O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ilusad rasedate riided

+9
enny
mary
Tipu
pariisitar
imeline
Cat
Pärlike
armsake
Soulshaker
13 posters

Go down

Ilusad rasedate riided Empty Ilusad rasedate riided

Postitamine  Soulshaker Laup 28 Nov 2009, 23:39

Kust olete ostnud/plaanite osta endale riideid raseduse ajaks?

Mul mõistus täitsa otsas.
Minu arust kui ma rase pole siis näen kõikjal ilusaid rasedaid ja rasedate riideid aga kui ise rase olen siis pole kaubanduses midagi saada.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Ilusad rasedate riided Empty Re: Ilusad rasedate riided

Postitamine  armsake Laup 28 Nov 2009, 23:42

Mina olen ostnud Lindexist näiteks (rasedapüksid ja 2 kleiti). Muidu kandsin suht lõpuni oma riideid, juurde võtsin kokku 10-11kg ja ainult kõhust, sain kanda oma riideid Ilusad rasedate riided 547149
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Ilusad rasedate riided Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Laup 28 Nov 2009, 23:46

Oh ma unistan ka sellest, et saaksin kanda vaid oma riideid.
Minu arust pole Lindexis üldse ilusaid asju. Kõik on mingi ekstra suurtele.
Ainult pesu olen sealt leidnud.
Mothercares on kataloogis igasugu ilusaid asju aga poes pole muffigi Ilusad rasedate riided 441331
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 29 Nov 2009, 00:12

Mina ka pole ilusaid (ja mulle rahaliselt ka sobivaid) asju eriti kusagilt leidnud (no liiga palju on maitsetuid, lausa koledaid, asju rasedatele minu arvates :kaola: ). Häid pükse (mõningaid muid asju ka, aga pükstega on minu arvates raseduse ajal alati raskeim olukord) olen saanud tegelikult peamiselt õemehe käest, kes on need kunagi vastavatest poest leidnud või koguni kaltsukast saanud (mu hetkelemmikud on leitud Elva kaltsukast). Ülemise otsaga on kergem - ostan nii palju, kui võimalik, tavapoodidest tavalisest number-paar suuremad rõivad.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 29 Nov 2009, 12:09

Mina tellisin siit: http://www.seraphine.fr/ . See prantsuse keelne ainult Ilusad rasedate riided 848853 Nii, et see vist sind suurt ei aita
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Püh 29 Nov 2009, 12:37

Mina ostsin palju asju H&Mist. Neid saab vahendajate kaudu ka Eesti tellida. ZARAst ostsin ka.
Tuunikaid mis rasedatele lähevad on tegelt palju ka tavapoodides, aga pükstega oli just jama.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 29 Nov 2009, 13:01

Mina sain ka H&M'ist mitu paari pykse ja seelikuid. Hinna poolest on ka t2iesti sobiv Ilusad rasedate riided 547149
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Püh 29 Nov 2009, 21:06

Mina sain oma lemmikud rasedapüksid Ülemiste A&Gst. Seal on spets rasedate nurk olemas. Mama-Licious firmamärk :muie: Pole nüüd seal käinud ja ei tea, mis valik seal hetkel on. Ehk saab siit miskit aimu www.mama-licious.com
Mothercarest ei saanud ma mitte kunagi mitte midagi, nii koledad asjad olid minu meelest, sama ka Kaubamaja rasedate riietega :iconnet: Kohutavad värvid ja lõiked Ilusad rasedate riided 998953 Ja hinnad olid ka ülepaisutatud muidugi Ilusad rasedate riided 809569
Palju särke ja toppe sain mina Reservedist Ilusad rasedate riided 547149 Kõhuosa kenasti venis järgi ja nägid väga head välja kah :yes2: Paar asja sain Stockmannist kah. Tuleb lihtsalt õigeid lõikeid otsida Ilusad rasedate riided 61899
Aa ja muidugi kandsin suvel ka palju retuuse. Kui lõpuks kumm pitsitama hakkas, võtsin selle välja ja põimisin laia paela läbi. Siis sain reguleerida vastavalt vajadusele Ilusad rasedate riided 633777
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Püh 29 Nov 2009, 22:04

Mina ostsin ka Ülemiste A&G-st paar rasedate pluusi, päris kenad olid. Väga kenad teksad sain Mothercare'ist ja see oli ka ainuke koht, kus tookord üldse normaalse välimusega rasedate teksaseid saada oli. Reservedist ostsin ka pluusisid, mis kõhuga sobisid ja mida hiljemgi edasi kanda sain, sealt sain omale ka hästi kena poolmantli (millega mul aga praegu ei ole aga midagi teha, kuna ma rasedana olin ka mujalt ikka juurde võtnud, praegu ma upun sellesse mantlisse). Ja veel oli üks rasedate ja beebitarvete pood Sõpruse pst-l, kust leidsin kah paar kleiti ja pluusit, Bembi oli poe nimi vist. Ilusad rasedate riided 756483 Aga Lindexis ei olnud enam eelmisel sügiselgi rasedate osakonda ja teised extra large riided olid juba liiast ega kõlvanud kuskile. Aga nüüd ma sattusin Ülemiste Lindexisse ja päris kena uus kollektsioon oli, palju tuunikaid ning kleidikesi, mis sobib ka rasedatele. Promod on ka muidu selline tore pood, kus igasugu kleidikesi ja tuunikaid müüakse. Kaupsis on totaalselt ülehinnatud ja suht mõttetud rasedate riided.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 16 Dets 2009, 21:31

Mina sain enamus riideid Soomest kirbukatelt. Siis Soomes käisin veel H&M poes, kus oli ka palju palju ilusaid asju. Aga Tartus käisin seal Aleksandri tänava poes (2 in 1), sealt sain ka paar asja. Siis veel Viljandis Roberto poes on super ilusad asjad (need muidugi avastasin alles suht lõpus) ja hind on palju soodsam, kui seal Tartu poes.
Kui keegi otsib ilusaid imetamisrinnahoidjaid, siis neid leiab www.elegante.ee. Ma olen üks neist, kes tahaks ennast ka naiselikult tunda...sest muidu need imetamisrinnahoidjad on nagu ma ei tea misasjad.
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Kolm 16 Dets 2009, 21:35

Mina ostsin ka selle firma imetamisrinnahoidjad ja need ikka sada korda ilusamad tõesti kui tavalised. Ilusad rasedate riided 547149
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 16 Dets 2009, 22:31

https://www.elegante.ee/product.php?productid=200167

Väga sarnased (nii mustad kui valged) imetamisrinnahoidjad ostsin Kristiine keskuse Marilyn pesupoest. Hoopis odavamad olid kui sellel lehel, alla 200.-.

Lemmikud teksad olid H/M omad ja siis ühed seckond handist saadud, firmat ei mäleta.

Palju kleite sain ka seckond handist, ei olnud spets rasedatele mõeldud, aga lihtsalt rinnaaluse läbilõikega.
Pluuse ei ostnud ühtegi spets rasedate oma. Sain kaltsukast või tavapoest. Siis oli õnneks igas poes saada sobivaid, sest ampiirstiil oli ju moes, kui ma oma viimast põnni ootasin.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Nelj 17 Dets 2009, 12:43

Üks koht tuli veel meelde. www.anill.eu ostsin sealt omale paar kõhukat. Neid oli hea kanda siis, kui veel oma riided selga läksid aga näiteks ei läinud enam hästi püksilukk või nööp kinni. Ilusad rasedate riided 94721
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Nelj 17 Dets 2009, 13:03

Mina olen tellinud ja tellin kaedaspidi selliselt lehelt www.asos.com hinnad on keskmised ning kvaliteet väga hea.
liisu
liisu

Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Nelj 17 Dets 2009, 14:27

enny kirjutas:Üks koht tuli veel meelde. www.anill.eu ostsin sealt omale paar kõhukat. Neid oli hea kanda siis, kui veel oma riided selga läksid aga näiteks ei läinud enam hästi püksilukk või nööp kinni. Ilusad rasedate riided 94721
Ja ma ostsin ka sealt kaks kõhukat, väga tänuväärsed abilised olid Ilusad rasedate riided 68116 Mu pilt on ka seal üleval :girlflirt: http://www.anill.eu/index.php?id=tooted-rasedatele-kohukas-kogemused
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 01 Veeb 2010, 09:51

Mul oli ka selline lugu, et kui rase olin siis ei leidnud kusagilt midagi ilusat ... no nagu mitte miski kohe ei sobinud. Kui laps ära oli sündinud siis silmasin küll igal pool ilusaid riideid. Õnneks praegune mood sobib ka rasedatele ... ilma et need oleks spetsiaalsed rasedate riided.

Ise spetsiaalseid rasedate riideid kandsin vähe ... mõned püksid lõpu poole.

Aga Tartus leiab rasedate riideid kindlasti lõuna keskusest, siis aleksandri tänavas üks pood, lisaks aardla tänaval ja usun et ka kaubamajas. Kasutatud riideid on laste komisjonikaupluses ABC lastemaailm.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Siki Esm 01 Veeb 2010, 23:58

Käisin ka paar päeva tagasi poetuuril.. et küllap midagi ikka leian. Aga näe, võta näpust. Kas ei sobinud hind või oli värv vale Ilusad rasedate riided 441331 Ühe tiiru peab veel tegema.
Siki
Siki

Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maailm Laup 16 Okt 2010, 14:46

Ise sain omale ilusaid asju H&M,Next ja Asos ning mõned poed veel siik uk-s Ilusad rasedate riided 866508
maailm
maailm

Postituste arv : 2
Registration date : 16/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics