O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lastemood - kellele ja milleks?

+8
Soulshaker
imeline
Pärlike
armsake
tirtzzz
Cat
Iirlane
naxy
12 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Lastemood - kellele ja milleks? Empty Lastemood - kellele ja milleks?

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 10:10

Kas teie riietaksite oma pisikesi vastavalt moe suundadele? Kas lastemood on loodud ikka laste jaoks või rohkem emmedele - kes tahaksid et lapsed moekalt riides käiksid?

Mina isiklikult leian, et kuni aastast last pole väga mõtet erinevate moeröögatustega piinata. See aga ei tähenda seda et laps peaks koledalt riides olema vaid pigem seda, et kõndiva lapse seljas on "mood" efektsemalt näha kui lamava või istuva lapse seljas.

Tihtipeale jääb mulje et lastemood pigem emmede jaoks mõeldud! Sest neile kes ise veel valida ei oska valivad ju emmed riided ja täpselt sellised mis neile endile meeldivad. Alati ei pruugi need moekad asjad aga mugavad olla. Mina püüan ise võimalikult mugavaid riideid lapsele valida ... et ta tunneks ennast neis hästi aga samas oleks ka ilus.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Lastemood - kellele ja milleks? Empty Re: Lastemood - kellele ja milleks?

Postitamine  Iirlane Nelj 03 Dets 2009, 15:31

Laste moel on samahea minek kui naiste moel ja t6esti on see rohkem ju emmedele m6eldud.

Mu arust on ka kurb vaadata nukulikult ehitud váikesi lapsi ,kes oma uhketes riietes isegi liigutada ei saa.
On ju taiesti olemas ka ilusaid ja mugavaid riideid.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 03 Dets 2009, 15:40

Ma püüan ikka hoida enda laste riideid kuskil keskel. Et oleks ilus ja tänapäevane, aga samas mugav.

Eluski ei hakka oma kolmesele kontsakingi jalga toppima, olgugi et "kõigi tittede moeikoon" Suri Cruise neid kannab Lastemood - kellele ja milleks? 824600

Mõned sellised ebapraktilised aga ilusad asjad ikka on ka - käiteks pehmest riidest karvaäärega ja tikanditega mantel. Aga seda kannab laps siis, kui ta on kleidiga ja on lihtsalt uksest ukseni autosõit. Mänguväljakule ma selliste ebapraktiliste riietega lapsi kindlasti ei vii.

Ma pole enda tutvusringkonnas ühelgi lapsel näinud mingeid ebamugavaid moeröögatusi seljas. Lastemood - kellele ja milleks? 756483 No kleidikesed ja teksad pole alla-aastastel muidugi sama mugavad kui pehmed püksid, aga ega need nii hullud ka pole, et neid kandes liigutada ja mängida ei saa.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 03 Dets 2009, 15:43

Mina isiklikult ei ole nàinud selliseid riideid, milles lastel halb olla oleks Lastemood - kellele ja milleks? 756483 Ise oleksin kandnud lapsena iga pàev printsessikleiti. Ja oma lapsi ei saada ka dressides tànavale. Aga tànavapildis on nàha sageli lapsi, kes kannavad triiksàrki kampsuni all isegi pùhapàeval ja lùhikesi 60'ndate poiste pôlvpùksi talvel.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 15:44

Mulle meeldib ka oma last ilusasti riidesse panna Lastemood - kellele ja milleks? 824600 Kodus on ta loomulikult body ja dressipükstega (mugavalt riides), aga kui välja läheme või kui meile külalised tulevad, siis ma panen Amandale kleidi või muud piduriided selga Lastemood - kellele ja milleks? 848853 Ma ei pea neid riideid moekateks, aga mulle meeldib, kui pisike tüdruk on kleidis, viks ja viisakas Lastemood - kellele ja milleks? 83899 PS! Need riided on väga mõnusad ja mugavad, ei ostaks oma lapsele riideeset mis tundub ebamugav!
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Nelj 03 Dets 2009, 15:51

Tirtzzz- meil suht samamoodi, kodus tavaliste riietega ja külla minnes või kui külalised tulevad, siis kleidu või seelik või miskit ilusamat.
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Lastemood - kellele ja milleks? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 03 Dets 2009, 16:13

Imiku ja koduse elu puhul ei pööra absoluutselt tähelepanu, aga nii paariaastastele tirtsukestele olen küll jooksvate hooaegade vältel superlahedaid aju näinud ja eks ikka üht-teist tahaks oma tütrele ka hankida, kui ta pisut vanem on ja siis ka mood minu silmis "ilus" juhtub olema.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 03 Dets 2009, 22:00

ma olen näinud kuidas lasteaias 3a tydrukul olid kontsaga saapad ja pikk kitsas seelik ning suure karvase kraega kitsas lyhike tagi.
Vaene laps liikus nagu jaapani geisha, ei saanud teistele jargi joosta ja karvad olid koguaeg suus.
Nii kahju oli lapsest,kelle ema arvas et ta 3a tytar peaks riietuma samamoodi nagu tema. Lastemood - kellele ja milleks? 441331
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Nelj 03 Dets 2009, 22:10

Mina olen see imelik, kes pöörab päris palju tähelepanu lapse riietusele. Eriti hulluks läksin muidugi Emmaga. :10:
Mulle meeldib, et Emmal on jope asemel mantel ja ilusad viksid ja viisakad saapad mis mantliga passivad. Ta ei tunne ennast neis ebamugavalt. Loomulikult ei paneks ma iialgi midagi ebamugavat lapsele selga. Ka pööran ma tähelepanu värvidele ja nende kokkusobivusele. Mulle meeldib toon-toonis. :10:
Las ta olla mu armas beebinukukene keda mul kunagi ei olnud. :whist:
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 03 Dets 2009, 22:17

Imeline mulle ka.
Ma eeelistan ka tytrel jope asemel seljas naha villasest riidest mantlit ja Alex kannab viisakat vateeritud jakki.
Ning Alexi synnaks ostsin talle musta sargi-lipsu ja valgete pykste juurde isegi mustad sokid. Lastemood - kellele ja milleks? 848853

Aga ma alati vaatan riideid ostes, et lapsel kindlalt mugav oleks.
See on tahtsam kui moekus.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 04 Dets 2009, 09:57

Ei vaidlegi selle vastu, et lapsed võiksid kenad ja nunnud välja näha aga üle siiski ei maksa pingutada. Ise tahan ka et tütreke ilus välja näeks. Ega keegi meist ju ei tahaks lapsele ebamugavust tekitada ... vähemalt ma arvan nii.

Kord juhtusin televiisorist nägema mingit saadet kus väikesed tüdrukud võistlesid vist iluduskuninganna tiitlile. Ja oh seda õudust mida siis emad sundisid oma tütrekesi selle nimel läbi elama. Alla 10 aastased olid tugevalt meigitud ... kogu aeg olid lastel rangelt juuksed soengus. Pidid riides käima nagu nukud ... liivakastis mängimisest ei tasunud neil ka unistada. Minu arvates oli see täiesti kohutav mida need lapsed labi pidid elama. Mina ei sunniks oma tütart kunagi midagi säärast tegema mida ta ise ei taha.

Ei kujuta tegelikult sellist elu ettegi, et laps peab päevast päeva elama mingi iludusvõistluse nimel ... kogu aeg nägema välja kui iluduskuninganna.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 04 Dets 2009, 10:14

Mina oma lapse riietuses moesuundasid ei jälgi. Panen ta nendesse riietesse mis on armsad ja mugavad Lastemood - kellele ja milleks? 633777 Aga ma ikka vaatan väga hoolega, mis ma oma lapsele selga panen, kõik ei kõlba ka. Klouniks pole nõus ma oma last riietama.

Kodus ta tavaliselt kleidikestega ringi ei rooma, meil põrandad suht jahedad. Kleidid suurem osa ikka peo jaoks.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 04 Dets 2009, 10:20

See Suri Cruise teema on viimasel ajal väga aktuaalne.
Ma usun, et asi on tema puhul lihtsalt vanemate järeleandmises.
Minu õde sai ka 3 aastaselt esimesed kontsad sest ta lihtsalt nii tohutult tahtis neid.
Ja kui lubataks siis ta käiks vist koguaeg konts all ringi.
Ema mul näiteks pole üldse mingi kontsa inimene nii, et ei tea kust tal see hullus tulnud on Lastemood - kellele ja milleks? 143773
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 04 Dets 2009, 14:52

Käisin täna Lõunakeskuses ja avastasin, et sinna tuleb üks laste trendiriiete kauplus, mis avatakse 12.12.2009. Näis mida põnevat siis sealt ka leida võib.

Millistest kauplustest tavalisest ostate oma lastele riideid? Kas eelistate midagi kindlat?

Mina isiklikult mingi kindla brändi/poe austaja pole ja ostan parajasti sealt kus midagi põnevat ja ilusat näen. Viimati ostsin tütrele printsessi sametise seeliku ja muumi roosa pluusi Lindexist ja Hello Kitty pluusi Takkost.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 04 Dets 2009, 16:25

Nõustun eespool kõnelejatega, et peamine on see, et laps end riietes hästi ja mugavalt tunneks. Samas meeldivad ka mulle ilusad riided. Olen suur Hello Kitty fänn, mul endalg üks selline särk:)
Mul vennanaine on selline, kes ostab pojale firmariideid( nike, adidas jm) just märgi pärast, aga mina ei näe selles erilist mõtet. See on rohkem teistele näitamiseks. Lapsed kasvavad nii ruttu nendest välja. Mina ei aja mingit firmamärki taga, peaasi et on armas ja mugav. Kui laps kõndima hakkab, siis jalanõusid eelistaksin vist ka firma omasid, sest need vastupidavamad.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 04 Dets 2009, 16:48

Kas keegi veel Hello Kitty fänn? Tunnistan et meil ikka mõned hello kitty asjad on. Need päris ilusad aga ka suhteliselt kallid.

Millised laste firmajalatseid eelistate? Kuna pole veel ise kõndiva lapse jalatsitega kokku puutunud siis äkki kellelgi häid soovitusi ... mida tulevikus vaja läheks?
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 04 Dets 2009, 18:37

Kahjuks või õnneks on mul poiss, eelkõige valin riideid praktilisuse järgi.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 09:56

Mirjam30 kirjutas:Kahjuks või õnneks on mul poiss, eelkõige valin riideid praktilisuse järgi.

Kas vahel tunned, et poisile riideid raskem valida kui tüdrukule? Noh isegi lasteasjade poes jääb tunne, et tüdrukutele mitu korda rohkem riideid kui poistele. Seega jõudu emmedele kellel pojad ... usun, et riiete ostmisel tuleb rohkem vaeva näha ... või mida arvad Mirjam30?
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 06 Dets 2009, 11:27

Meil on ikka paras ports firmariideid ka, aga neid ma ostan soodukatega v8i siis saame kingiks. Mind see firmam2rk tegelikult ei huvita, lihtsalt firmariided on tihtipeale v2ga ilusad ja v2ga heast kvaliteedist. Mu laps kandis eelmine suvi kahte Ralph Laureni kleiti vist ylep2eviti ja ikka nad n2evad uhiuued v2lja, samas kui ostsin eelmine kuu Lindexist armsa body ja peale 4 korda olid varrukad t2iesti v2lja veninud. No v8ibolla mul ei vedanud, aga see lihtsalt viimase aja n2ide Lastemood - kellele ja milleks? 866508 Isiklikult mulle v2ga meeldivad H&M'i lasteriided, hea hind ja n2evad v2ga ilusad v2lja ning kvaliteet on ka Lastemood - kellele ja milleks? 547149
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 06 Dets 2009, 11:39

Minu vàiksem poiss kàib venna vanade riietega pluss siis nendega mis kingitud on Lastemood - kellele ja milleks? 97677 Sùnniks ostsin ikka ka talle aga vanem poiss kannab palju firmariideid, A&G ja H&M riietest ei leia ma midagi ja àmblikmehe ja muude tegelastega riided mulle ei meeldi. Seetôttu paraku peab maksma natuke rohkem aga saab ka korralikuma kauba, sama asi kingadega. Poiste riidevalik on jah natuke kesine muidu, nôustun tàiesti. Aga midagi ikka leiab ônneks
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 11:41

pariisitar kirjutas:Meil on ikka paras ports firmariideid ka, aga neid ma ostan soodukatega v8i siis saame kingiks. Mind see firmam2rk tegelikult ei huvita, lihtsalt firmariided on tihtipeale v2ga ilusad ja v2ga heast kvaliteedist. Mu laps kandis eelmine suvi kahte Ralph Laureni kleiti vist ylep2eviti ja ikka nad n2evad uhiuued v2lja, samas kui ostsin eelmine kuu Lindexist armsa body ja peale 4 korda olid varrukad t2iesti v2lja veninud. No v8ibolla mul ei vedanud, aga see lihtsalt viimase aja n2ide Lastemood - kellele ja milleks? 143773 Isiklikult mulle v2ga meeldivad H&M'i lasteriided, hea hind ja n2evad v2ga ilusad v2lja ning kvaliteet on ka Lastemood - kellele ja milleks? 547149

Mulle ka meeldivad H&M lasteriided.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 06 Dets 2009, 11:52

Cat kirjutas:Minu vàiksem poiss kàib venna vanade riietega pluss siis nendega mis kingitud on Lastemood - kellele ja milleks? 97677 Sùnniks ostsin ikka ka talle aga vanem poiss kannab palju firmariideid, A&G ja H&M riietest ei leia ma midagi ja àmblikmehe ja muude tegelastega riided mulle ei meeldi. Seetôttu paraku peab maksma natuke rohkem aga saab ka korralikuma kauba, sama asi kingadega. Poiste riidevalik on jah natuke kesine muidu, nôustun tàiesti. Aga midagi ikka leiab ônneks

Tead, iga kord, kui ma yritan H&M'ist midagi poistele kingiks leida, siis no mitte kunagi pole midagi valida Lastemood - kellele ja milleks? 441331 T2itsa mystika kuidas nad vaid tydrukutele panustavad.
Kingade hinnast ma yldse ei r22gi Lastemood - kellele ja milleks? 427127
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 06 Dets 2009, 11:57

Ma ju rààgin, et tùdrukutele vist leidub riideid igalpool, ikka roosa kleit ja ilus aga poistele Lastemood - kellele ja milleks? 329369 !?
Mulle isiklikult meeldib meremehestiil, st need marine pusad sinisevalge triibulised, meil on kogu garderoob peaaegu triibuline.
Aa ja siis ma tellin ka babywalz.com, sealt saab ilusaid riideid
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Püh 06 Dets 2009, 13:21

Ma eelistan Nexti riideid ,sest seal on vaga armsaid asju nii tydrukutele kui poistele.
Ja nexti jalatsid olid ainukesed ,mis mu poisile jalga laksid ja ka jalas seisavad. Lastemood - kellele ja milleks? 547149
Samuti ostan Primarki asju, kus hind on pool nexti omast.
No ja mujalt ka muidugi.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 15:37

Tundub, et igalpool mujal on ikka parem lasteriiete ja jalatsite valik kui Eestis. Seega tulebki emmedel rohkem vaeva näha, et lapsele ilusaid riideid saada.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

- Similar topics