O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rohud reisile kaasa.

4 posters

Go down

Rohud reisile kaasa. Empty Rohud reisile kaasa.

Postitamine  imeline Teis 27 Juul 2010, 17:48

Rohud mida meie pere alati reisile kaasa võtab:

LASTELE

• Kraadiklaas
  • Palaviku küünlad
  • Palaviku siirup
  • Köha siirup
  • Nohu siirup
  • Humer või muu sarnane
  • Brotexin Restore, Enterol või muu sarnane
  • Isla Cassis imemistabletid
  • Briljantroheline (olen alati valves olnud tuulerõugete suhtes...sõbranna laps jäi Egiptuses)
  • Zyrtec
  • Antibiootikum (olen lasknud perearstil välja kirjutada juhuks kui vaja peaks olema, on olemas) Alati on ju reisil võimalik kasutada arsti esmaabi ja kui seal öeldakse, et on vaja siis on olemas.
  • + teen veel silmadega ringi peale oma apteeki karbile ja napsan kui miskit silma jääb

TÄISKASVANUTELE:

• Panadol
  • vastavalt vajadusele ja harjumusele mida võimalike haiguste puhul kasutatakse.

Meie apteek on väga suur, aga parem karta kui kahetseda. Siiani on olnud nii, et kui mul on kõik võimalik kaasas, siis ei lähe midagi vaja, kuid nüüd aastavahetusel Egiptuses ei olnud mul ainsa asjana palaviku küünlaid ja just neid vaja oli. Emma ei taha siirupit neelata veel. Juhtuski nii, et umbkeelne apteeker (ei mõistnud sõna BABY) andis meile täiskasvanud inimese annusega küünlad ja kasutusjuhend oli heeroglüüfidega. Imestasin muudkui, kui hea rohi, et nii kaua palaviku maas hoiab, aga kui lisa oli vaja osta ja apteekis oli uus töötaja selgus põhjus. Seega parem on ikka võtta oma teada ja tuntud rohud kaasas.
Haiguste priid reisimist!
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Rohud reisile kaasa. Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Rohud reisile kaasa. Empty Re: Rohud reisile kaasa.

Postitamine  Soulshaker Teis 27 Juul 2010, 18:02

Aitäh Sulle Rohud reisile kaasa. 68116
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Teis 27 Juul 2010, 18:45

Ma kannan ka alati tervet apteeki kaasas ja paraku on kogemus n2idanud, et igasuguseid asju v8ib vaja minna. Eelnevale nimekirjale lisaks v8tan alati kaasa Smecta, juhuks kui lapsel (v8i t2iskasvanul Rohud reisile kaasa. 824600 ) k8hu lahti loob ja samuti midagi gaaside vastu (v2lisriigi toit ja vesi ei pruugi igale lapsele sobida). Praegu on meil igasugused kukkumised aktuaalsed. Sellet8ttu on kaasas v2ike desinfitseeriv sprey ja paar plaastrit ning bephanten v8i muu kreem, mida haavale m22rida.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 27 Juul 2010, 20:42

Jah just, pariisitar - ma tulingi seda kirjutama, mis sa juba ära ütlesid Rohud reisile kaasa. 547149
Ja kuumale maale lennates lastega võtan kindalsti ka talki sest haudumised on kerged tekkima.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 28 Juul 2010, 00:22

Soojamaareisdele võiks alati kaasa võtta vahendi (päikese)põletuse ravimiseks.
Isegi kui arvatakse, et nahk on päikesega juba harjunud (siin on suvi), siis lõunamaa päike võib olla palju "tigedam".
Soovitan Burnshield geeli.

Imeline, lihtsalt huvi pärast - mis antibiootikume sinu perearst siis kaasa kirjutab?
Täitsa esimest korda kuulen, et ab kirjutatakse lihtsalt igaks juhuks reisile kaasa. Sellega võib kasu asemel hoopis kahju saada.

Kellel huvi, siis lapsega reisimisest, ohtudest jms saab lugeda veel siit : http://www.omaklubi.net/lapse-tervis-f89/lapsega-reisima-t619.htm
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Kolm 28 Juul 2010, 09:09

Ma ei teagi moment öelda mis selle nimi oli,aga see köige lahjem mida imikud juba vötta vöitvad. Pullber pudelis ja lisad vett ning valmib rohi. Mina julgen seda teha ja ka sellest siin kirjutada kuna ma ei anna iialgi lapsele rohtu ilma arsti loata ja reisil haigena külastame vajadusel sealset arsti ning olen pidevas ühenduses oma perearstiga Eestis. Lihtsalt kindel tunne on kui on nö "oma rohi" kaasas ja eesti keelne arst saab ka aru mida sa oma lapsele annad.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics