1 aastane ei taha magada päeval
+2
HoneyMoon
Ivika25
6 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
1 aastane ei taha magada päeval
No minu mõistus on otsas
Tütar (homme saab 1 aasta ja 1 kuuseks) ei taha enam päeval üldse magada Unine on ja jaurab ka ja alguses ta nagu hakkaks uinuma (silmad kinni), aga siis on järsku plaks silmad lahti ja näpud püsti Ja juba mitmendat päeva nii. Ööunne tahab minna enamvähem juba kella 19nest, no uinub umbes 19.20? ja ärkab olenevalt päevast kas enne 8t või 8.30 paiku. Kas nii ongi normaalne? Minu teada ju 1 aastased vajavad päevast und
EDIT: kas võibki olla, et ta magab oma unevajaduse öösel täis ja sellepärast ei tahagi päeval magada Aga aru ma ei saa sellest, et miks ta siis silmi hõõrub ja haigutab, aga magama ei jää
Tütar (homme saab 1 aasta ja 1 kuuseks) ei taha enam päeval üldse magada Unine on ja jaurab ka ja alguses ta nagu hakkaks uinuma (silmad kinni), aga siis on järsku plaks silmad lahti ja näpud püsti Ja juba mitmendat päeva nii. Ööunne tahab minna enamvähem juba kella 19nest, no uinub umbes 19.20? ja ärkab olenevalt päevast kas enne 8t või 8.30 paiku. Kas nii ongi normaalne? Minu teada ju 1 aastased vajavad päevast und
EDIT: kas võibki olla, et ta magab oma unevajaduse öösel täis ja sellepärast ei tahagi päeval magada Aga aru ma ei saa sellest, et miks ta siis silmi hõõrub ja haigutab, aga magama ei jää
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009
Re: 1 aastane ei taha magada päeval
Meie muidu pidevalt magav laps on ka enda uneaega oluliselt vähendanud (enne magas ikka poole päevast maha, nüüd 2x 15 min.).
Aastase lapse unevajadus peaks jààma 14-15 tunni vahele ööpäevas ja aastaselt magavad nad pàeval ùks kuni kaks korda.
Aga mul samamoodi jaurab tùkk aega enne kui uni pàeval vôimust saab. Panen talle siis rahustava muusika ja luti taas suhu ja uuele katsele. Kui ikka pàris ergas on, siis vôtan vàlja voodist aga tavaliselt ta uinub peale veerand tunnist jauramist
Aga mul samamoodi jaurab tùkk aega enne kui uni pàeval vôimust saab. Panen talle siis rahustava muusika ja luti taas suhu ja uuele katsele. Kui ikka pàris ergas on, siis vôtan vàlja voodist aga tavaliselt ta uinub peale veerand tunnist jauramist
Kenely saab ka paari nädala pärast aastaseks. Kui varem (6-11 kuu) magas päevas 3 korda 30 - 45 min siis nüüd magab päevas üks või kasks korda olenevalt kui väsinud on. Hommikune uinak tavaliselt 40 min ja õhtune uinak kuni poolteist tundi. Kui magab ühe korra peale lõunat siis mingi 1.20 kuni poolteist tundi. Õnneks öösel magab ka 12 tundi vähemalt. Hommiku ärkab tavalisele kl 8-9 vahel ja õhtul panen kindlasti hiljemalt kl 21 magama. Samas kui magab ühe korra päevas siis jääb tuttu juba 19.30 ja kui magab kaks korda siis 20.30. Mõni harv juhus ikka kui kl 21 veel tuttu ei taha jääda.
Et laps paremini magaks siis olen last väsitanud õues käimise ja vannitamisega. Püüan päeval leida ka lapsele võimalikult palju tegevust ... siis väsib rohkem.
Aga jah lapsed väga erinevad. Mõni magab hästi teine mitte. Igaüks peaks leidma nipid oma lapse jaoks.
Et laps paremini magaks siis olen last väsitanud õues käimise ja vannitamisega. Püüan päeval leida ka lapsele võimalikult palju tegevust ... siis väsib rohkem.
Aga jah lapsed väga erinevad. Mõni magab hästi teine mitte. Igaüks peaks leidma nipid oma lapse jaoks.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Meil on paeval 20min-1 h ja 88sel jauramisega segi magab 20.00-7.00
sealt siis miinus 2 tundi jauramiseks/jutustamiseks.
sealt siis miinus 2 tundi jauramiseks/jutustamiseks.
Kas kellelgi magamisharjumused vahepeal muutunud?
Meil küll ... jätsime luti ära ja mägab nüüd pikemalt ja rahulikumalt isegi päeval ... no ikka jube vahva.
Meil küll ... jätsime luti ära ja mägab nüüd pikemalt ja rahulikumalt isegi päeval ... no ikka jube vahva.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Hmm...minul ka sama probleem, laps 1a6k ja ei taha päeval magama minna kuigi ise haigutab ja viril. Panen voodisse ja hakkab nutma,nüüd olengi lasknud tal natuke aega joriseda, et magama teda saada, lõpuks vist väsib jonnimisest ära ja jääb magama.. aga mul nii kahju lapsest, see pole ka nagu õige, et jonnimisega magama. Mina ei tea mida teha....
Similar topics
» 1 aastane ei taha potil istuda
» Kas sünnitus algas päeval või öösel?
» Laps kardab oma voodis magada.
» Beebi ei taha rinda!
» Kui laps ei taha süüa
» Kas sünnitus algas päeval või öösel?
» Laps kardab oma voodis magada.
» Beebi ei taha rinda!
» Kui laps ei taha süüa
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1