O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Millal hakkas teie laps ütlema "emme"?

+9
liisbett
erlex
Monique
liisuu
armsake
Soulshaker
mary
kats
Pärlike
13 posters

Go down

Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? Empty Millal hakkas teie laps ütlema "emme"?

Postitamine  Pärlike Laup 06 Veeb 2010, 12:45

Mul tütar saab kohe aasta ja kolm kuud vanaks, aga "emme" veel ei ütle. Paar korda on mulle tundunud, et ta isegi juba proovib öelda minu kohta midagi, aga siis see jälle jääb sinnapaika ja tegelikult teb see vahel mind pisut kurvaks ja tekitab mõningaid küsimusi. Muid sõnu on viimasel ajal päris palju lisandunud. Kas teie lapsed ütlevad juba "emme" ja millal nad teid sedasi kutsuma hakkasid?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? Empty Re: Millal hakkas teie laps ütlema "emme"?

Postitamine  kats Laup 06 Veeb 2010, 14:24

Sander ütles esimes korda emme kui oli 7 kuune ja Markus ütles 10 kuuselt. Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 662237
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780

Tagasi üles Go down

Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? Empty Re: Millal hakkas teie laps ütlema "emme"?

Postitamine  mary Laup 06 Veeb 2010, 15:54

Minu laps ka ei ütle veel päris emme. Teinekord nagu läbi nutu tundub nagu emmetab küll, aga noh teadlikult ikkagi emme ei hüüa. Vähemalt mitte nii nagu issi. Kui ma ütlen talle, et ütle emme, siis tema vastab hoopis issi-issi. Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 824600
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 06 Veeb 2010, 22:42

Emme hakkas ütlema 7,5 kuuselt. Issi ütles esimest korda 9 kuuselt.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 06 Veeb 2010, 22:58

Ma täpselt ei mäleta, aga igatahes esimene sõna oli papa ja emme tuli tükk aega hiljem Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 508142
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 07 Dets 2010, 18:01

Luisa ütles esimest korda teadlikult "Emme" 1 aasta ja 4 kuu vanuselt, "Issi" ütles 1 aasta ja 7 kuu vanuselt.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Teis 07 Dets 2010, 18:12

Emme tuli alles nüüd hiljuti, ehk siis 1a6k, issi tuli juba mõnda aega tagasi, vast oli 1a3k vms.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 07 Dets 2010, 19:23

Nele hakkas ka nüüd alles hiljuti emme ütlema, seega 1a ja 2k. Enne näitas näpuga ja üritas öelda küll, aga see ei kõlanud emme moodigi Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 07 Dets 2010, 19:30

Meil tuli lõppkokkuvõttes "emme" alles kuskil pooleteistaastaselt. Esialgu oli see ka vaheldumisi mu nime nimetamisega (ta mõnda aega kutsus meid mehega mõlemaid nimepidi).
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Teis 07 Dets 2010, 19:57

Arlene hakkas enne aastat ütlema emme.Emme Anna jne
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Esm 13 Dets 2010, 22:39

Ka Kennu hakkas alles hilöjuti ytlema emme. Ehk siis 1a6k. aga mitte nii,et hyyab emme. vaid kui ytlen kus emme on siis näitab ja ytleb emme,või kui joriseb siis tuleb ka emme Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 824600 issi hakkas ytlema 3 päeva tagasi ja naljakalt,nagu sosistab ja siis ytleb issi ning kavala pilguga pilk issile Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 824600
liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Laup 22 Jan 2011, 23:14

Vaat siis... ja mina arvasin, et minu lapsel miski vigas külges, et issi ütleb ja emme ei ütle... Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 888847 Olin mõnikord lausa kade mehe peale Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 296785 , et piiga selline issi fänn. Tegelikult poiss hakkas küll emme varem ütlema, isegi mu mäletamist mööda aastaselt kuskil
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Laup 22 Jan 2011, 23:26

Esimest korda ütles 9. kuuselt, hetkel enam nii palju ei ütlegi. Issi ei oska veel öelda. Aitäh on väga populaarne.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 23 Jan 2011, 00:00

Suuremad lapsed õppisid kõigepealt issi ütlema, kuskil 1-aastaselt hakkasid seda mõlemad tegema. Piiga eesti keeles issi ja poja vene keeles papa. Emme ja mama tulid neil veidi hiljem, enne poolteise aastaseks saamist. Noorem tütar on 1a,10k vanune ja ei ütle veel ei emme ega issi.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  e4 Kolm 05 Dets 2012, 20:48

Emme tuli 10kuuselt , issi 9kuuselt.Mõlemad siis teadlikult öeldud. Millal hakkas teie laps ütlema "emme"? 866508
e4
e4

Postituste arv : 54
Registration date : 05/12/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics