Suupisted/näksid (19-1 nov)
+4
Heily
Sille
Mannu:)
HoneyMoon
8 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Suupisted/näksid (19-1 nov)
Seekord siis kergelt. Teeme endile õhtuse kakao kõrvale suupisteid, mehele õlle kõrvale näkse või pidulauale uhkeldavaid ampse. Sobivad ka igasugu küpsiselised, korvilised, täidetud munad, kala kurgirulli sees, šokolaadi peidetud puuviljad... kõik, mis laual olles kannaks "suupiste" nime. Tõeliselt lai teema, tuleme nüüd ja näitame kõik, mida oskame!
Osalejad:
*HoneyMoon
*Patty
*Sille
*Pärlike
*Iirlane
Osalejad:
*HoneyMoon
*Patty
*Sille
*Pärlike
*Iirlane
Viimati muutis seda HoneyMoon (Esm 02 Nov 2009, 10:45). Kokku muudetud 10 korda
Re: Suupisted/näksid (19-1 nov)
Mind võib ka seekord kirja panna.
Meha läheb nagunii komandeeringusse nädalaks, ega ma siis muud eriti süüa ei teegi kui seda, mis kannatab näksida
Meha läheb nagunii komandeeringusse nädalaks, ega ma siis muud eriti süüa ei teegi kui seda, mis kannatab näksida
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Krabipulgad taignas
Teen siis alguse lahti.
2 muna
2,5 dl jahu
1,75 dl vett
1,25 tl soola
Kloppisin muand kahvliga lahti, lisasin jahu, soola, vee, segasin ühtlaseks paksuks taignaks. Lõikasin krabipulgad juppideks, kastsin iga tüki taignasse, praadisin pannil mõlemalt poolt pruuniks.
Väga hea teema!!! Kui ma nüüd töö, laste ja kooli vahelt killukese aega leian, siis teen ka midagi!
Heily kirjutas:Väga hea teema!!! Kui ma nüüd töö, laste ja kooli vahelt killukese aega leian, siis teen ka midagi!
Magusad praeleivad
..............
Tükeldasin peenleivaviilud pulgakesteks, määrisin mõlemalt poolt seguga ja pannile.
Segu: purustasin blenderis 2 spl. rosinaid, 1spl. võid, pool tl. vaniljesuhkrut, pool tl. tavasuhkrut, jahvatatud kardemoni noaotsaga.
Segu kipub pannile plehku panema aga sellest ei tasu ehmuda- maitse on tugev leibadel ka pudita.
Laps arvas, et mett oleks pidanud vähem panema. (ei, ei pannudki tegelikult).
Tükeldasin peenleivaviilud pulgakesteks, määrisin mõlemalt poolt seguga ja pannile.
Segu: purustasin blenderis 2 spl. rosinaid, 1spl. võid, pool tl. vaniljesuhkrut, pool tl. tavasuhkrut, jahvatatud kardemoni noaotsaga.
Segu kipub pannile plehku panema aga sellest ei tasu ehmuda- maitse on tugev leibadel ka pudita.
Laps arvas, et mett oleks pidanud vähem panema. (ei, ei pannudki tegelikult).
Meil homme synna ja yhtkomateist plaanis.
Kui ma nyyd leian aega pilte ka teha ja need hilja 88sel veel ylesse viitsin panna,siis akki 6nnestub ka midagi siia lisada... :10:
Kui ma nyyd leian aega pilte ka teha ja need hilja 88sel veel ylesse viitsin panna,siis akki 6nnestub ka midagi siia lisada... :10:
Andeks, et mina seekord ei jõudnud..
Tegin küll ühe korra täidetud mune, aga pilti unustasin teha, ja nagunii kõik teavad kuidas neid tehakse.
Püüan järgmistel kordadel korralikum olla :muie:
Tegin küll ühe korra täidetud mune, aga pilti unustasin teha, ja nagunii kõik teavad kuidas neid tehakse.
Püüan järgmistel kordadel korralikum olla :muie:
Aga seekord teeks sellist vigurit, et jätame teema veel nädalaks üles. Endal oli ka soov veel üht-teist proovida, aga nädal sai liiga ruttu otsa Et siis 1.novembrini veel suupiste teema all
Kui aega on esimese novembrini, võtan mina ka midagi ette - süüa on ju niikuinii vaja teha ja kui juba end ametlikult näole annan, peavad need näksimised ka ära tulema
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mind võib seekord nimekirjast maha tõmmata. Vaatasin oma nädalaplaani üle ja näkside tegemiseks kahjuks aega ei leidnud. Kui teen midagi, siis saab ju alati tagasi panna
Krõbedad juustupallid
100 g. võid
200 g.riivjuustu (Mina panin umbes 350 grammi)
200 g. maisihelbeid (Kasutasin Kellogg`s Corn Flakes´i. Purustasin neid veits, et oleks parem palle vormida).
100 g. jahu
1 tl. tomatipastat (Kasutasin Felixi tomatiketšupit)
pipar
Valmistamine:
Sega vahustatud võile juurde riivjuust, tomatipasta ja pipar. Lisa maisihelbed ja jahu juustu-võimassile ning sega kõik hästi läbi. Taignast veeretasin käte vahel pisikesed pallid. Sellest kogusest tuli ca 32 pallikest. Küpseta ahjus 180ºC krõbedaks.
Retsept pärit toidutarest.
Külaline- Külaline
Lavashirull tuunikalaga
Lavashi sisse läks: merevaik, lehtsalat, purustatud tuunikala tomatis, paprika, riivitud juust
Külaline- Külaline
Tillukesed kartulipannkoogid
Tillukesed kartulipannkoogid
Retsept:
15 väikest (pean silmas ikka tillukesi) kartulit (umbes 6-7 suurt kartulit siis teisel juhul)
1 sibul
1tl soola
2 muna
1,5 sl õli
1 sl nisujahu
Kartul riivida, seejärel läbi peene sõela vedelikku pisut välja suruda. Riivida juurde sibul ning lisada teised ained. Segada. Tõsta teelusikaga väikesed kuhjad pannile ja prae keskmisel kuumusel. Praadimisel mina õliga ei koonedanud. Praadida maitse järgi kergest helepruunist kuni krõbedate pannkookideni (mulle meenutavad nad viimasel juhul krõbedaid praekartuleid, mille vahel on mõnus kreemjas täidis).
Retsept:
15 väikest (pean silmas ikka tillukesi) kartulit (umbes 6-7 suurt kartulit siis teisel juhul)
1 sibul
1tl soola
2 muna
1,5 sl õli
1 sl nisujahu
Kartul riivida, seejärel läbi peene sõela vedelikku pisut välja suruda. Riivida juurde sibul ning lisada teised ained. Segada. Tõsta teelusikaga väikesed kuhjad pannile ja prae keskmisel kuumusel. Praadimisel mina õliga ei koonedanud. Praadida maitse järgi kergest helepruunist kuni krõbedate pannkookideni (mulle meenutavad nad viimasel juhul krõbedaid praekartuleid, mille vahel on mõnus kreemjas täidis).
Viimati muutis seda Pärlike (Kolm 28 Okt 2009, 23:12). Kokku muudetud 1 kord
-
Küpsised juustuvõidega
Retsept:
Küpsiseid ise ei teinud, ostsin poest võileivaküpsiseid.
Võie: juust ja küüslauk riivida, lisada soovi järgi majoneesi ja hapukoort ning soola. segada. Valminud võiet saab kasutada ka leibade, korvikeste jms peal, kuid enim on see ilmselt kasutust leidnud sngirullide vahel.
Kaunistuseks panin maitse andmiseks Pere "Viie päeva suitsuliha" tükikesed.
Retsept:
Küpsiseid ise ei teinud, ostsin poest võileivaküpsiseid.
Võie: juust ja küüslauk riivida, lisada soovi järgi majoneesi ja hapukoort ning soola. segada. Valminud võiet saab kasutada ka leibade, korvikeste jms peal, kuid enim on see ilmselt kasutust leidnud sngirullide vahel.
Kaunistuseks panin maitse andmiseks Pere "Viie päeva suitsuliha" tükikesed.
-
Küll te olete tublid! Suu jookseb vett... ma hakkan juba homme teie retsepte järgi proovima, lõnks-lõnks.
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Minipitsad
Minipitsade jaoks läks tarvis: pärmi-lehttaigen, ketšup, pitsamaitseaine, sink, paprika ja riivitud juust.
Väga maitsev suutäis sai
Külaline- Külaline
mmmm nii maitsvad pildid Tahaks kohe ise proovida kõiki
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1