O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Võitlus "punu" vastu

5 posters

Go down

Võitlus "punu" vastu Empty Võitlus "punu" vastu

Postitamine  enny Esm 05 Juul 2010, 22:23

Sünnitusest on möödas 6 kuud ja kerge punu on ikka veel ees. Tegelikult ei ole ma väga aega ka leidnud, et regulaarselt trenni teha. Võitlus "punu" vastu 142980 Aga kas Teil on ka niimoodi, et kui kõhu täis sööte, siis on ees selline punu, et oleks nagu 4-5 kuud rase? Võitlus "punu" vastu 888847 Kohe üldse ei meeldi see...kas selle vastu annab võidelda miskit moodi või on see võitlus mida võita ei anna?
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Võitlus "punu" vastu Empty Re: Võitlus "punu" vastu

Postitamine  Soulshaker Esm 05 Juul 2010, 22:41

Mul on eluaeg nii olnud, mu isal oli samamoodi Võitlus "punu" vastu 725301
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Esm 05 Juul 2010, 22:45

Ikka annab võidelda! Tee kõhulihastele harjutusi korra päevas. Minul see küll aitas. Kolm last olen sünnitanud ja iga korraga on sellest punust lahti saamine raskem olnud. Hetkel noorim laps on 1a,3k ja pisike punu on ikka veel ees, aga seda pole ka enam kauaks. Võitlus "punu" vastu 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Võitlus "punu" vastu Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 11 Dets 2010, 16:22

Mul on ka "punuga" probleeme ja seda enam, et teist last ootama jäädes polnud esimene "punugi" veel päris kadunud. Muidu olen sale, aga kõht upitab ette ja seda eriti peale söömist. Nagu Soulshakergi, võin öelda, et mul sama probleem ka enne lapsi esinenud.
Nüüd aga olen otsustanud "punule" sõja kuulutada. Algatuseks saatis ämm mulle ühel heal päeval sellise trenazööri nagu AbPower, mille nad kunagi olid ostnud, aga keegi ei kasutanud Võitlus "punu" vastu 824600 Mõtles, et äkki ma oskan sellega midagi peale hakata, üldse mitte mingi vihjega. Võtsin selle vastu ja olen seda tasapisi kasutanud.
Teise idee sain meheõelt, kes juba mõnda aega tagasi oma rasedusjärgse kõhu vastu võitles redelil rippudes ning jalgu õhku tõstes. Avastasin, et mul on kodus seinast eenduvaid palgiotsi ja hakkasin neil rippudes jalgu tõstma. Kui mees mu tegevust ühel päeval nägi, otsustas muga võistluse teha, kumb saab jõuluajal rohkem tõsteid sel kombel teha. Minule on antud harjutamisluba, aga temal on loomulikud kõhu- ja käelihased tugevamad ning pealegi on tal meeletu tahtejõud, mis puudutab füüsilise panuse andmist. Ega ma väga looda talle ära teha, aga motivatsioon endast maksimum anda on hetkel seda tugevam, et olen hakanud taipama trennijärgse hea enesetunde võlusid.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Laup 11 Dets 2010, 16:44

No mul on näiteks nii ,et pärast söömist on kah punu ees.Aga ennem rasedust suutsin pärast söömist eriti ette "punnitada" kõhu nagu rasedal .Seega ma arvan,et see probleem ei tulnud ainult rasedusest.Eks see natuke aitas kaasa.Arvan ,et kõhulihased trimmi ajada siis kaob ära Võitlus "punu" vastu 142980
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 11 Dets 2010, 17:23

Ma olen peale mõlemat rasedust tavalisi kõhulihaseharjutusi teinud ja mõlemal korral on poole aasta pärast olnud kõht samasugune kui enne rasedust (isegi peale keisrilõiget). Peale keisrit hakkasin muidugi hiljem harjutusi tegema. Lisaks määrisin mõlemal korral pudelitäie Palmersi rasedusjärgset kreemi kõhule, aga ma arvan, et kreemi osa oli kogu protsessis väga väike Võitlus "punu" vastu 866508
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 14 Dets 2010, 15:46

Minul hakkas ka nüüd võitlus "punu" vastu. Teen igapäev kõhulihastele trenni.
Mitu kõhulihast ma umbes tegema peaksin, et tulemusi ka ikka näha oleks? Võitlus "punu" vastu 756483 Mitu Teie teete?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Teis 14 Dets 2010, 17:00

Patty kirjutas:Mitu kõhulihast ma umbes tegema peaksin, et tulemusi ka ikka näha oleks? Võitlus "punu" vastu 756483 Mitu Teie teete?

Ma arvan, et tee tunde järgi. Alustada tasub ikka ettevaatlikult ja järk-järgult koormust suurendada.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 14 Dets 2010, 17:12

siq29 kirjutas:
Patty kirjutas:Mitu kõhulihast ma umbes tegema peaksin, et tulemusi ka ikka näha oleks? Võitlus "punu" vastu 756483 Mitu Teie teete?

Ma arvan, et tee tunde järgi. Alustada tasub ikka ettevaatlikult ja järk-järgult koormust suurendada.

Ma olen umbes 100-150 teinud. On seda nüüd vähe? Või palju?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics