, elu oma partneriga aga igav ja rutiinne igapäevaelu.
Siis ongi viimane aeg midagi ette võtta. Sa ju armastad oma partnerit ja eks oli teie suhte alguses just tema see kõige lahedam ja põnevam.
Millal sa mõtlesid sellele, et sa ju tõesti armastad teda? Ja millal sa seda talle endale viimati ütlesid? Ja selle tunde üle siirast rõõmu tundsid?
Need on esimesed kolm küsimust millest alustada. Nippe oma suhte pärast emotsionaalset truudusemurdmist taas õigetele rajale saamiseks (ning rajalt kõrvale kaldumise vältimiseks) aga on veelgi.
Omast kogemusest võin öelda,et alati ei pea kahe inimese vahelised suhted jamad olema kui petma minnakse... On kogemusi(petjaks mees) ja suht valusaid...
Ja on olemas ka erinevaid petmis viise,nt. emotsionaalne petmine(copisin delfist): |
Naisteajakirjades ja naistele suunatud uudisteportaalides ning foorumites jookseb igapäevaselt läbi petmise ja truudusetuse teema. Kas mu mees petab mind? Jäin oma mehele vahele… Tal on teine… Mul on teine…
See, millest räägitakse on füüsiline truudusetus ja me kõik teame, kui hävitav mõju võib sellel ühele paarisuhtele olla. Kuid petmine võib jääda ka emotsionaalsele tasandile. Suheteid uurivate psühholoogide suust kõlab viimastel aegadel üha enam sõnapaar: emotsionaalne truudusetus.
Emotsionaalset truudusetust lihtne varjata siltide taha nagu „lihtsalt sõprus“ ja „süütu flirt“, sest midagi käegakatsutavat ja tõestatavalt halba ei olegi nagu juhtunud, kuid hoolimata sellest võib ka emotsionaalne truudusetus pikemas perspektiivis suhte hävitada. Seega tasub endale selgeks teha, kust jookseb piir.
Kuidas emotsionaalne truudusetus alguse saab?
Keegi meist ilmselt ei planeeri emotsionaalselt truudusetuks hakata. Emotsionaalne truudusetus saab reeglina alguse lihtsalt headest suhetest — näiteks lobisemistest kolleegide või muu meile tavapärase seltskonnaringiga — ning kasvab hiilivalt millekski enamaks kui „lihtsalt sõbrad“ olemine. Ühised söömaajad, ärireisid, kohtumised omandavad uue mõõtme kui sa hakkad tegema lisapingutusi, et igal võimalikul juhul just seda ühte inimest kohata.
Sa mõtled üha enam ja enam oma „sõbra“ peale, kuni sellest areneb tõeline emotsionaalne seotus. Tihtipeale ei pruugi sa ise seda märgatagi. Seega tasubki endale selgeks teha ning meelde jätta esmased emotsionaalsele truudusetusele viitavad märgid:
Esimesed ohumärgid:
* sagedane “süütu“ flirt vastassoo esindajatega
* sa jagad meeleldi nalju ja kuulujutte oma kolleegidega või vastassoost sõpradega, kuid mitte oma partneriga
* veedad üha rohkem aega kodust väljas ning üha vähem aega oma partneriga
* pead ikka veel regulaarselt sidet oma endise poiss- või tüdruksõbraga. Tihtipeale saab emotsionaalne truudusetus alguse just suhetest oma kunagiste armsamatega
* kulutad näiteks vastassoost kolleegile sobiva kingituse leidmiseks sama palju aega ja raha, kui oma partnerile kingi leidmiseks
Need on esimesed tillukesed sammud sel libedal teel. Kui aga teeskled sageli, et oled vallaline (kuigi ei ole); saadad salajasi sõnumeid või e-kirju; avaldad oma elu intiimseid saladusi sulle meeldivale (vastassoost) inimesele ning valetad oma partnerile, et sa ei ole selle inimesega kohtunud, siis võib sind juba emotsionaalseks petjaks nimetada.
Tõsised ohumärgid:
* arutad oma „sõbraga“ oma suhte ning oma partneri (ja tema vigade) üle
* teed oma partnerit teiste silmis maha — näiteks ka koos väljas olles viskad tema üle halba nalja või tood avalikult teiste ees tema nõrku külgi või vigu jutuks
* jagad oma sügavamaidki hirme ja ootusi, lootusi ja unistusi oma „sõbraga“ — see on esmane märk tõsisemast emotsionaalsest lähedusest
* käid oma „sõbraga“ lõuna- või õhtusöökidel, kuid oma partnerile sellest ei räägi.
* tunned end süüdi, et sõbraga nii palju aega koos veedad, ning see sunnib sind partneri ees salatsema
* naudid enam „sõbraga“ veedetud aega, kui oma partneriga koos veedetud hetki
* paned oma arvutile, selles olevatele failidele ning internetilehekülgedele salasõnad
* jätad oma partneri ootama ning veedad aega oma „sõbraga“
* unustad „sõbraga“ aega veetes oma partneriga kokkulepitud kokkusaamise
* olles vahekorras oma partneriga, kujutled tema asemele oma „sõpra“ — kõik kõrvalhüpped algavad peast ning fantaasiaseks võib tekitada veel suurema soovi seda ka tõeliselt proovida
Miks on emotsionaalne truudusetus/petmine ohtlik?
Paljud ilmselt mõtlevad siinkohal, et mis siis selles kõiges nii hullu on, tegelikult ei ole ju meie vahel midagi juhtunud. Samas aga on uuringutest selgunud, et enam kui 80% truudusetutest inimestest teevad kõrvalehüppeid just nendega, kes alguses neile “ainult sõbrad” või „lihtsalt lahedad töökaaslased“ olid.
Ja ka siis kui emotsionaalne truudusetus otseselt füüsilise petmiseni ei vii, on sellel suhtele siiski laastav mõju — sul jätkub oma partneri jaoks üha vähem aega ning rääkides teisele oma suhete probleemidest ja oma partneri vigadest, hakkad sa ka ise neid üha „suurematena“ nägema. Sõbraga koos veedetud aeg tundub lahe ja põnev, elu oma partneriga aga igav ja rutiinne igapäevaelu.
Siis ongi viimane aeg midagi ette võtta. Sa ju armastad oma partnerit ja eks oli teie suhte alguses just tema see kõige lahedam ja põnevam.
Millal sa mõtlesid sellele, et sa ju tõesti armastad teda? Ja millal sa seda talle endale viimati ütlesid? Ja selle tunde üle siirast rõõmu tundsid?
Need on esimesed kolm küsimust millest alustada. Nippe oma suhte pärast emotsionaalset truudusemurdmist taas õigetele rajale saamiseks (ning rajalt kõrvale kaldumise vältimiseks) aga on veelgi.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
See on õige, et armukese ja truudusetuse teema kajastub igal pool päris tihti. Ka mina olen sellel teemal palju mõelnud. Ise pole kunagi kedagi petnud ning loodan, et selleks ei teki ka tulevikus vajadust. Ka mina mõtlesin enne, et kui üks inimene teist petab, peab paarisuhtes midagi viltu olema. See aga ei pruugi üldse nii olla. Ma ei õigusta sellega petmist, jumala eest mitte, aga olen aru saanud, et seal on palju asju, mis petmiseni võib viia. Mina ei saaks oma mehele otsagi vaadata, kui teda petaksin. Pigem siis juba asi ausalt ära rääkida ja koos asjale läheneda. Eks see ole raske, kuna ei taha ju teisele haiget teha. Aga valetamine teeb veel rohkem haiget kui tõe rääkimine. Meil on mehega petmise teema jutuks tulnud, just in case, kui peaks kunagi midagi juhtuma. Petmine ei ole kunagi ette planeeritud, niisiis... Ütlesin mehele, et kui kunagi peaks tekkima olukord, kus tema või mina eksiteele peaksin sattuma( loodan ,et seda muidugi kunagi ei juhtu), siis räägime kindlasti üksteisele ära.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
See teema nii päevakajaline just praegu meie peres.
3 päeva tagasi sain teada, et minu mees petab mind. Ja juba 3 kuud. Ma poleks seda eales temast uskunud. Arvasin ka, et usaldus on kõige tähtsam ja kui midagi kummagil juhtub, siis oleme ikka teineteise vastu ausad. Kui ma juhuslikult peale poleks sattunud, siis petaks ta mind ilmselt edasi ja seda nii oskuslikult, et ma poleks seda mitte osanud kahtlustadagi.
Ma ei tea, mis edasi saab.
3 päeva tagasi sain teada, et minu mees petab mind. Ja juba 3 kuud. Ma poleks seda eales temast uskunud. Arvasin ka, et usaldus on kõige tähtsam ja kui midagi kummagil juhtub, siis oleme ikka teineteise vastu ausad. Kui ma juhuslikult peale poleks sattunud, siis petaks ta mind ilmselt edasi ja seda nii oskuslikult, et ma poleks seda mitte osanud kahtlustadagi.
Külaline- Külaline
Patty kirjutas:See teema nii päevakajaline just praegu meie peres.
Olen olnud sinu olukorras,tean mida tunned ja läbi elad !
muffyns28- Omaklubi kuld
-
muffyns28 kirjutas:Patty kirjutas:See teema nii päevakajaline just praegu meie peres.
Olen olnud sinu olukorras,tean mida tunned ja läbi elad !
Ei soovita seda tunnet isegi mitte vaenlasele.
Külaline- Külaline
Patty õudne Mis mees ise sellest kõigest arvab?
Kunagi kui päris noor olin, sain ise ka paar korda petta. Nüüd ei kujuta ettegi, et minu elukaaslane võiks mind petta
Kunagi kui päris noor olin, sain ise ka paar korda petta. Nüüd ei kujuta ettegi, et minu elukaaslane võiks mind petta
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Patty
Kolm kuud on sutsukene liiga pikk aeg et vabandada.
Kolm kuud on sutsukene liiga pikk aeg et vabandada.
Aivar375- Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010
Monique kirjutas:Patty õudne Mis mees ise sellest kõigest arvab?
Praegu on kõik veel nii sassis. Mees on kindel, et tahab koos minu ja lapsega edasi elada. Aga kuna tal on selle teise naise vastu ka tunded tekkinud, siis ma ei tea mis edasi saab. Lihtsalt nii valus on kõik see.
Külaline- Külaline
Kui mehel on tunded teise naise vastu... mina jätaks ise sellise mehe maha. Ma ei suudaks elada koos mehega teades, et ta on oma (ex)armukesse armunud. Ei suudaks, see oleks nagu minu südamel ja tunnetel trampimine, see hävitaks viimasedki eneseväärikuse riismed. Vähem valusam, kuigi mitte kergem, on alustada üksinda uut elu.
See on minu arvamus. Ma ei tea Patty ja ta mehe suhte tegelikku olukorda, seega ei pruugi nende puhul selline lahendus õige olla.
See on minu arvamus. Ma ei tea Patty ja ta mehe suhte tegelikku olukorda, seega ei pruugi nende puhul selline lahendus õige olla.
Patty see on kidnalsti raske, aga katsu tugev olla, enda ja lapse pärast. Ainult sina saad otsustada, mis teie perele kõige õigem lahendus on.
Patty, anna omale aega. Kindel on see, et nagu Monique ütles, ainult sina otsustad, mis edasi saab, sest sind reedeti. Ja su mees peab leppima su otsusega, mis see iganes ka olema saab. Võta omale aega ja ruumi. Kui mees tahab jääda sinu ja teie lapsega, peab ta oma armukesest lahti ütlema. Soovitan ka pereterapeudi juures käia, koos muidugi, see võib aidata teil mõlemil selgust saada ja otsusele jõuda, mis on kõige õigem. Alles seejärel ehk otsusta, kas jätkata koos või mitte. Kooselu päästmine saab ränk olema, aga kui te mõlemad selle kasuks otsustate ja kõvasti vaeva näete selle nimel, siis võib see olla nagu uus algus teie kooselule. Tähtis on see, et te mõlemad seda väga-väga tahate. Jõudu ja jaksu sulle, Patty, OMAd on oma mõtetes sinuga!
Patty Ühinen siq29 mõtetega.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
siq29 kirjutas:Patty, Kooselu päästmine saab ränk olema, aga kui te mõlemad selle kasuks otsustate ja kõvasti vaeva näete selle nimel, siis võib see olla nagu uus algus teie kooselule. Tähtis on see, et te mõlemad seda väga-väga tahate. Jõudu ja jaksu sulle, Patty, OMAd on oma mõtetes sinuga!
Aega on vaja!
Lisaks ütlen veel seda et ainult lapse pärast pole ka mõtet kokku jääda kui see tähendaks Sinu jaoks terve ülejäänud elu pidevas petmise hirmus elamist.
Kui Sa ei suuda seda unustada ja andestada siis minge parem lahku.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:siq29 kirjutas:Patty, Kooselu päästmine saab ränk olema, aga kui te mõlemad selle kasuks otsustate ja kõvasti vaeva näete selle nimel, siis võib see olla nagu uus algus teie kooselule. Tähtis on see, et te mõlemad seda väga-väga tahate. Jõudu ja jaksu sulle, Patty, OMAd on oma mõtetes sinuga!
Aega on vaja!
Lisaks ütlen veel seda et ainult lapse pärast pole ka mõtet kokku jääda kui see tähendaks Sinu jaoks terve ülejäänud elu pidevas petmise hirmus elamist.
Kui Sa ei suuda seda unustada ja andestada siis minge parem lahku.
Just! Kindlasti ei tohi kokku jääda lapse pärast, vaid ikka iseenda pärast, kui selline tahtmine on. Lapsele on palju halvem selline perekond, kus vanemad teineteist ei salli.
Tõesti jube kui mees petab ja veel nii kaua
Kus juures mehed on sellised , et kui petavad korra siis teevad seda uuesti Kurb aga tõsi.
See on ainult minu arvamus.
Kus juures mehed on sellised , et kui petavad korra siis teevad seda uuesti Kurb aga tõsi.
See on ainult minu arvamus.
miskipoleendine- Postituste arv : 243
Registration date : 23/09/2010
Patty-ole tubli ja anna endale aega.
ma olen selle kõik läbielanud,minu mees pidas pea 2aastat armukest ja ma ei teadnud, ega poleksgi teada saanud kui vanem poeg meeleheitlikus olukorras poleks välja öelnud.ma ei suutnud lõpuks enam nuttagi.lõppuks andestasin, aga ühte võin öelda sa või-bolla suudad andestada aga unustada mitte iialgi.
ma olen selle kõik läbielanud,minu mees pidas pea 2aastat armukest ja ma ei teadnud, ega poleksgi teada saanud kui vanem poeg meeleheitlikus olukorras poleks välja öelnud.ma ei suutnud lõpuks enam nuttagi.lõppuks andestasin, aga ühte võin öelda sa või-bolla suudad andestada aga unustada mitte iialgi.
soe suur süda- Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010
Omast kogemusest võin öelda,et meie jäime kokku ja just "meie" pärast.Minu mehel kestis see lahe seik pea kuus kuud.Teada sain peale kahe kuu möödumist,mis ei lõpetanud veel nende seiklusi.Mingi hetk selles situatsioonis lihtsalt toimus murre,kus inimene mõistis kus ja kellega oma elu veeta tahab.Mingi lehtsaba pärast ei tasu omi kalleid lapsi ja naist jätta.Seda tunnistas ta ise.Kõige halvem asi selle juures oli see ,et meil oli just alles teine laps sündinud.Tunded olid laes,kuna laps oli nii oodatud...Ja kui siis tõmmati kogu su elule,mis kestnud ja mida olime ühiselt üles ehitanud 5a vesi lihtsalt peale.Tol hetkel muutus minu maailma vaade,arvamused,uskumused.... Et ,miks on elu vahel nii ebaõiglane.Tol hetkel olid kaks inimest kõrval suhte.Tol naisel oli ka suhe.Mitmeid kordi tahtsin võtta toru ja helistada ,teha paljastusi....KÄTTE MAKSTA..sain endast võitu,milleks mina seda tegema pean,elu teeb ise omad korrektuurid.Aga samas tahtsin,et see naine tunneks omas suhtes sama,mida nad olid suutnud meie omaga korda saata... Sain asjast üle ja olen suutnud selle isegi unustada.Endaga tuleb tööd teha ja kui meeski vähekene pingutab võib asi isegi uuesti toimima hakata....ja hetkel on parem kui kunagi varem.loomulikult ei tasu valvsust kaotada.
Aga sinul Patty soovitan aeg maha võtta.Leia endale väljas pool kodu palju tegevusi koos lapsega.Viska mees ja kogu situatsioon peast välja,nii palju kui see antud olukorras võimalik.Näita talle,et elu ei koosne vaid temast ja maailm ei keerle vaid suhte ümber.Viga ,mida võid teha on klammerdumine,liigne seletuste nõudmine.Mees vb ise segaduses ja ei tea,mida täpselt soovib,tunneb.Anna aega nii endale kui mehele.Ja kui tunned ,et just nüüd on paras aeg asju selgeks rääkima hakata tee seda kuskil neutraalsel pinnal ja väga rahulkuks jäädes.Siis Hakkab ka jutt jooksma kõige kidakeelsemal mehel... Meid see aitas,mind ehk rohkem.Avalda loomulikult ka ise oma arvamust,kuidas kõike edaspidi näed,mida sina just suhtelt edaspidi soovid....
Aga sinul Patty soovitan aeg maha võtta.Leia endale väljas pool kodu palju tegevusi koos lapsega.Viska mees ja kogu situatsioon peast välja,nii palju kui see antud olukorras võimalik.Näita talle,et elu ei koosne vaid temast ja maailm ei keerle vaid suhte ümber.Viga ,mida võid teha on klammerdumine,liigne seletuste nõudmine.Mees vb ise segaduses ja ei tea,mida täpselt soovib,tunneb.Anna aega nii endale kui mehele.Ja kui tunned ,et just nüüd on paras aeg asju selgeks rääkima hakata tee seda kuskil neutraalsel pinnal ja väga rahulkuks jäädes.Siis Hakkab ka jutt jooksma kõige kidakeelsemal mehel... Meid see aitas,mind ehk rohkem.Avalda loomulikult ka ise oma arvamust,kuidas kõike edaspidi näed,mida sina just suhtelt edaspidi soovid....
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kas oled olnud armuke?
» Õhtulehe uudis - Briti teadlased: vastsündinute tapmine peaks olema lubatud
» Õhtulehe uudis - Briti teadlased: vastsündinute tapmine peaks olema lubatud
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2