Nokaga tass
+4
accra
Monique
ˇmiio23
enny
8 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Nokaga tass
Mul selline küsimus, et milleks on vajalik lapsele nokaga tass? Mulle kingiti üks katsikuks aga ma ei näe mingit vajadust seda kasutama hakata.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Re: Nokaga tass
Mina kasutasin nokaga tassi siis kui võõrutasin lapse rinnast aga juua ta tassist ei osanud ja lutipudelit ei olnud nõus suu sissegi võtma. (ta üldse ei sallinud rõngaslutti ka). Siis nokaga tassist meeldis talle juua. Nüüd on ra 1a6k ja joob tavalisest tassist
Meil on ka üks nokaga tass. Kuna Nele lutipudelit ega lutti ei võta, siis oli seda vahel päris hea kasutada. Ta joob meelsamini aga päris tavalisest tassist( kõike mida antakse)
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ma ei näind kah vajadust ,st meil hoopis kõrre pudel.
Kasutab senimaani oma pudelit,just peangi heihopstist uue tellima hea meeldetuletus.
Kasutab senimaani oma pudelit,just peangi heihopstist uue tellima hea meeldetuletus.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Meie kasutame nokaga tassi pikematel autosõitudel.
Siis on vähem lödistamist ja kõik kohad pole jooki täis.
Siis on vähem lödistamist ja kõik kohad pole jooki täis.
Külaline- Külaline
Väga hea asi mu meelest see nokaga tass Ma ei lase ju lapsel ise tavalisest tassist juua, sest siis on kõik elamine igasugust jama täis. Nokaga tass ei tilgu ja autoski on see asendamatu. Nüüd plaanin muretseda kõrrepudeli, kuigi kõrrest oskab plika juua juba ammu.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Lapsed vist üldjuhul kohe asjale pihta ei saa, et mis selle tassiga tegema peab. Ma alguses võtsin tilgaluku ära ja siis plika sai aru, et tassist tuleb miskit vedelamat kraami. Pärast panin tagais ja hakkas ise imema.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Mul esimese lapsega ei läinud nokaga tassi eriti vaja, algul sai rinnapiima ja hiljem juba õppis tassist jooma. Tilgalukuga tassist vist ei saanud eriti hästi kätte ka.
Teise laps on 1a7kuud ja joob veel praegugi piima nokaga tassist (ilma tilgalukuta).
Tilgalukuga tassi pole näinud vajadust talle osta. Autos ma lastele juua ei anna ja kui väljas jalutamas käime, siis on tavaline 0,5liitrine pudel veega kaasas ja kui tahab, siis rüüpab minu abiga sealt.
Teise laps on 1a7kuud ja joob veel praegugi piima nokaga tassist (ilma tilgalukuta).
Tilgalukuga tassi pole näinud vajadust talle osta. Autos ma lastele juua ei anna ja kui väljas jalutamas käime, siis on tavaline 0,5liitrine pudel veega kaasas ja kui tahab, siis rüüpab minu abiga sealt.
Külaline- Külaline
Meil on kaks nokaga tassi kasutuses- üks tilgub, teine mitte. Mittetilkuv on väljasõitudel kaasas, et oleks vähem lödistamist, tilkuv aga kodus igapäevases kasutuses. Paksemaid jooke nagu keefir või jogurt armastab Andris tavalisest tassist juua.
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
Tilgalukuga tassil ma erilist mõtet ei näe, sealt peab ju imema nagu lutistki. Annaliisal on kasutusel tavaline nokaga tass, Nuki oma, silikoonist nokaga, ei pea nii kõvasti imema ja laps saab vedeliku kergemini kätte. Ikka parem, kui anda talle tavaline tass kätte. See pisku, mis sealt tilkuda võib, ei sega. Lutipudelit pole me kunagi kasutanud eriti, ehk mõni üksik kord vee joomiseks.
Meie muretsesime nokaga tassi ja minu laps ei oska sellest juua ütleb uua uua uua Mõtlesin et lõpetan pudeli
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1