O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept

2 posters

Go down

Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept Empty Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept

Postitamine  armsake Reede 20 Märts 2009, 21:44

100g või (mitte sulatada)
1 dl suhkur
1 spl vaniljesuhkur
1 spl hele siirup
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulber

Panna kõik komponendid ühte kaussi ja segada ühtlaseks massiks (mina olen teinud ümmarguseks massiks) ja seejärel tõsta mass umbes 30 minutiks külmkappi seisma. Seejärel:

1. Panna ahi 180 kraadi juurde.
2. Teha mass sobivaiks tükkideks ja rullida näiteks pikaks ja lapikuks (tulevad sellised pikad ribad).
3. Valmis küpsetatud lõigata sobivateks tükkideks ja lasta kindlasti jahtuda, sest nii maitsevad palju paremini.
4. Ahjus küpsetada 10 minutit.

Mina olen teinud nii ka, et ei tee pikaks ja lapikuks vaid olen teinud ise väikesed ümmargused küpsised, aga eks igaüks teeb oma maitse ja tahtmise järgi.
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept Empty Re: Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept

Postitamine  Pärlike Esm 18 Mai 2009, 22:38

Viis pluss küpsised on :smaili:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept Empty Re: Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept

Postitamine  armsake Laup 26 Veeb 2011, 19:31

Olen viimase paari nädala jooksul vist 4 korda teinud neid. Lihtsalt nii nämmad, kerge teha ja olen katsetanud erinevaid (teinud kardemoniga, kaneeliga, lisanud osadele peale marju ja teistele nonparelle). Nii mõnus on katsetada ja avastada et ükskõik mida lisada on need ühed maailma parimad küpsised (mu meelest) Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 400796
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 26 Veeb 2011, 19:37

Ma teeks ka neid ja mida iganes veel, oleks vaid praeahi Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 28787
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 26 Veeb 2011, 19:48

Ega mul ka pole, aga ongi ju põhjus emme juurde minna Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 173454 Ma ju nagunii pmt iga päev käin seal (Liisu lasteaed jne) Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 26 Veeb 2011, 19:56

Ma arvan, et mul Laur ja rahakott saaksid kreepsu, kui ma küpsetamistahte korral emme juurde sõita plaaniksin Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 824600 Aga millalgi peaks küll jälle sinnapoole tulema Küpsised- Rootsi koka Johan Sörberg`i retsept 908934
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics