Kui tihti tarbid rämpsu?
+10
maszke
kaktus18
Monique
armsake
Pärlike
lilleke
Cat
aniitram
anka
Soulshaker
14 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kui tihti tarbid rämpsu?
Kui tihti tarbid rämpsu? Jutt siis krõpsudest ja limonaadidest.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Kui tihti tarbid rämpsu?
Igasugused krõpsud ei meeldi mulle üldse - ja popcorn on kõige hullem nende seas (see üks põhjus miks mulle ei meeldi kinos käia).
Aga kord kuus ostame valmistehtud pitsat ja sinna juurde kuulub ka raudselt coca-cola. Muidu mulle üldiselt rämps ei istu.
Raseduse alguses tekkis maci friikartulite järele küll meeletu isu - kord sõitsime isegi enne sünnipäevale minekut mcdrive´st läbi, et minu isu saaks rahuldatud.
Aga kord kuus ostame valmistehtud pitsat ja sinna juurde kuulub ka raudselt coca-cola. Muidu mulle üldiselt rämps ei istu.
Raseduse alguses tekkis maci friikartulite järele küll meeletu isu - kord sõitsime isegi enne sünnipäevale minekut mcdrive´st läbi, et minu isu saaks rahuldatud.
No krõpse väga tihti just mitte. Kuigi vahepeal tuleb mingi kontrollimatu krõpsu isu peale ja siis ei saa poodi minemata jätta.
Limonaadi joon tunduvalt sagedamini..cocat joon siis, kui mäkis (loe: mcdonald's) käin... mida tuleb ette..noh, kui nüüd aus olla, siis äkki kord kuus. Kuigi oma vabanduseks saan öelda, et iga kord seal käies burgerit ja friikaid ei söö. Mul lihtsalt üks sõber, kellele meeldib seal käia...ja kui ma temaga kokku olen saanud, siis istume seal. Mina piirdun tihtilugu teega või salatiga. Kuigi eks vahel söön ikka rämpsumaid asju ka
Limonaadi joon tunduvalt sagedamini..cocat joon siis, kui mäkis (loe: mcdonald's) käin... mida tuleb ette..noh, kui nüüd aus olla, siis äkki kord kuus. Kuigi oma vabanduseks saan öelda, et iga kord seal käies burgerit ja friikaid ei söö. Mul lihtsalt üks sõber, kellele meeldib seal käia...ja kui ma temaga kokku olen saanud, siis istume seal. Mina piirdun tihtilugu teega või salatiga. Kuigi eks vahel söön ikka rämpsumaid asju ka
aniitram- Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009
Ainult siis, kui kùlalised kàivad ostan neid chipse ja soolapàhkleid aga muidu ei!
Friikartulid on ka vist rämps? Kui jah, siis neid ma vahest ikka teen.
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
Siis, kui isu tuleb. Tavaliselt käib see nii, et mingi nädal-paar on mul meeletu rämpsuisu, mille jooksul saab mõni pakk krõpse või mitu pudelit gaasilist jooki ära tarbitud ning peale seda võib vahel jälle mitmekuune paus tulla. Gaasiliste jookide peale käivad neelud tihemini, krõpse tahan harvem. Ja mac'i friikad meeldivad ka mulle, aga saan neid vist mõned korrad aastas...
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Krõpsu söön küll suht tihti, gaasijooke joon ka (iga päev näiteks gaseeritud vett). Kui Tallinnas, Tartus käin siis alati sööme hessis või mäkis. Seega täitsa rämpstoitlane ma arvan
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mina pole eriline rämpstoidu austaja. Pole kunagi olnud. Raseduse ajal jõin küll palju gaseeritud jooke, sh sprite'i ja fantat ja sõin isegi paar hamburgerit. Coca- cola pole mulle kunagi meeldinud. Nüüd ka vahel kui keegi teine ostab, söön krõpsu vms aga ise eriti küll ei osta. Väääga harva.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Krõpsude järgi on isu mul mingi paar-kolm korda kuus ma arvan, mõnikord tihedamini, mõnikord ei ole tükk aega üldse meeldegi need asjad. Aga ega ma igakord oma isule järgi ei anna.
Gaseeritud joogid mulle üldiselt ei meeldi. Vahel harva tuleb isu Coca või Sprite´i järele.
Friikad mulle maitsevad, aga ei mäleta, millal viimati neid sõin. See oli ikka väga ammu. Seega väga rämpstoitlane pole.
Gaseeritud joogid mulle üldiselt ei meeldi. Vahel harva tuleb isu Coca või Sprite´i järele.
Friikad mulle maitsevad, aga ei mäleta, millal viimati neid sõin. See oli ikka väga ammu. Seega väga rämpstoitlane pole.
Vast kord kuus. Siis kui külalised toovad oma chipsid kaasa nt.
Lapsega käima vahel mäkis aga kui mul endal tuleb kohtav burksi isu siis lähme staapi ja seda juhtub vast paar korda aastas.
Lapsega käima vahel mäkis aga kui mul endal tuleb kohtav burksi isu siis lähme staapi ja seda juhtub vast paar korda aastas.
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Krõpse ma üldjuhul ise kunagi poest ei osta. Kui kuskil külas on laua peal siis võtan.
Igasugu limonaade meil ka kodus pole kunagi. Coca-Colat on ainult kokteili tegemiseks vahel.
Hessi ja Mäki isu tuleb mul aga küll vahel, no kord-kaks paari kuu tagant. Raseduse alguses sai mitu korda kuu jooksul mees keset ööd "osturallile" saadetud.
Mäk on meil suht kodu ligidal nii, et pole seda uudsuse võlu vist enam seepärast väga ei tõmbagi.
Igasugu limonaade meil ka kodus pole kunagi. Coca-Colat on ainult kokteili tegemiseks vahel.
Hessi ja Mäki isu tuleb mul aga küll vahel, no kord-kaks paari kuu tagant. Raseduse alguses sai mitu korda kuu jooksul mees keset ööd "osturallile" saadetud.
Mäk on meil suht kodu ligidal nii, et pole seda uudsuse võlu vist enam seepärast väga ei tõmbagi.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Mitte eriti tihti, kuid vahel harva ... kuus korra või paar.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Mac'is k2in paar korda aastas. Kr8pse soon ka vast paar korda aastas (mulle maitsevad 22dika ja meresoolaga ja neid on sellelt kontinendilt p2ris keeruline leida). Coca-cola Light on s8ber, suhkruga gaasilisi jooke ei ole vast juba 10 aastat joonud. Kui tuleb korraliku burgeri isu, siis k2ime hoopis restos.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
burkse söön mega harva. krõpse samuti, kui keegi toob siis ka ei pruugi neid puutuda, ostan neid siis kui endal hullem isu peale on tulnud. gaasilise jooke v2ldin, kuigi kunagi olin hull nende j2rgi siis nüüd enam ei saa neid tarbida.
Külaline- Külaline
Enne rasedust jõin Cocat vaid Bacardiga
Nüüd ei joo üldse.
Macist ostan jäätisekokteili ja chipse söön külas olles.
Mul on mees kodupolitsei kes ei lase isegi Jaffat osta. Ta on minu kahekordne südametunnistus.. et kui minu oma põrub siis ütleb tema sõna sekka.
Samas õige ka, mu laps peab terve elu selle kehaga läbi ajama, mida ma talle parasjagu "ehitan".
Siin ei ole enda ego jaoks ruumi.
Nüüd ei joo üldse.
Macist ostan jäätisekokteili ja chipse söön külas olles.
Mul on mees kodupolitsei kes ei lase isegi Jaffat osta. Ta on minu kahekordne südametunnistus.. et kui minu oma põrub siis ütleb tema sõna sekka.
Samas õige ka, mu laps peab terve elu selle kehaga läbi ajama, mida ma talle parasjagu "ehitan".
Siin ei ole enda ego jaoks ruumi.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Nii... tunnistan, et olen rämpstoitlane Mulle ikka tuleb aeg-ajalt isu peale. Mc-Donaldsi einet söön vast korra paari kuu tagant, siin läks mingi aeg mööda, kui ei söönud vist üle poole aasta ühtegi einet
Krõpsude järgi tuleb ka vahel isu, siis ostame. Kui külla läheme, siis ostame kaasa või kui meile tullakse, siis üldiselt tuuakse. Praegu üritame nii süüa rämpsu, kui tütreke ei näe.
Vahel tuleb limonaadi isu, aga see on üli-üli harva. Et siis kui einet sööme, siis joome. Muidu üldiselt vägaväga harva.
Oi aga muidu mulle maitsevad tohutult energiajoogid Raseduse ja imetamise ajal on muidugi täiesti välistatud
Krõpsude järgi tuleb ka vahel isu, siis ostame. Kui külla läheme, siis ostame kaasa või kui meile tullakse, siis üldiselt tuuakse. Praegu üritame nii süüa rämpsu, kui tütreke ei näe.
Vahel tuleb limonaadi isu, aga see on üli-üli harva. Et siis kui einet sööme, siis joome. Muidu üldiselt vägaväga harva.
Oi aga muidu mulle maitsevad tohutult energiajoogid Raseduse ja imetamise ajal on muidugi täiesti välistatud
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Similar topics
» Kui tihti tarbid alkoholi?
» Kui tihti naeratad?
» Kui tihti kannate kleiti?
» Kui tihti käid ilusalongi(de)s?
» Kui tihti joote veini?
» Kui tihti naeratad?
» Kui tihti kannate kleiti?