O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lastemood - kellele ja milleks?

+8
Soulshaker
imeline
Pärlike
armsake
tirtzzz
Cat
Iirlane
naxy
12 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Lastemood - kellele ja milleks? - Page 2 Empty Re: Lastemood - kellele ja milleks?

Postitamine  bostonyx Esm 07 Dets 2009, 16:57

Jalatsitest olen ostnud Eccod, Vikingid, Kuomad ja see talv Vincent. Riided peavad minu jaoks olema kvaliteetsed ja lapsel mugavad seljas.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Lastemood - kellele ja milleks? - Page 2 Empty Re: Lastemood - kellele ja milleks?

Postitamine  HoneyMoon Esm 07 Dets 2009, 17:05

Kuna liigume vähe, siis päris firmakaid kätte ei saagi. Ja ilmselt ei ostaks ka neid kõige-kõige kallimaid. Kasvavad nii ruttu välja. Plikale kleitide peale olen patustanud küll, varem olid tal kõik Lotteriided, nüüd juba mõned HelloKitty omad ka. Meil tuli lõunakeskusesse see ****HK pood nüüd ju..nagu nuhtlus, ma ütlen!
Nexti riided väga meeldivad. Unisex ja plikade omad. Esimese eluaasta kraamist oli plikal suur osa Next. Poisiga....polegi nagu midagi võtta kuskilt Lastemood - kellele ja milleks? - Page 2 441331
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Lastemood - kellele ja milleks? - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 17:38

Eks see Hello Kitty ole paljude lapsevanemate peavalu ... kahjuks jah tuli see Lõunakeskusesse ... kuid ütlen ausalt, et sealt pole küll miskit eriti võtta. Samas olen märganud, et ka teised poed on hakanud Lõunakas müüma Hello Kitty riideid lastele. Ise olen näinud Takkos ja Seppäläs.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 07 Dets 2009, 20:04

Mina mõtlesin ka et lähen ka lõunakasse seda HK poodi kaema, aga õde ütles, et see pidi jube pisike olema:D
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics