O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast!

+3
tixit
anka
muffyns28
7 posters

Go down

Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! Empty Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast!

Postitamine  muffyns28 Nelj 28 Jan 2010, 22:32

Tere kõigile. > > Mulle saatis üks lapse klassikaaslase ema palve oma uurimustöö tegemisel. Ta > õpib Tartus eesti keele alal ja palub, et vastaksite nii nagu oskate > küsimustele, milles on vaja ainult sõnad õigesse käändesse või pöördesse > panna. Ei maksa karta, kui kahtlete oma vastuses pange kirja see mis > esimesena pähe tuleb. Ise vastasin, päris põnev oli. > > Leiate küsitluse järgmiselt lehelt: > > http://www.keeleuurimus.blogspot.com/ > Kui olete vastanud saatke ka oma teistele tuttavatele edasi, sest tal on > vaja vähemalt 1000 vastust saada.

Ise täitsin ära ja päris huvitav oli muideks Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 628126
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! Empty Re: Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast!

Postitamine  anka Nelj 28 Jan 2010, 22:47

Osad sõnad olid selles küsitluses mulle ikka täiesti võõrad.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! Empty Re: Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast!

Postitamine  muffyns28 Nelj 28 Jan 2010, 23:00

Mulle ka Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 633777 aga oli huvitav ju Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 824600
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Nelj 28 Jan 2010, 23:17

Ma saatsin ka ära, päris huvitav oli. Nüüd tahaks ainult õigeid vastuseid ka teada Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 28787

Edit: Parem vist mitte. Vaatasin keeleveebist järele sõna "kise" algvormi (polnud sellist sõna kuulnudki enne Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 142980 ) ja no sellega panin ikka mööda.
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! Tiitli23
Postituste arv : 2243
Registration date : 16/02/2009

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Nelj 28 Jan 2010, 23:27

Õigete vastustega läeb keeruliseks ilmselt.Mulle sõbranna msn-nnis saatis selle kirja Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 633777 .Vaatab,uurin ta käest,kas sellel ka mingi vaste on olemas.Kui jah siis panen siia üles Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 547149
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Reede 29 Jan 2010, 09:55

Vastasin ära. Aga õigete vastustega on nii, et ilmselgelt rikub see tema töö usutavust, kui ta need õiged vastused ka netti üles panna annab...Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 633777
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 29 Jan 2010, 10:40

Kuna meil oli ajakirjandusliku eesti keele õppejõud väga kõvade keelenõudmistega (Toom Õunapuu), olid enamik neist sõnadest sellised, mis omal ajal korralikult "pähe tuupisin". Sellest hoolimata oli ka minu jaoks sõnu, mida esmakordselt nägin ja ma pole kindel, kas tulin nendega päris korrektselt toime. Huvitav oli! Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Reede 29 Jan 2010, 12:33

Mina täitsin ka ära Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 173454 Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 888847
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Reede 29 Jan 2010, 12:41

Tublid Teritame natuke mõistust emakeele alal ja samas aitame üliõpilast! 496804

Ilmselt küll jah nagu Honymoon ütles "neid õigeid vasteid levitada ei tohi!"
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Reede 29 Jan 2010, 13:30

Oli tõesti huvitav. Mõni üksik sõna jäi ka mulle võõraks. Tahaks teada, millised on uurimustöö tulemused...
Või siis vähemalt uurimisülesande püstitust.
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics