O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused?

+3
muffyns28
Cat
Pärlike
7 posters

Go down

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? Empty Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused?

Postitamine  Pärlike Teis 19 Jan 2010, 13:36

Mis on teil rasedustega sarnane, mis erinev olnud?

Ma selle kohta, kummast soost mu praegune kõhubeebi on ei oska midagi öelda, küll aga võin tuua välja, mis senini (26 nädal) on rasedussümptomites teisiti olnud. Oksendanud olen ma mõlema rasedusega, aga esimesega oli see peamiselt esimesel trimestril ja teise trimestri alguses. Tollal hakkasin oksele tühjast kõhust või mõnest toidust, mis mulle maitsejärele ei olnud. Teise rasedusega oksendasin esimesel trimestril vaid ühe korra, kuid tõeline okseralli hakkas peamiselt 14. nädalast ja põhjuseks olid ebameeldivad toidulõhnad või vanema lapse mähkmete vahetamise lehk. Süüa iseenesest saan seekord palju paremini - eriisusid ega hullu vastumeelsust polegi põhimõtteliselt esinenud, v.a. pitsa, mida kummagi rasedusega hästi ei talu. Sel korral on tunduvalt rohkem tunda selja- ja peavalusid.Põit tühjendama jooksin esimese rasedusega palju tihemini, kui seekord Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? 633777 Kõhukuju tundub samuti mulle erinev, aga hästi seda kirjeldada ei oska, et kuidas ta erinev on, lisaks tundub praegune kõhukodanik kuidagi aktiivsem või vähemalt on tema liigutused tugevamad, kui need, mida Liise tegi.

Viimati muutis seda Pärlike (Teis 19 Jan 2010, 14:28). Kokku muudetud 2 korda
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? Empty Re: Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused?

Postitamine  Cat Teis 19 Jan 2010, 13:44

Mul oli môlemi rasedusega kôhukuju erinev, esimese lapsega oli platsenta tagaseinas, teise lapsega eesseinas. Esimese raseduse ajal ei iiveldanud, teise raseduse ajal ei saanud isegi sùùa teha.... Esimene laps sùndis 40 rasedusnàdalal ja teine 41ndl.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? Empty Re: Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused?

Postitamine  muffyns28 Teis 19 Jan 2010, 14:16

Esimese ja teise raseduse vahel ei olnud palju erinevusi.Kõhu kuju sama,ei iiveldanud .Isud ehk teised.Esimese lapsega sõin piimast palju toite,teisega polnud isu.Sõin tumesinist mynthonid 3pk päevas.mõlemad rasedused kulgesid probleemidetta.Lapsed oli üli aktiivsed mõlemad.teise lapsega tekkisid vaid kubeme piirkonda veenilaiendid,tursed,mis kadusi peale sünnitust.Olin ka suve kuudel lõpu rase see siis tingitud sellest.Esimene rasedus kestis 40+6 ja teine 41+2
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 19 Jan 2010, 16:06

*Esimene rasedus (plika):
platsenta ees seinas, kõhukuju oli nagu "poisikõht", oksendasin 24/7 viimane oksendamine oli sünnituslaual, näonahk oli jube valge, magasin koguaeg (tenäoliselt oli rauapuudus) , armid tekkisid nädal peale sünnitust kiirest kaalulangusest, juurde võtsin 10 kilo

*Teine rasedus (plika):
Platsenta eesseinas, kõhukuju oli nagu "tüdrukukõht" kintsud ja puus jube lai jne, oksendasin vaid ühe korra seda ka närvidest, kõht tuli hästi kiiresti ette, liiduse valud hakkasid 8 nädalal ja olin enamus aega voodis, näonahk oli jube valge + punnid, sõin juurde rauda, rasedusega sain palju arme, kilosid lisandus 22

*Kolmas rasedus (poiss): Platsenta tagaseinas, kõht+ esimesed kilod tulid 18 nädalal, kujust veel aru ei saa, oksendanud pole, liiduse valud on aga nõrgad veel, näost jälle lumivalge, söön d-vitamiini ja kaltsiumit lisaks
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 19 Jan 2010, 16:25

Esimene rasedus- tüdruk: platsenta taga, suured iiveldused ja oksendamine, kõhukuju nagu poisil teiste jutu järgi.
Teine rasedus- poiss: platsenta ees, suured iiveldused, oksendasin mõned korrad, kõhukuju sarnane esimese raseduse omaga.
Ühesõnaga mõlemad rasedused olnud sarnased, seepärast arvasin ka, et teine on tüdruk Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? 400796
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Esimese ja teise jne raseduse sarnasused/erinevused? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Esm 14 Juun 2010, 23:33

ESIMEN RASEDUS-esimesed kolmkuud olid kenad ei olnud iiveldusi ega peapööritusi.Viiendal kuul kirjutati mulle rauapreparaadid välja ja neid võtsin kuni raseduse lõpuni. Seitsmenda kuu lõpus Algasid meeletud kõrvetused ,mis ei lasknud mul eriti öösel magada. Sõin kõike ja ei tekinud eri soove.
TEINE RASEDUS-ei olnud samuti iiveldus hoogusid ega peapööritusi ,kui ainult välja arvatud see päev kui ma sain teada ,et ma olen rase ja juba 3 kuud. Kõrvetisi mul selle rasedusega ei olnud ja rauapreparaate ma ka võtma ei pidanud . Ühesõnaga heaolufaas oli kogu raseduse aja. Sõin kõike ja ei tekinud eri soove! Kõht oli väga väikene võrreldes esimesega kuigi ega esimesega ei olnud ma suure kõhuga.
Mõlemi lapse sünnitus oli kiire !
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Teis 15 Juun 2010, 11:03

esimesega- poiss, lisandus 25kg. jubedalt arme. iiveldasin,oksendasin kõrvetasin lõpuni. 2kuud olin haiglas kuna kutt vajutas neeru kinni ja vaevlesin sellekäes.tujud, hysteerikad...jube jube. magasin suurema osa ajast ja olin haiguslehel.nägin jube välja...sünnitus ei olnud hullu.isudest- sõin vanilje jäätist shokolaadi tykkidega ja soolaheeringaga-öäkk...

teisega- veidi oli imelik maitse suus alguses ja see oligi kõik.isusid eriti polnud.lõhnad ka ei häirinud.lisandus 20kg. tüdruk. kõht oli suur mõlemaga. jaksasin palju, käisin tööl.tervis oli enamvähem korras.sünnitus oli palju jubedam kui esimene ja nyyd selle pärast kolmandat kardangi saada.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics