O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui tihti käite arsti juures kontrollis?

+10
imeline
maszke
armsake
Marianne
anukas
kats
kaktus18
Pärlike
Soulshaker
naxy
14 posters

Go down

Kui tihti käite arsti juures kontrollis? Empty Kui tihti käite arsti juures kontrollis?

Postitamine  naxy Teis 26 Jan 2010, 10:46

Kui tihti võtate ette arsti juurde käimise ... et ennast kontrollida lasta? Mitu korda aastas (näiteks). Küsimuse esitamisel on mõeldud, et olete üldiselt terve ja ei pea näiteks mingi "kroonilise" haiguse pärast regulaarselt kontrollis käima.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui tihti käite arsti juures kontrollis? Empty Re: Kui tihti käite arsti juures kontrollis?

Postitamine  naxy Teis 26 Jan 2010, 10:50

Ise regulaarselt arsti juures kontrollis ei käi ... lähen alles siis kui tõeliselt suur häda käes. Mulle ei meeldi pidevalt uste taga järjekorras istuda. Isegi kui arstile aeg kinni pandud siis alati peab ootama ... ja see üks nõmedamaid asju. Õnneks olen enamasti terve ja ei pea arsti juurde käimist tihti ette võtma ... noh enda pärast siis korra või paar umbes kahe aasta jooksul.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Kui tihti käite arsti juures kontrollis? Empty Re: Kui tihti käite arsti juures kontrollis?

Postitamine  Soulshaker Teis 26 Jan 2010, 11:45

Niisama tühja ei käi, samas päris haiguse süvenemist ootama ei jää.
Kui ikka tekib mingi häda, millele ise lahendust ei leia siis kohe arstile.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 26 Jan 2010, 12:01

Ei käi üldse niisama arsti juures. Ikka mingi põhjus peab olema.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 26 Jan 2010, 12:12

Niisama ei käi, üldse on mind ka haigena raske arsti juurde saada, ainult raseduse ajal suudan regulaarselt kontrollis käia Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 633777
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kui tihti käite arsti juures kontrollis? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 26 Jan 2010, 12:56

Pärlike kirjutas:Niisama ei käi, üldse on mind ka haigena raske arsti juurde saada, ainult raseduse ajal suudan regulaarselt kontrollis käia Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 633777

sama siin...
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Teis 26 Jan 2010, 13:09

Minul ka samamoodi, raseduse ajal käisin arsti juures, aga muidu eriti kergelt ei lähe. Ei mäletagi, millal viimati perearsti juures enda pärast käisin. See võis ikka päris mitu aastat tagasi olla. Samas, lapsega käin suht tihti ja kui on endal mingi mure, siis saab seda nii muuseas arstile ka mainitud.
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 26 Jan 2010, 14:40

Karizma kirjutas:
Pärlike kirjutas:Niisama ei käi, üldse on mind ka haigena raske arsti juurde saada, ainult raseduse ajal suudan regulaarselt kontrollis käia Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 633777

sama siin...

Mul oli ka vanasti nii ja see tasus kurjalt kätte.
Eriti nüüd lapsevanemana üritan enda eest rohkem hoolt kanda, et lastel oleks ema terve ja tugevana võimalikult kaua kõrval.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Teis 26 Jan 2010, 14:45

Niisama ei käi, kui mingi probleem tekib millest ise jagu ei saa siis ikka lähen arsti juurde.
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 26 Jan 2010, 14:46

Kui häda käes oleks, käiksin ma ka tegelikult ikkagi tihemini arsti juures (vanasti vedasin ennast ikka vägisi kohale, kuigi see oli mulle väga ebameeldiv), aga mul selles mõttes praegu natuke kergem olukord, et esmast abi ja nõu saan enamasti oma meedikutest abikaasalt või äialt. Selles mõttes on Soulshakeril täiesti õigus, et parem vägisi need ebameeldivad käigud ära teha, kui pärast tüsistuste pärast halada või lihtsaltravitavaid hädasid süveneda lasta Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 866508
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307

Tagasi üles Go down

Postitamine  anukas Teis 26 Jan 2010, 16:41

Veel aasta tagasi sain oma tervise pärast pea iga kuu arsti juures käiaKui tihti käite arsti juures kontrollis? 228271 Loodan et tulevikus piirdub see ainult korra aastas käimisega
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 26 Jan 2010, 18:28

Soulshaker kirjutas:
Karizma kirjutas:

sama siin...

Mul oli ka vanasti nii ja see tasus kurjalt kätte.
Eriti nüüd lapsevanemana üritan enda eest rohkem hoolt kanda, et lastel oleks ema terve ja tugevana võimalikult kaua kõrval.

nu ma v2iksemana ainult elasingi arstide uste taga, eks seep see suurem põhjus nüüd ka on miks enam suuremana ma ei kipu nende juurde...
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 26 Jan 2010, 19:59

Mis ma niisama ikka sinna lähen? Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 824600
Aga günekoloogi juures käisin ikka enne rasedust regulaarselt. Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 535815

Minu perearsti põhimõtted ei lähe kokku minu omadega. Otsingi just uut, et lapse sünniks oleks "normaalne" perearst olemas.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 26 Jan 2010, 20:15

Käin vajadusel ja kui miskit viga on, niisama ei lähe Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 633777 Igakuised raseduse aegsed käigud mulle meeldivad ja neid ootan ma alati, eriti kui ultraheli on Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 142980
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 26 Jan 2010, 20:26

Mulle ka meeldib oma ämmaemand. Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 535815 Mõnus konkreetne naine. Arstiga vedas ka, eelmine kord tegi niisama korraks ultraheli, et mulle näidata kuidas tita kõhus asetseb.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Teis 26 Jan 2010, 20:29

Naistearstil iga aasta.
Perearstil, kui suur mure on
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Reede 29 Jan 2010, 09:26

Alati kui midagi on viga. Mina koju konutama ei jää, ega imesid ootama.
Günekoloogil ca 2 korda aastas kontrollis.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Reede 29 Jan 2010, 20:01

Perearsti külastan, kui kodused vahendid ei aita. Naistearstil kontrollis käisin suht harva, aga kui plaanisin rasestuda, siis hakkasin korralikuks. Ja praegu naudin iga ämmaemanda visiiti.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 29 Jan 2010, 20:06

Naistearstil ikka kaks korda aastas
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 29 Jan 2010, 20:10

Naistearsti juures käin kord aastas.
Perearsti juures, siis kui midagi ikka viga on ja koduste vahenditega seda lahendada ei saa.
Eriti suur arsti juures käija ei ole Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 633777
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  aniitram Reede 29 Jan 2010, 20:52

Perearsti juures käin nii harva kui võimalik. Õnneks pole tervisega väga midagi hullu olnud ja pole vaja olnud tihti käia ka. Kuigi isegi siis, kui vaja minna, ma väga ei taha Kui tihti käite arsti juures kontrollis? 824600

Naistearstil püüan ikka iga pooleteise aasta tagant ära käia.
aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Laup 30 Jan 2010, 09:34

Rasedana arsti juures käimist lõpus küll enam ei nautinud ... sest siis muutusid visiidid minu jaoks liiga tihedaks ... kuigi rasedus kulges väga hästi ja ilma probleemideta.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Laup 30 Jan 2010, 09:37

Naistearstil korra või 2 aastas; perearstil, kui ise hakkama ei saa; hambaarstil ka korra või 2 aastas.
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics