O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kandekotid ja -linad

+8
pariisitar
Cat
enny
Soulshaker
accra
maszke
ˇmiio23
Pärlike
12 posters

Go down

Kandekotid ja -linad Empty Kandekotid ja -linad

Postitamine  Pärlike Laup 06 Veeb 2010, 15:09

Kellel on kogemusi? Mul isiklikult need praktiliselt puuduvad, ainus kott, mis mul kasutuses oli, oli üks vana laenuks saadud eksemplar ja selles vanem tüdruk küll olla ei tahtnud ei üht ega teistpidi ning rohkem ma neid ka ei proovinud. Kas keegi on kasutanud selliseid vahendeid ka pikalt ning rahule jäänud ning ehk on koguni konkreetseid soovitusi?

Viimati muutis seda Pärlike (Kolm 18 Apr 2012, 01:04). Kokku muudetud 1 kord
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kandekotid ja -linad Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kandekotid ja -linad Empty Re: Kandekotid ja -linad

Postitamine  Külaline Laup 06 Veeb 2010, 16:02

Ma olen kasutanud kootud pikka lina, rõngaslina, pikka trikoolina ja Bondolinot.

Kõige vähem meeldis mulle trikoolina. Selle kasutusaeg on võrreldes teistega ka lühem. Olgugi, et mul on kerged lapsed, kippus trikoolina sidus lõdvaks muutuma ja tuli vahepeal uuesti siduda. Samas algajale linatajale on trikoolina jälle lihtne, sest oma venivuse tõttu annab väikesed sidumisvead andeks.

Ülejäänud kolm olid mu võrdsed lemmikud - Bondolino oli mugav talve jaoks, sest sellega oli lihtne last paksude riiete peale siduda.

Rõngaslina on mugav lühemateks käikudeks ja üle pooleaastase lapse puusal kandmiseks. Eelistasin rõngaslina ka märjal ajal, sest pika lina sidumine poristes tingimustes pole kuigi meeldiv.

Pikk lina jälle on kõige mugavam pikkadel jalutuskäikudel, kui pole plaanis last vahepeal välja võtta. Samuti on sellega võimalik ise last selga siduda (Bondolino võimaldab ka seljas kandmist, aga mina küll üksi last sellega selga ja seljast ära ei saanud)

Kui peaks ainult ühe valima, siis mina võtaks rõngaslina. Ise kasutasin ka kõige rohkem. Aga muidu - igaühel olid omad eelised ja mul oli hea meel, et ma igasuguseid endale ostsin. Kandekotid ja -linad 662237 Esimese lapsega kasutasingi käru ainult loetud korrad, muidu kulgesime ikka linaga. Kandsin teda linas ka siis, kui juba teist last ootasin, seitsmendal raseduskuulgi veel tassisin esimest last linas.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Laup 06 Veeb 2010, 18:08

Minagi kasutasin kolmanda lapsega rõngaslina, ta ei olnud nõus omaette olema ja siis ma kandsin teda kaasas ja sain midagigi teha. Vanemate laste puhul ei kasutanud, sest nemad olid rahulikud ja ei vajanud niiväga kaisus olemist. Kandekotid ja -linad 866508
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Laup 06 Veeb 2010, 19:20

Ma kasutasin ja kasutan kõiki, kootud lina, rõngaslina, märssi ning siis on meil meitai.
Pikka kootud lina on hea talvel, meitai on hea juba suurema lapsega selgas idumiseks, mul mees seda väga armastas. Rõngaslina või märss on hea kotis hoida kiireteks käikudeks.
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Laup 06 Veeb 2010, 20:20

Mulle meeldis kootud pikk lina ja kandsin poissi niikaua kui jõudu oli.
Rõngaslina ja kott ei sobind ei mulle ega Paksule.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 06 Veeb 2010, 22:21

Meil on kõhukott, mida kasutasin kui tahtsin lapsega poodi minna. Kodu Selverisse, kui seal on laadapäevad - käruga sinna lihtsalt poleks mahtunud aga pere ju süüa tahab Kandekotid ja -linad 824600

Accralt laenasin lina, see oli ka päris popp.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 10 Veeb 2010, 18:49

Mina soetasin BabyBjörn Carrier Synergy kõhukoti. Olen sellega ülimalt rahul! Minu selg on väga hästi toetatud, õlapaelad on päris pehmed ning laiad - seetõttu on seda mul hea kanda. See on hea ka sellepärast, et sinna võib panna isegi vastsündinu - kõik vajalikud kohad saavad hästi hoitud Kandekotid ja -linad 147380
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Kolm 10 Veeb 2010, 19:34

Meil on nii kôhukott kui ka lina. Kôhukotti kasutasin, kui suuremal lapsel kooli jàrgi kàisin. Linaga ei osanud mina midagi peale hakata. Meheôe kingitus aga minujaoks tundus see màssimine natuke suur ettevôtmine Kandekotid ja -linad 232488
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Kolm 10 Veeb 2010, 19:39

Meil oli ka Babybjorni k8hukott ja kasutasime v2ga palju reisimise ajal. Kiire ja mugav!
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 10 Veeb 2010, 19:40

Meil on kõhukott. Ise ma ei armasta last kotis kanda. Raseduse ajal sai teda juba küllalt kõhus tassitud. Mees kannab küll heameelega, kui kuskile pikemale poetripile läheme.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  aniitram Püh 15 Apr 2012, 11:52

Ma siin plaanin kandelina ostu. Kuna aga linad maksavad omajagu, siis kõiki variante endale soetada ei sooviks. Praegu kaalun rõngaslina ja pika kootud lina vahel.
Olin koguaeg arvamusel, et pikk lina oleks kõige asjalikum (noh, kõige universaalsem ju), aga kuna tibu on sündimas juulis, kui on väga palav, olen hakatanud mõtlema, et pikka linasse sidudes hakkab äkki nii tital kui minul palav? Et siis oleks vist rõngaslina parem, seal vaid üks kiht riiet? Ja pean siis talveks äkki ikka pika lina ka ostma?
Oskab keegi nõu anda?
aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 18 Apr 2012, 00:58

Kas keegi tõesti ei oska nõu anda?
Mina pole, nagu eelnevaltki öeldud, kasutanud ei kandelina ega kõhukotti, nii et olen selles vallas päris võhik. Aga äkki kunagi tuleb ka endal see teadmine kasuks Kandekotid ja -linad 866508
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Kolm 18 Apr 2012, 09:24

Mina isiklikult pole lina kasutanud,aga olen näinud suvel ikka igasuguste linadega emmesid ,et ühesõnaga ju siis pole lapsel palav kui kastutatakse ,aga eks see kes kasutanud oskab kindlasti paremini öelda.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Kolm 18 Apr 2012, 16:49

Ma soovitan lina,mul oli Pipitriu pikk lina ja väga mugav oli sellega,pold lapsel ei külm ega ka palav.
See muide poole odavam kui nt linalapse lina.

accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heily Nelj 19 Apr 2012, 08:32

Minul pole lina olnud, aga kõhukotti (Britton vist) kasutasin küll kõigi kolme lapsega. Mulle meeldis, et käed olid vabad ja sai palju paremini liigeldada ka nt suvel messidel/laatadel, kus palju rahvast ja vankriga ebamugav.
Heily
Heily

Postituste arv : 193
Registration date : 15/09/2009

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 19 Apr 2012, 15:10

Me käisime Ernst Hermaniga iga ilmaga linaga. Lina on hea siis ka kui mees ja naine mõlemad kasutavad. Nagu ma aru saan siis tuleb koti puhul rihmad siis iga kord ümber sättida?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heily Nelj 19 Apr 2012, 15:21

Jah, koti puhul oli see tüütu, et erinevale inimesele tuli alati rihmad uuesti õigesse pikkusesse panna. Minu kott oli mõlemat pidi kantav, st laps sai olla nii näoga, kui seljaga minu poole ning siin jälle miinuseks see, et mõlema asendi korral pidi rihmad uuesti sättima. Miinus ka see, et kõhukotis on laps ainult püstises asendis (vähemalt selles, mis minul on), olen aru saanud, et lina puhul on võimalikud erinevad asendid. Ma olen täitsa kindel, et kui mul kotti olemas ei oleks, siis oleks nüüd kolmanda jaoks küll lina muretsenud (varem ma ei teadnud ma kandelinadest midagi).
Heily
Heily

Postituste arv : 193
Registration date : 15/09/2009

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles