O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime?

+11
riinu83
mereliilia
maszke
naxy
minake
armsake
Cat
anka
Soulshaker
muffyns28
Pärlike
15 posters

Go down

Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? Empty Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime?

Postitamine  Pärlike Nelj 03 Dets 2009, 18:23

Meie kanname ühist, mehe, perekonnanime. Kuidagi lapsest saati mulle loomulik tundunud, et võtan kunagi mehe nime, ehkki ei pea ka teistsugust varianti imelikuks.

Viimati muutis seda Pärlike (Nelj 03 Dets 2009, 20:49). Kokku muudetud 1 kord
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? Empty Re: Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime?

Postitamine  muffyns28 Nelj 03 Dets 2009, 18:45

Meie kanname ka ühtset,mehe ,perekonnanime.See teeb ju peres õige nn perekonna!!! On loomulik asjade käik aga ka teistsugused varijandid pole pahad.Kui mehel vene nimi,mida ei taha ja mees nõus sinu oma võtma jne ...... neid variante on mitmeid Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 756483

Viimati muutis seda muffyns28 (Nelj 03 Dets 2009, 19:09). Kokku muudetud 1 kord
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? Empty Re: Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime?

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Dets 2009, 18:53

Me sellepärast abiellusimegi, et ühise nime alla saada perekond.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Nelj 03 Dets 2009, 20:46

Soulshaker kirjutas:Me sellepärast abiellusimegi, et ühise nime alla saada perekond.

sama siin - meie ka sellepärast abiellusimegi, et ühte nime kanda.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 03 Dets 2009, 20:47

Mul mees ei andnud valikutki Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Nelj 03 Dets 2009, 20:50

Minu jaoks oli just oluline, et perekonnana kanname ühist perekonnanime Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 547149 Minu jaoks oligi see häiriv, et mees ja laps olid ühe nimega, aga mina teisega. Nüüd on mul hea meel, et kõik oleme ühe nimega Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Reede 04 Dets 2009, 21:47

Meil ka ühine perenimi poleks muudmoodi see asi läbi läinudki Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 547149
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 08 Dets 2009, 09:36

Meil ka ühine perekonnanimi ... ehk siis mehe oma ... sest muud varianti ei lastud validagi. Ja selline variant mulle ka ei meeldi kus näiteks naine jätab alles oma perekonnanime ja võtab ka mehe oma. Nimi võiks olla lihtne ja mitte väga pikk. Aga see ainult minu arvamus.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 29 Dets 2009, 11:31

Meil ka ühine perekonnanimi (mehe oma).
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Teis 29 Dets 2009, 15:12

No ma siis esindan seda poolsust, kel erinevad nimed Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600 Segadust sellega on nati olnud aga pole hullu. Algul oli ikka plaan dokumendid lõpuks korda ajada, et saaks olla ühe nimega aga nüüd oleme mõlemad harjunud ja ma hakkan juba kahtlema, kas seda toimingut ette võtangi .
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mereliilia Teis 29 Dets 2009, 15:23

Kanname ühist perekonnanime. Mees polnud nõus minu oma võtma ehkki minu oma oli mõnusalt lihtne ja arusaadav. Praegust perekonnanime küsitakse alati mitukorda üle ja see hakkab pika peale marru ajama. Reisidel olen ka olnud jumal teab, mis nimega Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
Mehe perekonnanimi on Eestis see eest väga vähe levinud Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
mereliilia
mereliilia

Postituste arv : 29
Registration date : 03/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 29 Dets 2009, 15:32

meil abikaasaga erinevad perekonna nimed.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  riinu83 Teis 29 Dets 2009, 15:38

mereliilia kirjutas:Kanname ühist perekonnanime. Mees polnud nõus minu oma võtma ehkki minu oma oli mõnusalt lihtne ja arusaadav. Praegust perekonnanime küsitakse alati mitukorda üle ja see hakkab pika peale marru ajama. Reisidel olen ka olnud jumal teab, mis nimega Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
Mehe perekonnanimi on Eestis see eest väga vähe levinud Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600

Minul oli enne abiellumist väga vähe levinud nimi (kõik selle nimega on mu sugulased) ja pidin koguaeg seletame, mismoodi seda kirjutatakse. Ma olin nii õnnelik, kui lihtsa nime sain Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600 Ainuke kurb asi on, see, et ma pole enam ainulaadne - uus nimi on üks levinumaid ja mul on päris mitu nimekaimu
riinu83
riinu83
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 305
Registration date : 22/05/2009

http://riin-meisterdab.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Teis 29 Dets 2009, 16:23

Mul on aga kaks perekonnanime .
Lihtsalt ei suut loobuda oma nimest ja nüüd kui vaja kirjutada nimi siis kirjutan romaani :Laie52: .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Teis 29 Dets 2009, 16:36

Mul ka mehe nimi.Tundub loomulik abielludes ikka mehe nimi v6tta.
Poole lyhem ka . Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Teis 29 Dets 2009, 17:31

Ikka ühist nime (mehe oma), see üldse asja mõte oligi Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 147380 Liitnimi ei ole minu jaoks Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 329369 Ennem oli mul ilus, kuid Eestis suht levinud nimi. Nüüd on selline, mida kannavad ainult umbes 20 inimest Eestis Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 524825
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Kolm 09 Märts 2011, 23:59

Selle asjaga on nüüd nii meie puhul, et nagu on sama nimi ja ei ole ka Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 147380 Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis algul mees tahtis minu perekonnanime...ütlesin siis kõva häälega selle nime välja ja me mehega hakkasime mõlemad naerma Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 296785 See lihtsalt üldse ei sobinud kohe...Nii jäi ikka mehe nimi. Aga kuna mees pole rahvuselt üldsegi mitte eestlane, siis on meil: mehel, minul ja lastel(tüdrukutel siis) erineva kirjapildiga, aga siiski ühe perenimega nimed. Nii segane jutt sai....aga asi ongi nii ja siinkandis enam keegi selle üle ei imesta ning ma ei pea õnneks koguaeg üle kordama, et miks meil sedasi on. Abielupaarid, kas kannate ühte perekonnanime? 824600
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics