O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mustika-juustukook valge šokolaadiga

3 posters

Go down

Mustika-juustukook valge šokolaadiga Empty Mustika-juustukook valge šokolaadiga

Postitamine  Tipu Laup 22 Mai 2010, 02:53

Midagi tõeliselt head maiasmokkadele! Mustika-juustukook valge šokolaadiga 394294

Põhi:
200g Marie küpsiseid
150g võid (kuna ma laktoosi ei talu, siis kasutasin taimsetel rasvadel põhinevat võiet)

Täidis:
600g maitsestamata toorjuustu (mina kasutasin Philadelphiat)
250g kohupiima (mina kasutasin Rannu õrnsoolast ricottat)
1dl suhkrut
2tl vanillsuhkrut (mina panin ühe)
1dl maisitärklist
3 muna
200g valget šokolaadi (Mina kasutasin Fazeri küpsetamiseks mõeldud šokolaadi)

Kate:
2dl mustikaid
suhkrut (mina ei pannud kuna mul olid külmutatud mustikad juba suhkruga koos)

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 26cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele (mina küpsetuspaberit ei pannud kuna on selline vorm, mis kooki kinni ei jäta Mustika-juustukook valge šokolaadiga 866508 ). Vahusta toasoe toorjuust suhkru ja kohupiimaga. Lisa tärklis, vaniljesuhkur ja ükshaaval munad, ise vahustamist jätkates. Lõpuks sega hulka hakitud valge šokolaad. Laota täidis põhjale, puista peale mustikad ja veidi suhkrut.
Küpseta 175° juures 50 minutit. Lülita ahi välja ja küpseta ahju järelkuumuses veel 30-40 minutit.
Lase jahtuda ja seejärel üleöö külmas seista. Kaunista soovil tuhksuhkruga.

Eks see tegemine aega võttis, aga asja sai Mustika-juustukook valge šokolaadiga 824600 Kook sai übermaitsev ja hää Mustika-juustukook valge šokolaadiga 547149 Järgmine kord mõtlesin põhja küpsistele lisaks purustada ka halvaad Mustika-juustukook valge šokolaadiga 173454

Mustika-juustukook valge šokolaadiga Img85471
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115
Registration date : 16/02/2009

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Mustika-juustukook valge šokolaadiga Empty Re: Mustika-juustukook valge šokolaadiga

Postitamine  babyapple Laup 22 Mai 2010, 09:48

Seda tahaks proovida! Mustika-juustukook valge šokolaadiga 394294 Mustika-juustukook valge šokolaadiga 394294 Mustika-juustukook valge šokolaadiga 394294
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Mustika-juustukook valge šokolaadiga Empty Re: Mustika-juustukook valge šokolaadiga

Postitamine  anukas Laup 22 Mai 2010, 16:49

Mmmm.. suu hakkab vett jooksma! Mustika-juustukook valge šokolaadiga 824600 Homme proovin järele Mustika-juustukook valge šokolaadiga 173454
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics