Kui koju tuleb kutsikas
+18
sussidegahobune
Soulshaker
Svetake
pariisitar
muffyns28
anka
Gettukas
mary
Mirhel
-apple-
babyapple
accra
elefant
siq29
liisuu
Iirlane
Cat
HoneyMoon
22 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduloomad
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 13
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Kui koju tuleb kutsikas
HoneyMoon kirjutas:No meil lubas kasvataja, et 6-9 kuud ehk siis kui on varaküpsed, siis võib juba eelpuberteet olla 6-kuuselt
ehh..eks see eelpuberteet on jah selline termin aga tegelt ikkagi enamjaolt tekib puberteet esimese jooksuajaga (emastel) isastel siis kui selle jooksuaja suhtes huvi tekib. keskeltläbi jääb see aeg 9kuu kanti aga erandeid on alati. pigem on praegu see enesekehtestamise aeg et vaja oma ja ka karjajuhi piirid proovile panna jne. aga jõudsat kasvamist.
sussidegahobune- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009
Kasvame, kasvame aga sa eputa enda elukatega ka! Tükk aega pole näidatud neid meile Ja siis võid veel uhkustada mida te teha oskate. (Ja vanuse ka juurde lisada, saab vaadata, et oi- näe, meie küll veel ei oska seda või teist ). Siis tulevad süümepiinad ja saab oma koeradega ka rohkem trenni tehtud
HoneyMoon kirjutas:Kasvame, kasvame aga sa eputa enda elukatega ka! Tükk aega pole näidatud neid meile Ja siis võid veel uhkustada mida te teha oskate. (Ja vanuse ka juurde lisada, saab vaadata, et oi- näe, meie küll veel ei oska seda või teist ). Siis tulevad süümepiinad ja saab oma koeradega ka rohkem trenni tehtud
Hetkel mul pilte värskeid arvutis ei ole aga Yola(6,5kuud) meil ikka veel-istub, lamab, seisab käib kõrval käsu peale. toob pulka ja yletab takistusi. Aga seda kõike peab veel oi oi kui palju treenima et asi ilus välja näeks ehk siis need kõik erinevad elemendid kokku panna ja omavahel kooskõlasse viia.....läheb veel aega. Tahaks küll sygisel juba KK1 ära teha. Näituseid suvel palju palju vaja ära kylastada. Juulis saab meid ka kõikide tõugude näitusel näha ja ka augustis.Yolale meeldib ka ratta kõrval joosta, püüan tema konditsiooni parandada ja praegu 3x nädalas ca 3km jookseme.
Pisike präänik Cayenne on hästi tubli ja nõuab jubedalt inimese lähedust. Sööb nigu segane :P Pisike on juba enamustest reeglitest nende paari päevaga aru saanud ja ei protesti(veel!) palli hull on ka ja jahi instinkt on meeletu.Pean temaga ka nyyd jälge tegema juba hakkama sest mida varem alustada seda lihtsam on pärast.Sitikas saab siis 24Mail 3kuuseks.
Ja no mõlemad on laste hullud. Yolaga yldse kui kusagile lähen ja näeb mu poja kasvu last siis rebiks end tykkideks et sinna saada(kuna arvab et oma on) ja tittedega sama lugu. Hämmastav on nende mõlema puhul see, et nad mõlemad vaatamata kutsika lollusele on tibinaga kes nyyd 1a. mega ette vaatlikud ja hellad. Ei hüppa, ei kiusa ega tee haiget oma hammastega. Yola vanema lapsega ikka püüab mürada.Kui pildid sisse saan siis panen kusagile ülesse.
HM- kas sa ise teed kodulehti?
Ei tee kodulehti. Pole mingisugust arvuti-haridust. Hopil ja Lottel on mul BLOGI. Aga kui sa teha plaanid, siis on palju väga lihtsa käsitletavusega "valmislehtede" pakkujaid. Klassilehe SIIN tegin näiteks webnodega. Aga kui sa küsid, kas need kaks on ise tehtud mul, siis jah. Midagi koodides suudan juba muuta aga IT alal muidu suht hämar.
Käisin just pinidega väljas trennimas. Lottele ei tee kuulekust ja Hopile teen. Jubehea on vaadata, kuidas mõjub. Hopil on käes see mannetu hetk, kus ta minu meeleheaks pakub ise poose Palju seal KK1 nõutakse? Edukaks sooritatuseks. Ma siin vaagin, et koer on kergelt õpetatav, kas hakkan ennast käsile võtma, või me pigem ei punnigi. (meeletut aega temaga mul paraku pole, ülepäeviti teeme siin midagi 15 minutit ja kord-kaks nädalast trennis 10 minutit).
Käisin just pinidega väljas trennimas. Lottele ei tee kuulekust ja Hopile teen. Jubehea on vaadata, kuidas mõjub. Hopil on käes see mannetu hetk, kus ta minu meeleheaks pakub ise poose Palju seal KK1 nõutakse? Edukaks sooritatuseks. Ma siin vaagin, et koer on kergelt õpetatav, kas hakkan ennast käsile võtma, või me pigem ei punnigi. (meeletut aega temaga mul paraku pole, ülepäeviti teeme siin midagi 15 minutit ja kord-kaks nädalast trennis 10 minutit).
See oleneb tõust ka. Väiksemad tõud saavad varem suguküpseks (mu emasel oli esimene jooksukas ca 6-kuuselt ja pubekaks hakkas umbes samal ajal), suurtel tõugudel on see hiljem.sussidegahobune kirjutas:HoneyMoon kirjutas:No meil lubas kasvataja, et 6-9 kuud ehk siis kui on varaküpsed, siis võib juba eelpuberteet olla 6-kuuselt
ehh..eks see eelpuberteet on jah selline termin aga tegelt ikkagi enamjaolt tekib puberteet esimese jooksuajaga (emastel) isastel siis kui selle jooksuaja suhtes huvi tekib. keskeltläbi jääb see aeg 9kuu kanti aga erandeid on alati. pigem on praegu see enesekehtestamise aeg et vaja oma ja ka karjajuhi piirid proovile panna jne. aga jõudsat kasvamist.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Ja minu kutsikaotsing kestab veel Aga ma olengi vähemalt poole aastaga arvestanud, nagu eelmine kord oli. Vaatasin Tšehhist kutsikaid, aga kõige ilusamat mulle kahjuks ei antud ja rahuldavaga ka ei lepi, seega otsin edasi. Nüüd on paar lubavat kennelit Soomes ja Rootsis, aga eks näis, mis sealt tuleb, kutsikad alles noored. Väga raske on suvalisel üksiküritajal superhead kutsikat saada ja kui ka pakutakse väidetavalt heade näitajatega kutsikat, siis tekib kahtlus, et miks just mulle? Chihude maailmas liiguvad väga head kutsikad enamasti vaid tutvuste kaudu.
liisuu- Omaklubi kuld
Hetkel ei toimu midagi, kogun raha. Leidsin kena kutsika Rootsist, aga sel hetkel polnud nii palju raha. Mul osa raha veel kutsikate müügist saamata.HoneyMoon kirjutas:Liisuu- kuda kutsikaotsingud on kulgenud?
liisuu- Omaklubi kuld
liisuu kirjutas:Ja minu kutsikaotsing kestab veel Aga ma olengi vähemalt poole aastaga arvestanud, nagu eelmine kord oli. Vaatasin Tšehhist kutsikaid, aga kõige ilusamat mulle kahjuks ei antud ja rahuldavaga ka ei lepi, seega otsin edasi. Nüüd on paar lubavat kennelit Soomes ja Rootsis, aga eks näis, mis sealt tuleb, kutsikad alles noored. Väga raske on suvalisel üksiküritajal superhead kutsikat saada ja kui ka pakutakse väidetavalt heade näitajatega kutsikat, siis tekib kahtlus, et miks just mulle? Chihude maailmas liiguvad väga head kutsikad enamasti vaid tutvuste kaudu.
Liisuu- see ei ole ainult chihude maailmas nii. Kaldun arvama, et tegelikult on see nii iga tõuga ja tõsisema kasvatajaga et väga head kutsikad hoitakse enda ligi et näha arengut jne. Mitte nii lubavad siis jaotatakse laiali.
Jehuu, julgen nüüd kuulutuada, et leidsin oma kutsika
Kutsikas tuleb siiski Eestist, tuttaval kasvatajal on kutsikad ja ta pakkus mulle parimat emast. Hind on muidugi krõbe, aga ta lubab mul osade kaupa maksta.
Kutsika nimi on I Love Glamour, sündis 7.07, 1 kõrv hoiab juba kenasti püsti.
Kutsikas tuleb siiski Eestist, tuttaval kasvatajal on kutsikad ja ta pakkus mulle parimat emast. Hind on muidugi krõbe, aga ta lubab mul osade kaupa maksta.
liisuu- Omaklubi kuld
Lahe!liisuu kirjutas:Jehuu, julgen nüüd kuulutuada, et leidsin oma kutsika
Kutsikas käes! Värviks on fawn ja kõrvad on veel teibitud. Kutsikad on ikka jube nunnud ja pontsakad
Koju jõudes panen pildid ka üles.
liisuu- Omaklubi kuld
Vahvad uudised!liisuu kirjutas:Kutsikas käes! Värviks on fawn ja kõrvad on veel teibitud. Kutsikad on ikka jube nunnud ja pontsakad
Teibitud?
Teibitud jah. Teibid on tehtud joogikõrrest ja leokoplastist, hoiavad kõrvu püsti. Eks kõrvad tõusevad ka ise enamasti püsti, aga teibid aitavad paremini näha kõrvade asetust ja koera üldist välimust. Chihudel pole teipimine enamasti hädavajalik, osadel tõugudel jälle peab teipima, et kõrvad seisma hakkaksid (nt kupeeritud koerad).
liisuu- Omaklubi kuld
http://www.uniteddogs.com/et/dog/perfectsweetdreamiloveglamour654/pic/1344778
Siin üks õnnetu pilt Glämmist, pole üldse olnud aega oma kenneli kodukaga tegeleda
Siin üks õnnetu pilt Glämmist, pole üldse olnud aega oma kenneli kodukaga tegeleda
liisuu- Omaklubi kuld
Meie jälle kutsika"triibulised" Salaasi .
Hakkasin mõtlema, et tuuseldasin mõtlematult kutsikaasjad laiali mööda ilma Järgmine tiir hoian kõik alles
Hakkasin mõtlema, et tuuseldasin mõtlematult kutsikaasjad laiali mööda ilma Järgmine tiir hoian kõik alles
Meil hetkel siis käib usin info otsimine ja kasvatajalt uurmine.Plaanis võta selline armas beez või musta valge laiguline prantsuse buldog.Kuid kuna selle saame on alles küsimärgi all kuna uus pesakond peaks tulema äkki sügiseks alles.Ning kas me oma beezi või musta valge laigulise(lehmake) saame ei tea veel.Ei ole suutnud ära otsustada kumba värvi oleme veel kahevahel.
Vahva! Palju õnne teile ette ära Ja lohutuseks- kui beebi käes, siis TÕESTI pole värvil tähtsust. Need suured soojad silmad ja nahisev ninake ja paljas beebikõhuke ja kutsikalõhn ja.... ai ma olen kademannu03 kirjutas:Meil hetkel siis käib usin info otsimine ja kasvatajalt uurmine.Plaanis võta selline armas beez või musta valge laiguline prantsuse buldog.Kuid kuna selle saame on alles küsimärgi all kuna uus pesakond peaks tulema äkki sügiseks alles.Ning kas me oma beezi või musta valge laigulise(lehmake) saame ei tea veel.Ei ole suutnud ära otsustada kumba värvi oleme veel kahevahel.
Mul oli kunagi üks eriline kutsa beez sellepärast tahaks beezi Eks kui kutsikaid näed siis tuleb niikui nii see õige tunne ja tead kohe milline kutsa on see üks ja õige
Nii järgmisest kuust tuleb meie perre pisike preili täpsemalt siis prantsuse buldog
Ja meie koju tuligi pisike preili kel nimeks Harmony ja sedasi me siis teda kutsumegi.Nüüd siis juba 4 kuuseks saanud preilil
Üldiselt ei tee .Ei näri mööblit või muud sellist,aga vahepeal "varastab" lastel mänguasju.Üldiselt hea laps ei saa kurta
Ohsapohsa! Kui nunnu pontsik. Ja tiiger (nagu meie kadunud bokserimamma oli)
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduloomad
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 13