O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui koju tuleb kutsikas

+18
sussidegahobune
Soulshaker
Svetake
pariisitar
muffyns28
anka
Gettukas
mary
Mirhel
-apple-
babyapple
accra
elefant
siq29
liisuu
Iirlane
Cat
HoneyMoon
22 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 Empty Re: Kui koju tuleb kutsikas

Postitamine  HoneyMoon Laup 16 Jan 2010, 14:39

Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 493787 ouh, Liisuu....
Kuna see ei ole ainult minu kutsika teema, võid ka sina panna nüüd kirja müüjapoolsed elamused teemal :"Kui koju tuleb kutsikas". Ehk siis teavad mõned kunagised koerasoovijad ka, kust alustada, mis endale enne selgeks mõelda jne.
No näiteks- enne ülevalpool kribasid mulle, et sina ei müüks inimesele, kes ise lepinguga tuleb... kuigi oli see arusaamatus meil (minu aretaja palus ise lepingut arutada meil), on ju ikkagi hea teada kennelitepoolset vaatenurka ka! Väga hariv ju.

Siis sa võid väga lihtsal moel kirja panna, kuidas käib kennelliidus koera enda nimele kirjutamine (kuigi seda infot saab ka kutsika müüjalt, on ju kena enne mingitki infot omada- EKL kodulehel on pikalt juttu, kuid siia kõike ümber ei kopi. Seal tundus küll keeruline see asi).
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Laup 16 Jan 2010, 15:02

Minu kui müüjapoolne ettekujutus.
Eelõige tahan, et ostja tunneks huvi kutsikate vastu: kas mul on talle üldse pakkuda sobivat, millised on kutsikad (värvid, iseloomud jne jne), kuidas kasvavad.
Ei vasta kirjadele a la "soovin tasuta kutsikat kingiks" (eile just sain sellise meili), "palju kutsikas maksab" (kusjuures üldse ei huvituta kutsikatest endist) või "kas järelmaksuga saab" (ei küsita üldse hinda ega kutsikate kohta). Ma saan aru, et hind on nii kalli tõu puhul oluline, aga no enamvähem mingi summaga peab ju inimene olema selleks ajaks arvestanud, kui üldse jõuab kasvatajaga suhtlemiseni. Isegi kui ostja on äärmiselt hinnatundlik, siis tuleks alustada teisiti, sest enamus kasvatajaid lihtsalt sellistele kirjadele ei vasta.
Alustama peaks sellest, mida soovitakse (näituseks, lemmikuks, värv, sugu, karvatüüp jne), tasuks rääkida oma kogemustest antud tõuga. Samuti võib uurida kasvataja plaanide kohta (kui pole parasjagu pesakonda), millistel tingimustel kutsikad loovutatakse jne. Samuti ei tasu häbeneda hinna küsimist, kui on olemas konkreetne kutsikas (kui mu käest küsiti kutsikate hinda enne poegimist, siis no kuidas ma seda ette teadsin, vastasin, et 9000-30000+, aga mida see huvilisele annab? ma ei tea hetkelgi täpset hinda, kuna ootan hambaid alles).

Lepingust. Vot jah ma ei saanud alguses hästi aru, kuidas selle lepinguga oli, seega my bad Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 142980 Ma ise müün ilmselt EKLi tüüplepinguga, sest seal on olemas kõik vajalik, see kaitseb nii ostjat kui müüjat. Ma teadsin, et osad teevad ise lepinguid, aga no nii rangetest tingimustest pole kuulnudki.
Läbirääkimisi võiks pidada selliste lepingute korral, mis on ostja jaoks liiga piiravad või ranged, tüüplepingu üle pole mu meelest midagi arutada (kui just ostja ise tahab sisse panna mingeid omapoolseid kohustusi).

Kutsika oma nimele regamine on lihtne:
1) kui kutsikas on ostetud Eestist. Lähed EKLi koos tõutunnistuse, ostu-müügilepingu ja 50 eekiga (või saadad postiga). EKLi liikmele maksab 25 eeki.
2) kui kutsikas on ostetud välismaalt export pedigreega. Lähed EKLi koos selle EP ja 350 eekiga. EKLi liikmele 175 eeki.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Laup 16 Jan 2010, 15:13

Supperinfo, aitäh. Oleks ma ka kuskilt sellist head ja lihtsat selgtust lugenud, oleks ilmselt endal lihtsam olnud. Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 547149
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Laup 16 Jan 2010, 15:21

HoneyMoon kirjutas:Supperinfo, aitäh. Oleks ma ka kuskilt sellist head ja lihtsat selgtust lugenud, oleks ilmselt endal lihtsam olnud. Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 547149
Nu ongi. EKLi lehel on see info igal pool laiali ja peab olema ikka väga nutikas, et see omavahel kokku panna Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 141593 Lisaks vastatakse seal meilidele tiguaeglaselt Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 809569
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  -apple- Laup 16 Jan 2010, 15:39

Kõigepealt palju õnne HoneyMoon beebikutsu puhul! Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 966544
Siis veel uurin siit, et meil endil on plaanis kunagi võtta Inglise Buldog.Äkki o siin teadjamad nende aretajate kohta ja hinna kohta. Kunagi vähemasti maksis umbes kutsikas 15 000.- , huvitav mis see hind nüüd on..

Parimat soovides ja beebi uudiseid oodates Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 603747
-apple-
-apple-

Postituste arv : 298

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 16 Jan 2010, 16:01

Õnne Honeymoon!!! Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 537301

Mina olen ka suur kutsade austaja. Mäletan kuidas ootasin, millal meie Bandito koju saaks. Ja seda muret ja hoolt on palju küll. ALguses ei jõua nad ju pikka maad käia, ja nii mul oli mu trennikott koguaeg kaasas, kui Bändu ära väsis, läks ta kotti magama ,pea oli väljas ja toetas mu käele...nii käisime me kõik ostukeskused läbi Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 547149 muidugi Bändul oli halb komme kodus üksinda pahandusi teha... Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 633777
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Laup 16 Jan 2010, 16:17

Tähh õnnesoovijatele!
Meie esimese koera vallutuste hulka kuuluvad muude asjade hulgas-
*paar telekapulti
*mobiililaadija
*natuke mobiili
*kaks riiulitäit raamatuid
*meie abieluvoodi (vedrudeni sõi ikka ära)
*meie magamistoa sein (kipsplaadist läbi kuni palgini kaevas ennast terve diivani ulatuses)
*üks kardin
*üks vaip
*voodikatted
*suuretoa põranda värvkate (tal on selline käppadega "ketramismäng"- oma kõrvade varju püüab...)
....jne.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 16 Jan 2010, 17:11

meil on:

seina nurk
3 voodipesu- augud nurkades
5 paari mehe jalanõusid
üks paar minu jalanõusid
minu suusajope varukas
diivaini väiksed padjad 4tk. nurgad katki
ja kindlasti oli veel midagi

aga meil oli abiks näitusepuur. Panime ta sinna kinni, kui kodust ära läksime. Veekauss oli seal sees. Talle hakkas seal väga meeldima. Kui juba riidesse end panime, läks ta vabatahtlikult puuri. Aga sellega sai tal paljud asjad selgeks. Kui ta 1,5 aastaseks sai, pakkisime puuri kokku. Peale seda on väga harv juhus, kui ta midagi lõhkunud on ja endiselt vajab ta kinnist pesa, nüüd ronib lükandustega kappi ja tõmbab uksed ka kinni Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 Kris-Markuse mänguasjad võivad igalpool vedeleda, neid ta ei puutu..
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Laup 16 Jan 2010, 18:14

Mind on küll õnnistatud mittenärivate koertega. Kutsikana Lotta natuke näkitses juhtmeid, aga ära ei närinud ühtegi. Mingi hetk eelmine suvi tuli tal huvi närimise vastu, natuke näkitses mu jalanõusid, mis õnneks alles jäid, paarist kohast tõmbas tapeeti, aga selle sai kenasti ära parandada ja paarist kohast maitses põrandaliistu. Aga need tuurid läksid üle.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Laup 16 Jan 2010, 18:27

Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 Eks meie oma mõtles ka, et kisub natuke tapeeti.... aga paraku lõuahaare on selline, et kipsplaat ja pool palki jäi ka vahele Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 16 Jan 2010, 19:39

minule j2i liisuu kutsudest pildilt eriti silma blue/tan ehk siis esimene Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 28787
olen umbes kuu vist varsti neid imetlenud netis ja lugenud , aga antud tõug on minu rahakotikesele kallis ja seega piirdun nede imetlemisega seni kuni elu paremaks l2heb Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 228271
toy-terjer on ka tõug mida imetlen Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 28787
liisuu kriba ka ikka vahest kuidas sinu masuurikestel seal l2heb, seniks kuni loovutamiseks l2heb Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 147380

Honeymoon sul siis esimene koer oli p2ris kreisipööra Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
kui mul terjeri ja puudli segu kutsikas toodi siis ta sai vaid tütre sipukad katki n2ritud. muud ta ei teinudki erilist. kutsika eas v2hemalt mitte. Kuid enne teda rotweiler ja kaukaaaslane ei teinud mul p2ttusi aga kahjuks tabas neid kurb saatus Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 173634 rotweiler j2i 3 kuuselt kummaliselt haigeks ja suri 2ra ning suuuuuuuuuuur 6 kuune kaukaaslane aeti maja juures alla ja põgeneti Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 71266
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Laup 16 Jan 2010, 20:15

HoneyMoon kirjutas:Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 Eks meie oma mõtles ka, et kisub natuke tapeeti.... aga paraku lõuahaare on selline, et kipsplaat ja pool palki jäi ka vahele Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 572355 Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 572355 Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 572355
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Laup 16 Jan 2010, 21:34

Ouh, Karizma. Kahju kutsadest. Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 173634 Mis terjeri/puudlisegust sai? Elab teiega?
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 17 Jan 2010, 07:12

tema on täie tervise juures aga paraku mu vanemad võtsid ta enda juurde, kuna neil vana koer suri ära ning sel hetkel olin ma nõus kuna ise elasin siis tallinnas ja majas elas alergik. kuid kui ma tartu tagasi tulin siis nemad teatasid et ei annagi minu nähvitsat tagasi, nemad temaga liialt harjunud Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 ja nii ta jäigi Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 kuid egas temagi on meil karmi asju läbi elanud. teda on korduvalt ka alla aetud, puretud korralikult ja isegi tulistatud Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 725301
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Püh 17 Jan 2010, 13:43

Karizma kirjutas: kuid egas temagi on meil karmi asju läbi elanud. teda on korduvalt ka alla aetud, puretud korralikult ja isegi tulistatud Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 725301
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 93793 no...ja siis sa kaalud veel kääbustõuge nagu chihu.... sellest, ma kardan nii pikaks actioniks ei jaguks.... Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 93793
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Püh 17 Jan 2010, 16:35

Karizma, sa elad ikka eestis? V6i Chicagos?
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 18 Jan 2010, 14:23

Nagu Kiisumari armsasti ütles, beebiriided:
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 2cpayh0
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 Xpo5uf

Koerte riietamist üldjuhul ei poolda aga kuna kutsikas tuleb meile märtsikuus (ja teadupärast siis võib ikka veel väga suur lumi maas olla) ja kutsikal on alguses karv väike, kõhukene puhta paljas alles, siis saab ta endale julgestuseks kampsuni. Nii kui ilm lubab, hakkame käima ilma. Cavalier pidi väga vapper tõug olema ilma suhtes üldjuhul. Nüüd on veel vaja (ilmselt heegeldada) paar "peapaela"- krae moodi võimalikult mittesooja asja, et kõrvad toidukausis ei elaks söömise ajal.
Kasvataja saadab endilselt meile kenasti päevaraporteid (et ikka inimesed suudavad ja viitsivad! Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 547149 ). Tegin ka kutsale oma blogi (et kaugemal olevad ka saaksid vahel meie pilte vaadata ja tegemisi lugeda) aga seda veel siia ei näita. Tühi teine. Ja koera ka nagu veel ju pole Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Esm 18 Jan 2010, 14:30

Vau kui armsad beebiriided. Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 28787 Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 547149 Palju ilusam ja omanäolisem kui loomapoodides müüdavad koerte riided.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Esm 18 Jan 2010, 14:43

Ma ka üldiselt oma koeri ei riieta, aga riided on ikka külmade ilmade jaoks olemas. Samas nüüd talvel nad nagunii ei kannata eriti kaua olla välja-jalad hakkavad külmetama, et ma ei panegi neile riideid selga. Jõuame vaid maja nurgani ja juba peab tagasi tulema.
Mul on olemas ka koertele kudumise raamat. Olen mõned kampsunid ka kudunud. Kutsikatele ilmselt koon ka kaasa andmiseks kampsunid.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 18 Jan 2010, 15:03

Liisuu- chihudega kergem jah veidi- nad ei peagi nii palju liikuma. Cavalier aga vajab regulaarset trenni. Et õuest me ei pääse. (ütleb täielik ilmavihkaja :P ).
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 400796
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 18 Jan 2010, 15:23

HoneyMoon kirjutas:
Karizma kirjutas: kuid egas temagi on meil karmi asju läbi elanud. teda on korduvalt ka alla aetud, puretud korralikult ja isegi tulistatud Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 725301
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 93793 no...ja siis sa kaalud veel kääbustõuge nagu chihu.... sellest, ma kardan nii pikaks actioniks ei jaguks.... Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 93793

ma pakun et chihuahua ei veeda suurema p2evast õues Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600 mul see mis vanemad võtsid 2ra minult elab maal ju ja seal lastakse koeral praktiliselt terve p2eva v2ljas ringi kapata. ja maal ta ongi igasugust õudust üle elanud.
Kuid kui ma elasin veel eksiga koos siis ta võttis ka vahest enda juurde maale teda kaasa kui k2is seal ja seal ta vudis paar korda perekoera sabas naabri maa peale jooksma ja see haaras kohe püssi ja kukkus kõmmutama Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 725301
Linnas elades ei olnud tal kunagi miskit viga Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 866508
ja chihuahuat tahaks ikka enda juurde linna. või siis toy-terjer. nad on nii lahedad lihtsalt ja nendega on maru kerge kuhugi liikuda ka. Pisikesse mugavasse kotti ja keegi ei saa midagi öelda Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Esm 18 Jan 2010, 15:53

HoneyMoon kirjutas:Liisuu- chihudega kergem jah veidi- nad ei peagi nii palju liikuma. Cavalier aga vajab regulaarset trenni. Et õuest me ei pääse. (ütleb täielik ilmavihkaja :P ).
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 400796
Teil ilmselt on vaja poriste ilmade jaoks ka kombekat, karva pärast just Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 824600
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Gettukas Kolm 20 Jan 2010, 00:52

Meie tõime ka endale koju väikse kutsika.
Meie kallis Siberi Husky Dizel:
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 Dizel007
Tal erinevat värvi silmad:
Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 Dizel008

Ta oskab eduliselt teha pahandusi , aga samas poeb kaissu nagu väike Beebi.
Olen nii kaua teda oodanud ja soov on olnud suur ning lõpuks on ta meiega Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 493787 Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 493787
Gettukas
Gettukas

Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Kolm 20 Jan 2010, 09:17

Oi kui ilus koer Gettukas!!! Nii armas!
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Kolm 20 Jan 2010, 09:36

Jestas kui nunnu! Mulle on Huskyd alati meeldinud, just välimuse pärast ja selle pärast, et neid peab hästi palju väljas jooksutama (mulle nii meeldib koeraga koos kilomeetreid mõõta). Üldse kelgukoerad on ilusad. Kui koju tuleb kutsikas - Page 2 400796
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content