Kas külastate kaltsukaid?
+15
maszke
femmme
Soulshaker
anukas
imeline
siq29
Mammi
magnificat
kertu009
kats
muffyns28
accra
naxy
Monique
Pärlike
19 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kas külastate kaltsukaid?
Kas käite kaltsukates ja kui palju neist midagi leidnud olete?
Ma olen Second Hand poed enda jaoks alles hiljuti avastanud ja üht-teist huvitavat sealt ka leidnud. Elvas on üks pood, kust võib pidevalt saada spetsiaaleid rasedarõivaid ja üldiselt on see selline "kraam", mis pole jõutud inetuks lörtsida - mu rasedariiete tagavara on üllatavalt hästi kasvanud. Üldiselt üksi siiski neisse poodidesse mind väga ei tõmba, erinevalt firmapoodidest, kuhu ma just pigem rahus ja vaikuses lähen, seltskonnaga on aga väga põnev teha teise ringi avastusi
Ma olen Second Hand poed enda jaoks alles hiljuti avastanud ja üht-teist huvitavat sealt ka leidnud. Elvas on üks pood, kust võib pidevalt saada spetsiaaleid rasedarõivaid ja üldiselt on see selline "kraam", mis pole jõutud inetuks lörtsida - mu rasedariiete tagavara on üllatavalt hästi kasvanud. Üldiselt üksi siiski neisse poodidesse mind väga ei tõmba, erinevalt firmapoodidest, kuhu ma just pigem rahus ja vaikuses lähen, seltskonnaga on aga väga põnev teha teise ringi avastusi
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kas külastate kaltsukaid?
Mina käisin varem tihedamini "kaltsukaid kammimas", lootuses midagi head leida. Enamasti tulin ikkagi tühjade kätega tagai, aga vahel leidsin mõne huvitava asja. Nüüd käin harva, kuna lapsega eriti sellisesse kohta ei tüki. Kaltsukate juures on see hea, et kui tõesti leiad midagi korralikku ja ilusat, siis ei näe sa seda paljude teiste inimeste seljas, nagu tavalistest riietepoest ostetud asjadega tihti juhtub.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kui aega on siis vahel ikka!
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Mul on väga paljud lemmikriided kaltsukast pärit. Eriti palju olen sealt leidnud lahedaid kleite.
Külaline- Külaline
Kunagi olin kaltsuka vastane aga siis sõbranna alailma taris mind kaasa ja ma alati leidsin üüber vägevaid (omanäolisi asju).
Nüüd vahel olen isegi käind aga ei ole leid kahjuks endale midagi huvitavat .
Paksule küll sain üüber vägeva "nirgi salli" .
Nüüd vahel olen isegi käind aga ei ole leid kahjuks endale midagi huvitavat .
Paksule küll sain üüber vägeva "nirgi salli" .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Ei külasta kaltsukaid.Korra käisin mingi 7-8 aastat tagasi.Mul allergija nende vastu ja sealse lõhna ka.õõvastav
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Selle lõhna kohta ütlen mina niipalju, et sellistes tõsistes keldrikaltsudes mina samuti ei käi, juba selle haisu pärast. Aga kuna nüüd on kaltsukad suht IN, on enamus neist normaalsetes kohtades, mitte enam kusagil keldrites.
Ei külasta kaltsukaid
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Vahel harva käin küll kaltsukates. Seal võib ikka uskumatult lahedaid asju leida, mida poest iial ei saaks ja veel millise hinnaga
Külaline- Külaline
Monique kirjutas:Selle lõhna kohta ütlen mina niipalju, et sellistes tõsistes keldrikaltsudes mina samuti ei käi, juba selle haisu pärast. Aga kuna nüüd on kaltsukad suht IN, on enamus neist normaalsetes kohtades, mitte enam kusagil keldrites.
Ei olnud see ainus,kus käisin keldrialune kaltsukas.Vaid humana pood pärnu mnt. Ma ei tea,kas see on see pesupulber või,mis.Aga kõik lõhnas ühtemoodi vastikult
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
muffyns28 kirjutas:Monique kirjutas:Selle lõhna kohta ütlen mina niipalju, et sellistes tõsistes keldrikaltsudes mina samuti ei käi, juba selle haisu pärast. Aga kuna nüüd on kaltsukad suht IN, on enamus neist normaalsetes kohtades, mitte enam kusagil keldrites.
Ei olnud see ainus,kus käisin keldrialune kaltsukas.Vaid humana pood pärnu mnt. Ma ei tea,kas see on see pesupulber või,mis.Aga kõik lõhnas ühtemoodi vastikult
Jah, kui nüüd järele mõelda, siis olen ka sellisesse sattunud. See võib pesupulber küll olla, sest kaltsukast ostetud leidudel on alati omalaadne lõhn küljes
väga, väga harva satun kaltsukasse. põhjus on selles, et poes on tihti allahindlused, kus koguni hinnad on samalaadsed, kui second hand kauplustes.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Mina käin second hand kauplustes ainult viljandis kui vanematele külla lähen,sest mulle meeldivad sealsed rohkem kui siinsed kuressaares
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
hehe, ma ei julge suud paotadagi Ma olen üüratu kaltsukate fänn, seal on ikka sellist lahedat träni vahest et, ollaallaaaa..... mõnikord aga ei ole midagi, siis on lihtsalt tuuseldamisrõõm.
Ja oma fänlusele kinnitust andes ei saanud ma eile ka Lätis, täpsemini Siguldas oma jalga kohalikust kaltsukast eemal hoitud. Hinnad olid meite tasemel, kaup ka.
Ja oma fänlusele kinnitust andes ei saanud ma eile ka Lätis, täpsemini Siguldas oma jalga kohalikust kaltsukast eemal hoitud. Hinnad olid meite tasemel, kaup ka.
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Mina käin ka kaltsukates, enamus riideid, mida mu lapsed kannavad, on kaltsukatest ostetud. Mu ema on küll uusi ka saanud, ta elab Pärnus ja seal ta ikka hoiab allahindlustel silma peal. Ma lihtsalt ei jõua uusi riideid lastele osta. Väliriided katsun küll uued osta, nagu joped, suvejakid, soojad püksid ja jalanõud. Samuti ostan uuena ihupesu ja sokid-põlvikud-sukapüksid. Aga püksid-pluusid-seelikud-kleidid on kõik kaltsukatest või allahindlustelt ostetud. Pool aastat tagasi oli Annaliisale jõulukleidi juurde sobivat pluusi vaja ja mul ei olnud kodus mitte midagi värvilt sobivat. Ostsin siis häda sunnil pluusi Võrust Sipsiku lastekaupade poest, suurus 86 beebijakike maksis 95 krooni... Minul käib ikka kõvasti üle jõu ainult sellise hinnaga uusi asju lastele osta... Vanem tütar vajas pidulikku ja soliidset riietust Kodutütreks astumise pidulikul vandeandmisel. Nõuti musta seelikut, valget kraega pluusi, musti madala kontsaga kingi ja nahavärvi sukkpükse... See komplekt kokku läks mul maksma pea 900 krooni, sest see on selline riietus, mis tulebki uuena osta. Vot riieta lapsi uute asjadega, eksole. On asju, mis tulebki uuena osta, aga kõike ei jaksa kindlasti mitte.
Mina eriti ei käi, aga täna käisin ja leidsin mitu ägedat asja. Selline tunne on, et homme lähen veel
Olen kaltsukaid külastanud, aga pole kunagi sealt midagi ostnud. Vist mingi väike trots on eelnevalt kantud riiete suhtes
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
anukas kirjutas:Olen kaltsukaid külastanud, aga pole kunagi sealt midagi ostnud. Vist mingi väike trots on eelnevalt kantud riiete suhtes
Ma ostsin täna sealt absoluutselt uued riided. Sildid küljes ja puha.
imeline kirjutas:anukas kirjutas:Olen kaltsukaid külastanud, aga pole kunagi sealt midagi ostnud. Vist mingi väike trots on eelnevalt kantud riiete suhtes
Ma ostsin täna sealt absoluutselt uued riided. Sildid küljes ja puha.
nonii, jaga välja oma kullaauk
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Käin koguaeg Mul kõrval tänavas supper pood,olen saanud sealt Crisile väga palju korralikke laste riideid (H&M, Lindex, Next ). Kui nüüd mõtlema hakata,siis ma usun,et 75% mu enda garderoobist pärineb just nendest poodidest Keldripoode vihkan mina kaa,nendes ei käi . Aga näiteks Exclusive Second hand oli kaua aega mu lemmik,hiljuti avas see poodidekett oma uue kaupluse ka Tallinnas
femmme- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 500
Ma kehv kaltsukates käia, st mulle meeldivad need poed aga ostnud olen vähem. Ei teagi miks.
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Ise eriti kaltsukaid ei külasta aga mu õde käib tihti Humanast läbi. Kui midagi minu tibinale leiab, siis ikka ostab ära.
Selliseid kaltsukaid ei salli kus tuleb riidekuhjadesse sukelduda.
Selliseid kaltsukaid ei salli kus tuleb riidekuhjadesse sukelduda.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma pigem hoidun nendest.
See on vist psühholoogiline aga iga kord kui ma Humanas emaga olen käinud siis ma hakkan sügelema. Seisan ja sügelen. Kaua seal vastu ei pea.
Siiski olen paar asja ajaloo jooksul sealt saanud.
Sõbrannadelt olen riideid saanud vahest. Ja edasi asju andnud/müünud.
Lapsega sama teema. Kui tean mis lapselt need riided tulnud on siis on okei.
Pirts olen.
See on vist psühholoogiline aga iga kord kui ma Humanas emaga olen käinud siis ma hakkan sügelema. Seisan ja sügelen. Kaua seal vastu ei pea.
Siiski olen paar asja ajaloo jooksul sealt saanud.
Sõbrannadelt olen riideid saanud vahest. Ja edasi asju andnud/müünud.
Lapsega sama teema. Kui tean mis lapselt need riided tulnud on siis on okei.
Pirts olen.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul kodu juures Sõbralt söbrale pood ja vahel käime sealt läbi. Riideid ei meeldi osta aga ma sain ükskord laheda laualambi ja teinekord veel lahedama inglitega kupli sinna otsa ja seda väga väikse raha eest.
Tänagi just preila jäi kärus magama ja ma siis jalutasin ja tuuslasin seal niisama oma 30 minta .
Tänagi just preila jäi kärus magama ja ma siis jalutasin ja tuuslasin seal niisama oma 30 minta .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
käin. lapsele vahest leiab miskit aga endale küll eriti ei leia.
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2