O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni!

3 posters

Go down

Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! Empty Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni!

Postitamine  naxy Laup 28 Nov 2009, 10:51

Kas olete selle väitega nõus? Kui arvestada, et peaksite last rahaliselt aitama seni kui saab 21 (näiteks lõpetab ülikooli). Mida arvate?

Noh ma enam vähem selle väitega nõus. Seda muidugi sellisel juhul et lapsele võimaldatakse praktiliselt nii öelda "väga hea elu". Aga oma lapse jaoks poleks mul kahju isegi mitmest miljonist ... noh kui see raha just tagataskus olemas oleks.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! Empty Re: Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni!

Postitamine  HoneyMoon Laup 28 Nov 2009, 11:00

Mina arvan, et tegelikult läheb ju oluliselt rohkem Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! 756483
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! Empty Re: Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni!

Postitamine  naxy Laup 28 Nov 2009, 11:32

Loomulikult oleneb kõik sellest millised on vanemate majanduslikud võimalused. Alati võib minna rohkem ... aga vähem selles kahtlen ka mina.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Laup 28 Nov 2009, 11:44

meil oli siin selline juhtum, et yhel naisel tehti op, et enam lapsi ei saaks.
Aasta hiljem jai rasedaks ja synnitas poja.
Vanemad kaebasid arsti kohtusse ja nõuti välja elatisraha kuni 18a saamiseni.
Summaks tuli 197 000 euri.
See pidavt siis katma hädavajaliku lapse eluks.

Teeb nagu yle milli eesti rahas?

Samas olemas olev lapse toetus kyll ei kata kõiki kulusid momendil. Kas olete kuulnud väidet: lapse kasvatamine läheb maksma miljoni! 809569
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics