O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata!

+5
Pärlike
Tipu
Iirlane
babyapple
tirtzzz
9 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 Empty Re: Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata!

Postitamine  imeline Laup 19 Dets 2009, 09:42

Andromache...mina tahaks neid musti rippuvaid millel on roosa süda.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 Empty Re: Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata!

Postitamine  pincel Laup 19 Dets 2009, 13:24

babyapple kirjutas:Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 Img5904i

Kõrvarõngad käsitööhelemstest, vol 2
Hind:60 eek

Kui Tipu need siniste kividega ikka kindlasti ära võtab, siis ma tahaksin neid endale.
pincel
pincel
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 19 Dets 2009, 19:37

Imeline - südametega kõrvarõngad on sinu!

Neid lillasid, mida Elen tahtis, on võimalik veel teha, kui soovijaid leidub!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Püh 20 Dets 2009, 00:07

Pincel, kirjud kõrvarõngad kuuluvad sulle! Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 477110
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 21 Dets 2009, 13:02

aga mina nägin täna Omaklubi unenägu Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ma nägin, et olime kokkutulekul ja Andromache teatas, et oleme ehtemüügiga 4000 krooni kogunud Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 514754 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 514754 .
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Esm 21 Dets 2009, 14:29

Thelma kirjutas:aga mina nägin täna Omaklubi unenägu Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ma nägin, et olime kokkutulekul ja Andromache teatas, et oleme ehtemüügiga 4000 krooni kogunud Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 514754 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 514754 .

Oii, kui hea unenägu! Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 406197
Ma muide nägin ka täna Adndromache-t unes. Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 28787
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 21 Dets 2009, 14:53

Babyapple - kui kirjamusta kannatab, siis lao aga lagedale, mida ma seal su unenäos tegin Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 908786

Kahjuks on 4000.- veel väga kauge unistus. Vaatasin just oma konto üle ja praeguseks hetkeks oleme kogunud 370.-. Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 147380

Ostma-ostma, naised, et Thelma unenägu täide läheks!!!!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Esm 21 Dets 2009, 15:15

Andromache tegin just Babyapple kõrvakate eest ka ülekande ära 70.- kuna soovisin hõbekonkse :lumepall:
Aga mina nägin eelmisel nädalal Babyapple'it unes Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 943116
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Esm 21 Dets 2009, 15:58

Kuulge, siin läheb täitsa põnevaks! Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600
Mida ma sinu unenäos tegin, Tipu? Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 514754

Andromache, minu unenäos pidime sinuga koos Tartu Ülikooli mingile meditsiinilisele konverentsile sõitma. Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 824600
Ja järgmine hetk olime sinu ema juures Maarjamäel, kus ma imetlesin sinu ema marjapõõsaid. Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 685330
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Esm 21 Dets 2009, 20:25

Peale ärkamist oli mul kõik selgelt meeles, aga tänaseks enam eriti ei mäleta :muie: Oleksin pidanud kohe rääkima. Igatahes on mul meeles selline positiivne ja sõbralik õhkkond ja midagi oli tegemist ka ehetega Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 329369
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 21 Dets 2009, 22:58

babyapple, sain sinu saadetud järjehoidja kätte Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 61639 Suured tänud ka jõulukaardi ja -soovide eest!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 22 Dets 2009, 01:48

Pärlike kirjutas:babyapple, sain sinu saadetud järjehoidja kätte Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 61639 Suured tänud ka jõulukaardi ja -soovide eest!

Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 68116 Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 954353
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 22 Dets 2009, 01:50

Tipu kirjutas:Peale ärkamist oli mul kõik selgelt meeles, aga tänaseks enam eriti ei mäleta Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 97677 Oleksin pidanud kohe rääkima. Igatahes on mul meeles selline positiivne ja sõbralik õhkkond ja midagi oli tegemist ka ehetega Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 329369

Peaasi, et kõik positiivne. Muud ma ei sooovi. Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 568926
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 28 Dets 2009, 10:34

Tegin täna väikese vahekokkuvõtte - oleme kogunud 690.-.

Kuna heategevuslik laat kestab 10. jaanuarini, siis on veel aega isetehtud asju siia teemasse müügile lisada ja muidugi ka osta!

Thelma unenäos ennustatud 4000.- on siiski veel üsna palju puudu, nii et andke nüüd tuld!!!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 10 Jan 2010, 10:29

Tänasega lõppesid meie heategevuslikud laadad.
Kokku kogusime 730.-, mille kandsin Tallinna Naiste Kriisikodu arvele.

Tänan kõiki käsitöömeisterid osalemast ja kõiki ostjaid, kes heategevuslikult laadalt midagi ostsid!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Püh 10 Jan 2010, 12:49

Väikseks abiks ikka Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 547149
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Püh 10 Jan 2010, 14:12

Väga tubli tulemus! Ehtemeistrite jõuluheategevus - aidake meil aidata! - Page 2 547149
Ma panen siis teema lukku.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics