O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu.

+2
Tipu
ˇmiio23
6 posters

Go down

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. Empty kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu.

Postitamine  mure Püh 21 Märts 2010, 12:49

Kallid klubikaaslased.

Ma pole kunagi abi palunud, seda on nii raske teha. Aga nüüd tunnen et jaksa enam, lastele oleks riideid vaja . korralikust toidust saan ainult unistada jagan kõik lastele nemad vajavad seda rohkem .olen oma ehted kõik maha müünud et toitu osta. Üle aasta pesen pesu käsitsi sest masinast ei saa unistada.

Poeg , kes sulle suured võlad kaela tõi kodu ohtu seadis on ammu selja on keeranud jättes sulle ainult suured võlad mida maksan surmani, sest tahtsin oma lapsi aidata ja läksin käändajaks. kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 441331

Tänu pojale on ka panga arve arestidud ja tulumaksust saan ainult unistada kuna maksuametis on kohtutäituri nõue peal.

Olen selgeks saanud et olen ikka suures hädas, endal pole enam riideid mis selga mahuvad ja beebile on vaja varsti riideid muretseda.

Laste isaga läksid meie teed lahku kui sai teada et olen beebi ootel. Ise saab ta ligi 2000 pensiooni , no mis elatusraha siis mina saan. Õnneks saime kokkuleppele et talvepuud muretseb tema, tegime ka lepingu notari juures. Ise ei jaksaks osta ja külmas lastega olla, on kole. Tean , et ükski asi ei asenda isa-meest siis vahel kui olen haige, ootan ikka teda tagasi kuigi tean et seda ei juhtu. Olen mõelnud maja müüki panna aga mehe lollusest on sellel ka ärikeelt peal. Tal ju 2008 aastast võlg maksuametis.

Saan küll pensiooni, lasteraha ja vanemahüvitist siis ikka ei jätku sest suurem osa läheb maksudeks ja bussisõiduks 2lapsele linna kooli.

Olen ka vallas käinud, ütlevad et pead kõik 18 välja kirjutama siis vaatame aga siis jään ju täpselt piiripeale kus vald ei pea toetust maksma nii et pole sealt ka abi loota.

Igal õhtul nutan end magama, ise elan veel kuidagi aga lastest on kahju. kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 71266

Kui keegi saab meie pere aidata ja leiab asju mis ei raatsi ära visata siis olen südamest tänulik.

iga pisemgi asi toob meie perre suurt rõõmu .
Anonymous
mure
Külaline

Tagasi üles Go down

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. Empty Re: kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu.

Postitamine  ˇmiio23 Püh 21 Märts 2010, 14:20

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180 kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180 kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180 Mida sul täpsemalt vaja oleks, riideid või mida? Rahaliselt vist aidata ei saa, sest kui midagi arvele kanda, siis kasu ju poleks kui arve arestitud...
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. Tiitli23
Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. Empty Re: kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu.

Postitamine  Tipu Püh 21 Märts 2010, 14:26

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180
Mis suuruses riideid muidu vaja läheb? Sulle ja lastele? kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 756483
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115
Registration date : 16/02/2009

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 21 Märts 2010, 18:56

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 173634 Mida te täpsemalt vajaksite? Kas ainult riideid v ka muud?
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Püh 21 Märts 2010, 19:15

Kurb lugu. Kus kandis kodumaa peal asute? Mis suurustes riideid ja mida täpsemalt vaja oleks? Toiduained jms oleks ka oodatud?
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Püh 21 Märts 2010, 19:33

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180 Ma tahaks ka aidata.
Äkki tõesti paned konkreetsemad soovid siia kirja!? (näiteks suurus 30 kummikud poisile jne)
Muidugi laste vanus/rõiva suurus ka vajalik!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Teis 23 Märts 2010, 12:24

tere kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 603747
antke mulle andeks et ei ole teile vastanud aga olin vahepeal nii suurtes peavaludes et ei saanud kõndidagi.
püüan siis ritta seada siis lapsed ja mõõdud. tüdrukud (18)ju suht suured.neiud on nr. 38-36 püksid, pluused L. see 14 aastane mul 172 pikk ja 50 kilo .jalanõud 38-40. poja aga kaalub 15350kg ja on 83cm pikk jala nr. ei tea mõõtsin oli 13cm. kui on jalanõusid ja kombekat pakkuda.olen maalt ja hobusega kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 441331 ei tea nendest uutest numb. eriti midagi.ise kaalun 90kg ja olen 164pikk. kõhuke on juba 116.oleks vaja endale just riideid.jalatsid on meil tüdrukuga 2peale kus ma ikka liigun.
ka toiduained on ka teretulnud.
arvega on mul nii et jumal tänatud et saan lastepealt üle 10000 välja võtta iga kuu. aga mul ei tule iial nii palju arvele. panen lapse arvele ja sealt maksan makse. ainult tülikas on iga kuu vaatata kuidas linna saan sest saan ju ainult pangast raha kätte.
ma ju rumaluke kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 441331 andsin oma poja beebi asjad kõik ära ta kasvas nii kiiresti. ei oskanud arvata, et veel kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 779191 jään.
on ka muid asju mida oleks vaja aga need on praegu kõige tähtsamad.
soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Teis 23 Märts 2010, 15:20

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 603747
ma olen kui peata kana ,ei tea millest, unustasin et elan Viljandist 25km Tallinna poole maal.
olen nii kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 71266 eile oli mehega üks suur tüli. küsisin et ehk aitad elektert maksta aga tema kohe sõimama küsi oma pojalt kelle laenu maksad iga kuu.ei enam palu ma teda.
ja tüdar teatas mis sa sünnitasid meid kui ei jõua isegi riideid osta pani pauguga ukse kinni ja läks, tahtis raha et peole minna ütlesin et olen kohustatud koolitama aga mitte sinu lõbud kinni maksma nüüd olen väga halb ema.
ei tea mis olen küll valesti teinud.
ise olen 2nädalaga juba 3kilo maha võtnud, ei tea kas beebile ka see mõjub. mõistus juba otsas. kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 296223
soe suur süda
soe suur süda

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 23 Märts 2010, 15:59

soe suur süda kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 790180 kindlasti su lapsed armastavad sind, olenemata kõigest. Pubekaiga ongi selline. Mul ka kodus üks teismeline, kes ikka uksi paugutab ja nõuab kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 441331
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 23 Märts 2010, 16:16

Kas tead juba, mis soost uus lapsuke on? Mul oleks ära anda üks k/s kombekas 74 suurusele ja õhem talvekombekas nr 80. Aga mõlemad on roosad.

Teismelised neiud saaksid ka minu käest üht-teist, selliseid 38 suurusele asju mul leidub.
Loodetavasti lepite tütrega varsti ära, eks see ukse paugutamine ole ealine iseärasus. kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 587224
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Kolm 24 Märts 2010, 12:49

tere kõigile kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 603747
kahjuks ei tea kes mul tulekul on kuna UH. ei näitanud ennast ja tohter arvas et ärme hakkame ennustama, eks siis näeb kui sünnib.pean valima kultse kesktee ja muretsema asjad mis sobivad mõlemale.
ma mõistan et pubekaaeg on raske aga kui sind sõimab 18 tütar kes on sellest east väljas ja peaks emale juba suureks toeks olema siis ei saa enam aru. kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 441331
öeldakse küll et lapsi tuleb südamega kasvatada, siis tuleb kõik hiljem tagasi aga minu lootus hakkab juba kustuma.kas siis tõesti ei suuteta 15kuu jooksul tööd leida kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 508142 , see ei ole ju enam loogiline.
ah hakkasin jälle kurtma.
kaunist päeva teile kõigile.
soe suur süda
soe suur süda

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 24 Märts 2010, 15:53

Jah, eks need 18-aastased on ka vahel päris võimatu iseloomuga. Muide, kas oleksid huvitatud pikendatavast voodist või on sul juba olemas? Mul seisab üks ja ootab, kunas Nele nii suureks kasvab, aga selle ajani, mil seda vajame on aega küll. Annaksin selle hea meelega hoopis ära ning kui meil aeg sealmaal saan ise vanemate käest teise voodi. Sul uus laps tulemas ja teine vajaks juba varsti pikendatavat voodit.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Kolm 24 Märts 2010, 16:43

kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 603747
küll on tore, mõtlesin juba et pean hakkama otsima kust saan voodid.sa oled tõesti kui taevaingel.ei oska kohe sind tänada.
soe suur süda
soe suur süda

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 24 Märts 2010, 18:19

Selge, siis on see pikendatav lastevoodi sinu kas keegi saaks tuua ka meie perre rõõmu. 603747 Ainuke probleem on selles, et ma ei tea, kuidas selle sinuni toimetada saan. Mees arvas, et äkki ei mahu autosse ära, aga eks vaatan veel.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics