O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma?

+3
Soulshaker
mannu03
naxy
7 posters

Go down

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? Empty Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma?

Postitamine  naxy Esm 22 Veeb 2010, 22:40

Kuidas hakkasite oma pisikesi iseseisvalt lusika ja kahvliga sööma õpetama? Millal oleks selleks sobiv aeg?
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? Empty Re: Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma?

Postitamine  mannu03 Teis 23 Veeb 2010, 10:45

Siis kui Mia hakkas laua taga püsivalt istuma ja minema sealt kohe ei jooksnud andsin talle kahvli kätte.Sõi esimesel korral sellega juba ilusti.Lusikaga söömine on natuke raskem kuna lusikaga supi näiteks suhu paneb jõuab see vedelam osa maha voolata enne kui see suhu jõuab kuigi üritab seda lusikat turbo kiirusel suhu viia. Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 824600 (mina arvan ,et aastaselt sobiv aeg selleks)
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? Empty Re: Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma?

Postitamine  naxy Teis 23 Veeb 2010, 13:29

Kenely tahab ka alati ise lusikat hoida ja seda toidukaussi pista. Peakski võtma ette ja laskma tal ise natuke vaeva näha.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 23 Veeb 2010, 15:21

Istusin lapsele seljataha, panin lusika õigesti kätte ja hakkasime koos kühveldama.
Lusikat oskab ilusti hoida ja paneb kõik kenasti suhu mis lusika peal on aga "kühveldamine" pole veel päris selge.

Aga no ma pole väga usin ka olnud, tihtipeale toidan teda ise, et saaks kiiremini.

Tegelikult võiks aasta kolmekuune juba ise süüa küll Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 142980
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 23 Veeb 2010, 21:17

Umbes aastaselt hakkasime harjutama. Külas olles, ka siis kui oleme pikka aega olnud mu vanemate juures, toidan siiski teda ise. Palju toitu läheb ikka lusikalt maha ja tihti võetakse käed appi (vedelama toiduga avastasin just täna, et kui tal tüdimus peale tuli, hakkas üle kausi ääre jooma Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 866508 ). Eks ma ikka, näiteks suppidega, aeg-ajalt aitan teda, aga üldiselt on mul endal ka kergem, kui ta ise nokitseb ja selle arvelt palju vähem söögitoolis ronib (koristamine on ainult pärast iseteema Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 173454 ).
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Nelj 17 Märts 2011, 13:20

Ühel hommikul lihtsalt võeti mul lusikas käest ja hakati ise sööma Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 866508 Mina ei tohtinud aidata Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 866508 See juhtus kuskil aastaselt ja natuke peale Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Kuidas õpetasite oma lapsi iseseisvalt sööma? Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Märts 2011, 13:48

Mina Luisat ise sööma ei õpetanudgi, üks hetk hakkas ta lihtsalt ise kahvli/lusika vastu huvi tundma. Praegu peaaegu kaheselt sööb täitsa ilusti ise. Ega ta eriti aidata ei lase. Tal "ISE" periood.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Nelj 17 Märts 2011, 14:18

hetkel ei mäleta millal täpselt hakkas ise sööma, kuid mäletan et enne aastat ja eelmine talv millalgi.
Eks nagu iga algus, oli läbu, enamus toidust igalpool laiali jne. aga tasapisi õppis selgeks. Iseenesest nagu ma oma tibina arengust näen, iga asi omal ajal ja just siis kui tema selleks valmis on.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Nelj 17 Märts 2011, 14:24

Anelle üritas juba aastasest saati ise, aga 1a4k vanuselt läks sõime ja seal esimesel päeval süües sai ise kenasti hakkama - istus korralikult laua taga, sõi ilma põlleta, riided jäid puhtaks ja kõik toit sai otsa.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics