Rohud reisile kaasa.
4 posters
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Rohud reisile kaasa.
Rohud mida meie pere alati reisile kaasa võtab:
LASTELE
TÄISKASVANUTELE:
Meie apteek on väga suur, aga parem karta kui kahetseda. Siiani on olnud nii, et kui mul on kõik võimalik kaasas, siis ei lähe midagi vaja, kuid nüüd aastavahetusel Egiptuses ei olnud mul ainsa asjana palaviku küünlaid ja just neid vaja oli. Emma ei taha siirupit neelata veel. Juhtuski nii, et umbkeelne apteeker (ei mõistnud sõna BABY) andis meile täiskasvanud inimese annusega küünlad ja kasutusjuhend oli heeroglüüfidega. Imestasin muudkui, kui hea rohi, et nii kaua palaviku maas hoiab, aga kui lisa oli vaja osta ja apteekis oli uus töötaja selgus põhjus. Seega parem on ikka võtta oma teada ja tuntud rohud kaasas.
LASTELE
- Kraadiklaas
- Palaviku küünlad
- Palaviku siirup
- Köha siirup
- Nohu siirup
- Humer või muu sarnane
- Brotexin Restore, Enterol või muu sarnane
- Isla Cassis imemistabletid
- Briljantroheline (olen alati valves olnud tuulerõugete suhtes...sõbranna laps jäi Egiptuses)
- Zyrtec
- Antibiootikum (olen lasknud perearstil välja kirjutada juhuks kui vaja peaks olema, on olemas) Alati on ju reisil võimalik kasutada arsti esmaabi ja kui seal öeldakse, et on vaja siis on olemas.
- + teen veel silmadega ringi peale oma apteeki karbile ja napsan kui miskit silma jääb
TÄISKASVANUTELE:
- Panadol
- vastavalt vajadusele ja harjumusele mida võimalike haiguste puhul kasutatakse.
Meie apteek on väga suur, aga parem karta kui kahetseda. Siiani on olnud nii, et kui mul on kõik võimalik kaasas, siis ei lähe midagi vaja, kuid nüüd aastavahetusel Egiptuses ei olnud mul ainsa asjana palaviku küünlaid ja just neid vaja oli. Emma ei taha siirupit neelata veel. Juhtuski nii, et umbkeelne apteeker (ei mõistnud sõna BABY) andis meile täiskasvanud inimese annusega küünlad ja kasutusjuhend oli heeroglüüfidega. Imestasin muudkui, kui hea rohi, et nii kaua palaviku maas hoiab, aga kui lisa oli vaja osta ja apteekis oli uus töötaja selgus põhjus. Seega parem on ikka võtta oma teada ja tuntud rohud kaasas.
Haiguste priid reisimist!
Re: Rohud reisile kaasa.
Aitäh Sulle
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Ma kannan ka alati tervet apteeki kaasas ja paraku on kogemus n2idanud, et igasuguseid asju v8ib vaja minna. Eelnevale nimekirjale lisaks v8tan alati kaasa Smecta, juhuks kui lapsel (v8i t2iskasvanul ) k8hu lahti loob ja samuti midagi gaaside vastu (v2lisriigi toit ja vesi ei pruugi igale lapsele sobida). Praegu on meil igasugused kukkumised aktuaalsed. Sellet8ttu on kaasas v2ike desinfitseeriv sprey ja paar plaastrit ning bephanten v8i muu kreem, mida haavale m22rida.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Jah just, pariisitar - ma tulingi seda kirjutama, mis sa juba ära ütlesid
Ja kuumale maale lennates lastega võtan kindalsti ka talki sest haudumised on kerged tekkima.
Ja kuumale maale lennates lastega võtan kindalsti ka talki sest haudumised on kerged tekkima.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Soojamaareisdele võiks alati kaasa võtta vahendi (päikese)põletuse ravimiseks.
Isegi kui arvatakse, et nahk on päikesega juba harjunud (siin on suvi), siis lõunamaa päike võib olla palju "tigedam".
Soovitan Burnshield geeli.
Imeline, lihtsalt huvi pärast - mis antibiootikume sinu perearst siis kaasa kirjutab?
Täitsa esimest korda kuulen, et ab kirjutatakse lihtsalt igaks juhuks reisile kaasa. Sellega võib kasu asemel hoopis kahju saada.
Kellel huvi, siis lapsega reisimisest, ohtudest jms saab lugeda veel siit : http://www.omaklubi.net/lapse-tervis-f89/lapsega-reisima-t619.htm
Isegi kui arvatakse, et nahk on päikesega juba harjunud (siin on suvi), siis lõunamaa päike võib olla palju "tigedam".
Soovitan Burnshield geeli.
Imeline, lihtsalt huvi pärast - mis antibiootikume sinu perearst siis kaasa kirjutab?
Täitsa esimest korda kuulen, et ab kirjutatakse lihtsalt igaks juhuks reisile kaasa. Sellega võib kasu asemel hoopis kahju saada.
Kellel huvi, siis lapsega reisimisest, ohtudest jms saab lugeda veel siit : http://www.omaklubi.net/lapse-tervis-f89/lapsega-reisima-t619.htm
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Ma ei teagi moment öelda mis selle nimi oli,aga see köige lahjem mida imikud juba vötta vöitvad. Pullber pudelis ja lisad vett ning valmib rohi. Mina julgen seda teha ja ka sellest siin kirjutada kuna ma ei anna iialgi lapsele rohtu ilma arsti loata ja reisil haigena külastame vajadusel sealset arsti ning olen pidevas ühenduses oma perearstiga Eestis. Lihtsalt kindel tunne on kui on nö "oma rohi" kaasas ja eesti keelne arst saab ka aru mida sa oma lapsele annad.
Similar topics
» Reisile?
» Lastelaulude sõnad
» Beebivarbad- katsikutele kaasa võtmiseks
» Koer shopingule kotiga kaasa!
» Lastelaulude sõnad
» Beebivarbad- katsikutele kaasa võtmiseks
» Koer shopingule kotiga kaasa!
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1